Sused si bez opýtania oprel rebrík o plot. Normálne?
Nejde o nič veľké, len ma zaskočilo, že som prišla domov a sused mal rebrík opretý o náš plot, lebo si strihal strom. Muž tvrdí, že to netreba riešiť, mne to nepríde úplne normálne. Povedali by ste niečo alebo by ste to nechali tak?
to si ani nedovolí - vie ako by som zareagovala. Máme pomerne nový tak to by neskúšal.
A čo chceš robiť? Rebrík odtiahnuť aj so susedom na ňom?
@anonym_autor ak je murovany, vobec by mi to nevadilo. Ak to je pletivo, ozvala by som sa, lebo rebrik a vaha chlapa ho moze poskodit. Mimochodom, jeden nas sused si bez opytania dal na nas pletivovy plot siet. Sice som sa nad tym pozastavila, ale nic som mu nepovedala, ma povest neprijemneho chlapa s nevymachanou hubou, susedi s nami na 3 metroch a uprimne, vobec mi nevadi, ze ho nevidim... siet by sme tam asi aj tak nakoniec dali my.
@anonym_autor o váš plot? a nie tak náhodou o spoločný plot?
@anonym_95649f plot je asi toho, kto ho financoval, nie?
Teba mat za susedu musí byt radosť prevelika. No hybaj ho drbut dole. Čo si to dovoľuje?
Choď choď ho udať na lampáreň
@anonym_autor Autorka toto vazne?😄 Viem,ze vela dni bolo peklo na zemi z horucav, ale skus na taketo veci pouzivat chladnu hlavu🤷♀️🙂
@anonym_95649f plot je asi toho, kto ho financoval, nie?
@anonym_8b1ba1 neviem,možno keby sa vyjadrila autorka a nie ty.
my máme so všetkými susedmi ploty spoločné a financované 50/50
my sme z jednej strany financovali celý plot, lebo sused nemal záujem, kľudne si môže oprieť rebrík vôbec by nám to nevadilo
Tak podľa toho, aký je to plot. Ak z pletiva, tiež by mi to vadilo, lebo ho môže poškodiť.
@anonym_8b1ba1 neviem,možno keby sa vyjadrila autorka a nie ty.
my máme so všetkými susedmi ploty spoločné a financované 50/50
@anonym_95649f tak isto ako sa tu vyjadruješ k téme, bez toho aby si vedela ako to je, sa predsa môžem vyjadriť aj ja.
Podľa mňa z príspevku je jasné, že ho financovali oni, keďže tvrdí, že je to ich plot!
@anonym_autor a ako presne to tomu plotu ublížilo?
Poniektorí ľudia by mali bývať na samote, všetko im totiž vadí..
@anonym_autor poskodil plot? Ak nie, tak zbytocne stresujes.
My mame stary z pletiva...u nas by bol hned na zemi aj s rebrikom 😃
Niekedy sa v duchu sama seba pýtam či témy takéhoto absurdného charakteru sú normálne. Či sú skutočné, alebo si to vymýšla niekto kto sa strašne nudí.
@anonym_95649f plot nie je spolocny, pokial ste ho obaja nezaplatili
Nie, nie je to normálne. Najprv mal napísať oficiálnu žiadosť, požiadať o vyjadrenie statika, životné prostredie a tak dať tebe podpísať.
Žartujem, samozrejme. Mohlo sa tým niečo stať tomu plotu? Či ti vadí, že pozoroval, čo sa deje na tvojom pozemku? Kde je problém?
@anonym_autor mat tvoje problemy, nemal si prist pytat pisomne povolenie..? ano je to nromalne... ostriha strom a da si rebrik prec.
Zavolaj na neho políciu a zdokumentuj si to !!!!!! TOTO je obrovský problém hraničiaci s trestným činom 🙈🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
@anonym_autor 🤣🤣🤣🤣🤣to ozaj ti toto prekáža?
A môj sused preliezol plot keď nám padol konár na sedenie a odstránil ho. Bola búrka a práve sme boli na dovolenke. A potom nám zavolal. Brala som to úplne v pohode. Máme super vzťahy.
Vyrábaš problémy tak asi žiadne nemáš.
@anonym_autor tedááá, a možno dokonca dýchal vzduch už spoza vášho plota. A čo horšie, vydychoval za váš plot!
predpokladam,ze rebrik bol na jeho strane .. zly zly plot - takto zasahovat do cesty jeho rebrika.. a co tak este trava kt sa on opiera a ak ma nedajboze psa psa a ten ho ocura-ho vykastrujes? my si bezne aj koberce prehadzujeme ked umyvame -a nik nic nepovie ...
Ak je to pletivovy plot, tak by mi to vadilo. Nie je stavaný na to, aby sa tam opieralo čokoľvek. Naši susedia tiež poopierali palety o náš pletivovy plot, vôbec ich nes..lo, že ho vytlačili pol metra k nám a to pletivo sa naspäť už nevráti. To je občas bohužiaľ tak, že z cudzieho krv netečie.

A o co si ho ma opriet? Predpokladam, ze nemate dva ploty...ludia fakt osprostievaju. Ked ten strom neostriha, budes pindat, ze ti tieni na pozemok a na jesen tam mas listie, ze 😂