Mám strach z nového suseda? Čo robiť?
Nedávno sme sa prisťahovali a nezdá sa mi jeden sused. Začínam sa ho báť, je dosť divný. Prvý deň sa správal normálne mali sme bežné debaty cez plot. Druhý deň sme s otcom išli na prechádzku a zastavil nás. Núkal nám jedlo a alkohol. Nechceli sme a otec so slušnosti 1 vypil. Potom, čo som ja odmietla tiež alkohol mi ponúkol čaj. Chcel aby som išla dnu k nemu, zatiaľ čo otec sedel vonku. Dnu v jeho dome som sa cítila divne aj keď bol otec hneď vonku na jeho dvore. Hrozný neporiadok mal a začal mi ukazovať svoj dom a nevšímaj si ten bordel a že tu mám posteľ ja som začala spätkovať, že idem von a on my chcel ukázať pivnicu a mám uhádnuť čo v nej chce mať. Ja som išla k otcovi a s ním sme sa išli pozrieť do pivnice. Vravel vraj chce mať bazén v pivnici. Bolo to bizarné a aj keď som tam bola s otcom bála som sa, že nás oboch ovalí po hlave. Potom sme odišli a ja som bola rada, že sme živí obaja. Na ďalši deň sme sa podvečer vracali s otcom z nákupu a sused veľmi chcel debatiť. Počas rozhovoru priznal väzbu za drogy vraj vyrábal pervitín, ďalej ozprával, že videl mimozemšťanov a ukazoval mi kde ich videl a vraj boli 3. Potom mi dával divné otázky. Najviac ma zarazila otázka kde v noci spím. Neodpovedala som mu tak sa ma 2x na to spýtal. Mám z tohto človeka divný pocit.
@anonym_autor
Prepáč ale tvoj tatko je tiež zvláštny, keď tvrdí že prehanas, však to je čistý magor ten sused, ak teda toto nie je vymyslené 😬
A ty si sa presťahovala len s otcom? partnera nemáš? je to váš priamy sused? myslím dom hneď vedľa vás? začala by som určite kamerami.....
Ani ja by som to nebrala na ľahkú váhu. S kým tam bývaš? Ja sa takýchto psychosov bojím, to väčšinou takýmto rupne v bedni. Ako vidíme, rešpektovať zákony nie je až tak jeho, no nechcela by som byt dôvod jeho ďalšej návštevy basy. V takýchto situáciách inštinkt je dobrý radca. Z opatrnosti by som teraz chodila domov skôr s niekým a skôr počas dňa, vždy keď sa da. Ako človek, ktorý si ani nezamyka vchodové dvere, žiadny paranoik, tu by som si dávala pozor. Ale nech nevidí z teba strach. Nejaký neutrálny pocit mu musíš zo seba dat a nech sa zameria na niekoho ineho 😵💫

@anonym_a1d412 a neškodný čudáci končia vo väzení? Ktovie za čo ho zavreli. Možno za drogy a možno aj za niečo iné. Mne príde ako úchlák... Neodsudzujem ho za to že má psychické problémy, ale za jeho kriminálnu minulosť.
@anonym_autor to zrejme mal byť pokus o vtip. Som zvedavá, či by dotyčná toto poradila svojej dcére.