icon

Inštalačná forma pre ochranné sklá na mobil

petodurec89
6. feb 2026

Ahoj, často sa mi darí rozbiť sklíčko na mobile a vyskakujú mi na googli teraz sklá s inštalačnou formou na temu. Priznám sa, že s temu nakupovať nechcem, ale videl som ich aj v slovenských eshopoch, máte s tým prosím skúsenosť? Naozaj to funguje a nalepí sa to tak ľahko a dobre? Párkrát som si skúšal lepiť sklo sám, ale nikdy som to netrafil úplne na stred... Každopádne to sa mi stalo už aj v servise, že mi to nalepili krivo a povedal mi chalanko, že veď to ani neni vidno ten kúsok...

patrike
6. feb 2026

Lepim sam nejake za dolar z aliexpresu a pohoda, bez bublin. Partnerke to zachranilo novy mobil.

unbeholfen
8. feb 2026

Ja keď lepím ochrannú fóliu/sklo na display tak trafím polohu ale furt sa pod tým objavia bublinky. Zrnko prachu alebo tak. S tým asi forma nepomôže, však?

saa25
8. feb 2026

Ja som skusala tie z aliexpressu, temu sa vyhybam, ale myslim si ze to bude to iste aj tak :D to lepenie bolo fajn, naozaj to sadlo rovno, aj ked ta forma bola taka ako z pet flase... vlhcena handricka nebola moc vlhka, ale tak to sa dalo vyriesit 🙂 Dokonca si myslim, ze ta forma trochu pomoze aj na ten prach, ze je celkom mensia sanca ze sa tam dostane, ale to neviem. Na bublinky podla mna pomaha celkom... Mne co najviac vadilo ale, ze tie sklicka maju cierny hrubsi ramik po obvode a zasahovalo mi to do displeju, kvoli tomu som si to uz nedavala. Maju to uz aj na Slovensku, naposledy som skusala z neprasklo.sk a to bolo fakt fajn, oproti tomu z alicka o level vyssie prevedenie, hlavne to sklo ma len tenky ramik cierny, ze to nezasahuje uz do obrazovky, takze za mna super.

patrike
8. feb 2026
@unbeholfen

Ja keď lepím ochrannú fóliu/sklo na display tak trafím polohu ale furt sa pod tým objavia bublinky. Zrnko prachu alebo tak. S tým asi forma nepomôže, však?

@unbeholfen Musis aplikovat obe utierky a osadit to v bezprasnom prostredi.