Sused si bez opýtania oprel rebrík o plot. Normálne?
Nejde o nič veľké, len ma zaskočilo, že som prišla domov a sused mal rebrík opretý o náš plot, lebo si strihal strom. Muž tvrdí, že to netreba riešiť, mne to nepríde úplne normálne. Povedali by ste niečo alebo by ste to nechali tak?
Tak ak by to bolo pletivo , vadilo by mi to z toho dôvodu ,že predsa len je to váha rebrík plus chlap. A teda keby sa mu niečo stane aby nemal plné ústa reči. Že to kvôli plotu, ľudia sú rôzny, nikdy nevieš, aj tu na MK vidíš denne čo všetko za hlúposti ľudia riešia. Ale murovaný by mi nevadil
Pokial o ten plot neoprel teba…
Pokial o ten plot neoprel teba…
@anonym_337108 🤣👍
@anonym_autor ty si úplne mimo. Radosť ťa mať za susedu
" Muž tvrdí, že to netreba riešiť, mne to nepríde úplne normálne. "
Presne o tomto je cely svet, kolko nazorov... Lebo po precitani temy ani mne Ty neprides uplne normalna.
A čo? Skapal? Ten plot myslím.
...Susedove stromy zasahujú na pozemok. Ako to riešiť?
Túto tému si tiež založila ty?
Bože na nebi 🫣. To fakt toto riešiš? Ja neverím.......
Nam uz sice tie susedove velke tuje tlacia riadne na betonovy plot,ale vzdy sa slusne opyta a normalne pride k nam a z nasej strany si strom upravi.A to nemame boh vie ake vztahy,ale sme normalni ludia,co sa vieme vzdy dohodnut a nerobit z toho vedu.Tak isto ked sme stavali plot poprosil nas,ci mozme ten plot postavit 2m od jeho tepelneho cerpadla,tak plot neni rovno ale ma vyklenok,aby jeho tc fungovalo spravne.Vzdy je slusnost sa dohodnut a vyjst v ustrety a je jedno ake su vztahy.
chudak váš sused, že ma vedla seba takuto osobu
@anonym_autor
To, že si oprel rebrík o plot na svojej strane pozemku je normálne. To, že ty očakávaš, že si bude od Teba pýtať povolenie nie je normálne.

@anonym_autor a kto neprežil? Vy?, Sused alebo snád plot skolaboval?