icon

Vadilo by vám, keby sused parkoval stále pred vašim domom?

Včera o 18:07

U nas v ulici je dost miesta na parkovanie, ale jeden sused si v poslednom case oblubil miesto priamo pred nasim domom. Neparkuje na nasom pozemku ani nic neporusuje, len jednoducho stoji vzdy tam. Neviem uplne vysvetlit preco, ale trochu ma to stve. Manzel tvrdi, ze prehanam, ved je to verejna cesta a parkovat moze kde chce. Bolo by vam to jedno, alebo by vam to tiez po case zacalo prekazat?

anonym_7fc72a
Včera o 18:15

Mne áno. On pred svojím domom nemôže parkovať?

anonym_c9a5c4

Ano prehanas. A hlavne - co s tym chces robit? Pokazit vztahy kvoli tomu, ze tebe to „ani nevies preco“ prekaza?

petrao2

@anonym_autor ak je to verejna cesta tak ano prehanas
Blokuje vam vyjazd?Asi nie lebo by to muz riesil
Pokial vam pozemok nepatri nemas pravo mu to zakazat

anonym_a77716
Včera o 18:16

@anonym_autor no ja som dvakrát povedala susedovi že má na dvore aj pred dvorom miesto, tak nech si láskavo preparkuje ku sebe. Pár rokov bol pokoj, potom začal zas. Vtedy to už riešil manžel

anonym_4ff471
Včera o 18:17

@anonym_autor nám to tiež robil sused, ale u nás je pred každým domom járok, len my sme si vybavili u starostu a dali na vlastné náklady prekryť járok kúpili betónové skruže, zvyšok zasypali hlinou a na časti sme urobili miesto na státie a zvyšok zasiali trávu. Tak on parkoval pravidelne na tej tráve a keďže mame dvojdom a štyri autá nemali sme kde stáť.
Čas to vyriešil, suseda nechala žena a stačí mu jedno miesto čo má pred domom a nepotrebuje tri, aj žúrky ,opíjačky a hulákanie do noci tiež našťastie prestalo.
Keď sa pred tým normálne ozval brat, tak ho sused na ulici skoro napadol

autor
Včera o 18:20
@anonym_7fc72a

Mne áno. On pred svojím domom nemôže parkovať?

@anonym_7fc72a Môže. Ale majú dve autá. Jeda jedno parkuje pred svojím domom a jedno pred naším.

autor
Včera o 18:20
@petrao2

@anonym_autor ak je to verejna cesta tak ano prehanas
Blokuje vam vyjazd?Asi nie lebo by to muz riesil
Pokial vam pozemok nepatri nemas pravo mu to zakazat

@petrao2 Neblokuje nás. Ale ak k nám napr. príde návšteva, tak musia parkovať zas pred ďalším susedom.

anonym_c9a5c4
Včera o 18:29
@anonym_autor

@petrao2 Neblokuje nás. Ale ak k nám napr. príde návšteva, tak musia parkovať zas pred ďalším susedom.

@anonym_autor a co ma ten chudak druhy sused povedat ze mu pred domom parkuju vase navstevy 😅

Tak najblizsie ked budete mat ohöasenu navstevu, zaparkuj vase auto pred suseda (musis vystihnut ked bude akurat autom prec) a navsteva nech parkuje na vasom parkovacom mieste. Zabo-mysie vojny, lekcia prva.

anonym_0adc7b
Včera o 18:34

@anonym_autor
Nam parkuje sustavne dakdo pred garazou sme jedna z poslednych ulic v Bratislave kde sa este da.

anonym_d39d7d
Včera o 18:38

je tam tieň?

anonym_5388f7
Včera o 18:41

Este,ze mame pred domom taku ulicku,kde sa ozaj zmesti len jedno auto.Takze len cuvanie pomoze.Parkovat by nemali kde,iba vo dvore tak ako sa ma,ked ma clovek dom a dvor.

anonym_f55a6f
Včera o 18:43

verejna cesta nic neporusuje hold mas smolu -zbytocne sa rozculujes a zameriavas energiu tam kde sa bude len menit na negativnu .. navsteva zas nechodi kazdy den ... nadych -vydych a ide sa dalej ...

simsalabim
Včera o 19:53

@anonym_autor trochu ti rozumiem - mna napr nas sused trochu vytaca do smetami - vzdy ich pred odvozom postavi alebo oprie (vrecia palier/plasty) o nas plot. Nie o svoj, ale o nas… Je to malichernost, nic som mu zatial nepovedala, lebo mi to nijako neskodi, ale ked to vidim, trochu ma to vytoci 🙃

anonym_2c4621
Včera o 19:54

Tak na tom mieste parkuj ty

anonym_d58448
Včera o 20:03

Začala by som tam parkovať ja. Predpokladám, že nepríde za vami a neopýta sa vás "ahojte, prečo zrazu parkujete pred vlastným domom?"

anonym_f90de3
Včera o 20:04

Vy máte dve autá tiež? Postavila by som jedno pred jeho dom. Ak máte jedno v garáži alebo vo dvore, tak asi nie. Nepíšeš detaily.

anonym_6b1279
Včera o 20:09

My mame asi rovnakeho suseda. 😄 Áno, aj mne to nejakym sposobom vadi. Mame super vyhlad a sused si popred nas parkuje auta tak sa citim ako by som znova byvala v panelaku. Manzel vzdy vravi ze to nie je nas pozemok, nemozme mu nic povedat. Ale na nervy mi to lezie, preco vsetci parkuju na svojom a on nie?! 😄

anonym_623b56
Včera o 20:18

Nas sused pre istotu parkuje pred nami cez 2 miesta,takze ked prídeme domov s 2 autami, jeden z nas musi ist pred dalsieho suseda....aj sme mu vraveli,ze nech kludne parkuje u nas,ale nech sa postavi tak,ze sa vsetci 3 zmestime, ale niekedy sa mu podari to dat cez 2..co uz, niekto si to asi neuvedomuje, alebo mu je to jedno...

euka210
Včera o 20:19

@anonym_autor no ty kokso. Asi by ma slahlo, keby mi pred domom parkoval sused 🤦‍♀️ mame tiez 2 auta, 1 v dvore, druhe pred domom pri ceste. Susedia maju 3 auta a parkuju si pred svojim domom. Ked pride hocikomu navsteva, tak sa parkuje stale pred domom...ked nie je miesto hned, tak na druhej strane cesty, kde je trava a potom potok.
Mne by sa to nepacilo, ked ma dost miesta pred svojim domom.

liusa82
Včera o 20:33

jeden náš sused pravidelne parkoval priamo pred našou bránou aj jeho návštevy vždy.Rozruch sme nerobili lebo za prvé,rozumeli sme si a za druhé aj tak sme sa v dohladnej dobe potom sťahovali a nepotrebovali sa už s niekým na poslednú chvilku naťahovať.Ale keby mi to velmi vadi a mávala by som tam auto ja predtym svoje,čo nam nevadilo tak jasné že sa ozvem.Všetko je o tom či to tebe vadí alebo nie🙂 a pritom mal on tiež svoje akoby parkovisko pred bránou na niekolko áut.Asi pri našej bráne bol dobrý revír alebo čo 😃