Indukčná doska po utretí nereaguje. Je to bežné?
Po čistení ju utriem aj suchou handričkou, no ovládanie ešte chvíľu pípa a tvári sa, že je stále mokré. Niekedy čakám aj desať minút, kým začne normálne reagovať.
Robí vám to indukcia tiež, alebo už môže byť problém v dotykovom paneli?
Tiez mam taku indukcnu, dokonca Miele, niekedy drzis 5 min prst, kym sa raci zapnut ... Casom si vyhradis o 5 min viac casu na varenie. :D
@anonym_f89f9e tiež sa k vám pripájam . U mňa to iste
@anonym_autor ja mam electrolux. V navode ma napisane, ze ak sa pocas varenia sama vypne z dovodu, ze vykypelo na dotykovy panel, tak trva 60 sekund kym je opat mozne ju zapnut. A presne tak to aj funguje. Sice utriem za par sekund, ale musim pockat minutu, kym mi zareaguje dotykovy panel. Na nervy, ale chapem bezpecnostne hladisko.
@anonym_autor susedia v paneláku tiež počujú keď varím že mi nejde indukcia. Mojej úplne šibe
nie nerobi mi to, na mokro nereaguje ale ked ju utriem okamzite ju viem ovladat
Mám Elektrolux 18r., tiež po utreti musím počkať zo pol minúty, potom normálne nabehne. Vďaka vám som pochopila, že je to vrámci programu, nie je to chyba. Takže ďakujem.

Tiez mam taku indukcnu, dokonca Miele, niekedy drzis 5 min prst, kym sa raci zapnut ... Casom si vyhradis o 5 min viac casu na varenie. :D