Problémy s nabíjaním mobilu: Oprava konektora alebo kábel?
Posledné dni bojujem s nabíjaním mobilu. Ak kábel zapojím normálne, často sa vôbec nezačne nabíjať. Musím s ním trochu pohýbať alebo ho nechať v presnej polohe, aby nabíjanie fungovalo. Najskôr som si myslela, že odchádza kábel, ale začínam sa báť, či nie je problém v samotnom konektore telefónu. Pomôže výmena kábla alebo nabíjačky? Alebo budem musieť dať opraviť mobil?
máme to isté s notebookom. Vymenili sme nabíjačku a všetko ok.
Určite prvé skúsiť kábel, ak si vieš aj od niekoho požičať na skúšku, tak ideál a vyčistiť konektor, ak nepomôže, tak smer servis
Pozicaj si kabel aj nabijacku a uvidis. Este mozes mat aj spinu v konektore, pomoze vycistenie izopropylalkoholom a malickym stetcom, vo vypnutom stave.
Toto som mal aj ja a mal som bordel pri konektore v mobile, kde sa dáva nabíjačka. Zaplatil som v servise mobilov asi 5€, vyčistili mi to a odvtedy funguje ako ma
Aj ja po vyliati kávy do kabelky 🥲 , už ma to nebavilo tak som si kúpila nabijaciu stanicu magnetickú a mám pokoj , dokonca ešte lepsie ako kábel ☺️ pricucnem na mobil a veham s tým všade. 😇
Tak drz uhel Franto.
Aj ja po vyliati kávy do kabelky 🥲 , už ma to nebavilo tak som si kúpila nabijaciu stanicu magnetickú a mám pokoj , dokonca ešte lepsie ako kábel ☺️ pricucnem na mobil a veham s tým všade. 😇
@bubchen86 a 30% spotrebovanej elektriny nejde na nabíjanie, ale sa premení na teplo a ohrieva vzduch

Skuste najskor iny kabel