icon

Indukčná doska po utretí nereaguje. Je to bežné?

Včera o 08:06

Po čistení ju utriem aj suchou handričkou, no ovládanie ešte chvíľu pípa a tvári sa, že je stále mokré. Niekedy čakám aj desať minút, kým začne normálne reagovať.
Robí vám to indukcia tiež, alebo už môže byť problém v dotykovom paneli?

anonym_f89f9e
Včera o 08:08

Tiez mam taku indukcnu, dokonca Miele, niekedy drzis 5 min prst, kym sa raci zapnut ... Casom si vyhradis o 5 min viac casu na varenie. :D

anonym_6d6c61
Včera o 08:09
@anonym_f89f9e

Tiez mam taku indukcnu, dokonca Miele, niekedy drzis 5 min prst, kym sa raci zapnut ... Casom si vyhradis o 5 min viac casu na varenie. :D

@anonym_f89f9e tiež sa k vám pripájam . U mňa to iste

zltalienka
Včera o 08:30

@anonym_autor ja mam electrolux. V navode ma napisane, ze ak sa pocas varenia sama vypne z dovodu, ze vykypelo na dotykovy panel, tak trva 60 sekund kym je opat mozne ju zapnut. A presne tak to aj funguje. Sice utriem za par sekund, ale musim pockat minutu, kym mi zareaguje dotykovy panel. Na nervy, ale chapem bezpecnostne hladisko.

sisska96
Včera o 08:36

hmmm mne nikdy nič také nerobila.

anonym_3d881c
Včera o 11:43

@anonym_autor susedia v paneláku tiež počujú keď varím že mi nejde indukcia. Mojej úplne šibe

natalka13
Včera o 11:51

nie nerobi mi to, na mokro nereaguje ale ked ju utriem okamzite ju viem ovladat

anonym_103f78
Včera o 11:55

Mám Elektrolux 18r., tiež po utreti musím počkať zo pol minúty, potom normálne nabehne. Vďaka vám som pochopila, že je to vrámci programu, nie je to chyba. Takže ďakujem.