icon

Vadilo by vám, keby sused parkoval stále pred vašim domom?

19. jún 2026

U nas v ulici je dost miesta na parkovanie, ale jeden sused si v poslednom case oblubil miesto priamo pred nasim domom. Neparkuje na nasom pozemku ani nic neporusuje, len jednoducho stoji vzdy tam. Neviem uplne vysvetlit preco, ale trochu ma to stve. Manzel tvrdi, ze prehanam, ved je to verejna cesta a parkovat moze kde chce. Bolo by vam to jedno, alebo by vam to tiez po case zacalo prekazat?

Strana
z2
anonym_7e9c37
29. aug 2026

Ľudia, parkovať treba každý pred svojim domom. Bodka. Ved sme ľudia, nie hovadá.

anonym_c247c1
29. aug 2026

@anonym_autor pokial by mi nebranil vo vyjazde do dvora tak nie nevadilo. Pravidelne pred domom parkoval jeden chalan ked chodil za frajerkou lebo oni pred domom uz nemali miesto. Neviem si asi predstavit ze by mi malo vadit zaparkovane auto. Ine by bolo keby si svoje miesto platim a niekto tam stoji. Ale zas ja som nenarocny clovek. Mne nevedi ani ked tu niekto pravidelne hulaka a opija sa psy ru stekaju nonstop kohuty kikirikaju pili sa tu drevo. Takze takato banalita mi uz vobec nevadi

sense
29. aug 2026

Vadiť ti to moze, ale žiaľ nič s tým nespravia, keď ti neparkuje na tvojom pozemku

Strana
z2