icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

Strana
z3558
marinecka95
31. júl 2026
@ersp

@marinecka95 drzim palce na dalsi ket 🙂

@ersp ďakujem, 6.8. je deň D a tak verím, že bude úspešný až do samého konca 💪

marinecka95
31. júl 2026
@michicka

@marinecka95 ty kludne napis potom ako to vyzera svtebou ci bude vklad 🙏🏼 my ideme v stredu na chatu trosku oddychnut do nedele aspon tak lebo nenozeme ist na dovolenku kvoli praci, tak drziim palce a ozvem sa po kontultacii 5.8.😊💫

@michicka skvelé 🤗 oddýchnite, po konzultacii daj vedieť ako pokračujete. My KET 6.8 🙋🏼‍♀️

zanzilady
31. júl 2026
@zdsa

@zanzilady dnes

@zdsa bozeeee je to taaaam 😍😍😍so všetkou pokorou gratulujem a držím palce aby to všetko išlo ako po masle 😍😍😍

zdsa
1. aug 2026
@zanzilady

@zdsa bozeeee je to taaaam 😍😍😍so všetkou pokorou gratulujem a držím palce aby to všetko išlo ako po masle 😍😍😍

@zanzilady ďakujem moc ❤️❤️❤️ ja keď si zoberiem že rok som tu s vami bojovala ... Každý mesiac to isté ... A naozaj muž už s tým sekol povedal že všetko je tak ako má byť ... Asi od januára to úplne utal.... Že už sa snažiť nebudeme a toto bol naozaj jeden krát kedy neviem čo mu skrslo v hlave ... Ja som si ešte hovorila že no jasne po jednom raze keď rok aj niečo sme každý mesiac mali to isté ... Takže som tomu absolútne nepripisovala nejakú váhu .... Ale v kutiku duše dúfala

zanzilady
4. aug 2026
@zdsa

@zanzilady ďakujem moc ❤️❤️❤️ ja keď si zoberiem že rok som tu s vami bojovala ... Každý mesiac to isté ... A naozaj muž už s tým sekol povedal že všetko je tak ako má byť ... Asi od januára to úplne utal.... Že už sa snažiť nebudeme a toto bol naozaj jeden krát kedy neviem čo mu skrslo v hlave ... Ja som si ešte hovorila že no jasne po jednom raze keď rok aj niečo sme každý mesiac mali to isté ... Takže som tomu absolútne nepripisovala nejakú váhu .... Ale v kutiku duše dúfala

@zdsa tak ešte o to krajšie prekvapenie to musí byt 🙂 už si mu to sj hovorila ? 🥹

ersp
12. aug 2026
@marinecka95

@ersp ďakujem, 6.8. je deň D a tak verím, že bude úspešný až do samého konca 💪

@marinecka95 ako dopadol vklad? 🙂

marinecka95
12. aug 2026
@ersp

@marinecka95 ako dopadol vklad? 🙂

@ersp Ahoj 🙂 KET prebehol hladko, embryjko vraj ukážkové, po rozmrazení zväčšilo objem … testovať som ešte netestovala, čo je však pozitívne, že nemám žiadne špinenie ani krvácanie ako pri predošlých šiestich KET 🙋🏼‍♀️ verím, že je všetko tak ako má byť a konečne sa dočkáme toho tak vytúženého bábätka 🙏

ersp
12. aug 2026
@marinecka95

@ersp Ahoj 🙂 KET prebehol hladko, embryjko vraj ukážkové, po rozmrazení zväčšilo objem … testovať som ešte netestovala, čo je však pozitívne, že nemám žiadne špinenie ani krvácanie ako pri predošlých šiestich KET 🙋🏼‍♀️ verím, že je všetko tak ako má byť a konečne sa dočkáme toho tak vytúženého bábätka 🙏

@marinecka95 velmu drzim palce 🙂

marinecka95
12. aug 2026
@ersp

@marinecka95 velmu drzim palce 🙂

@ersp ďakujem 🤗

klarabohun77
12. aug 2026
@marinecka95

@ersp ďakujem 🤗

@marinecka95 drzim moc palce🍀🍀🍀💫

bluka2
12. aug 2026
@marinecka95

@marinecka95 -aj ja!

marinecka95
13. aug 2026
@bluka2

@marinecka95 -aj ja!

@klarabohun77
@bluka2 ďakujem 🤗

marinecka95
16. aug 2026

Tak ženy 🙋🏼‍♀️😇
10DPT - test robený poobede, moč takmer priesvitný, no ďalšie by som už nevydržala 🤭
Som zvedavá na čiarku ráno 🤪

bluka2
16. aug 2026
@marinecka95

Tak ženy 🙋🏼‍♀️😇
10DPT - test robený poobede, moč takmer priesvitný, no ďalšie by som už nevydržala 🤭

@marinecka95 ja som len videla v notifikáciach, že si prispela a rovno mi napadlo, že to bude dobrá správa 💖❤️❤️ držím palce naďalej

michicka
16. aug 2026
@marinecka95

Tak ženy 🙋🏼‍♀️😇

@marinecka95 myslime na teba! 💫🙏🏼 drzime palce, kedy je v plane krv??? 😇
Ja 2 cysty na ľavo 3cm obe cize mam lieky a cakam do buduceho piatku co povie doktor

marinecka95
16. aug 2026
@michicka

Ja 2 cysty na ľavo 3cm obe cize mam lieky a cakam do buduceho piatku co povie doktor

@bluka2
@michicka
Ďakujem 🤗 verím, že to všetko bude tentokrát už naozaj úspešné tehotenstvo až dokonca 🙏👩‍🍼
Pre nás // na teste naozaj neznamenajú “výhru” … dôležité je aby sa ten mrazáčik poriadne uchytil a moje telo nebojovalo proti nemu …
Oproti ostatným pokusom (po IUI, po KET alebo aj v prípade, že som otehotnela prirodzene) - veľmi skoro nastúpilo špinenie, krvácanie …
Tentokrát špinenie nemám a pevne tomu verím, že liečba, ktorú som podstúpila pomohla 🙏 a žiadne krvácanie sa už neobjaví …
Zmena liečby nastala aj z hľadiska imunológie, aj hematológie … jednoducho verím v pozitívny koniec 😇

marinecka95
16. aug 2026
@michicka

@michicka o jej, to ma mrzí … chcú to riešiť operačne?
Alebo čakáte či praskne alebo sa vstebe?

michicka
17. aug 2026
@marinecka95

@michicka o jej, to ma mrzí … chcú to riešiť operačne?
Alebo čakáte či praskne alebo sa vstebe?

@marinecka95 dal mi doktor lieky ktore by mohli pomoct ak nepomozu zvazuje aj ze pri OPU ich peoste odsat, no budem mudrejsia tento piatok na kontrole, dnes si tiez skusala test? 😊 a z hemato a imuno si mala ake ine lieky??

kristinkaris
20. aug 2026
@marinecka95

Tak ženy 🙋🏼‍♀️😇

@marinecka95 akoo testovala si ešte?🥰

Strana
z3558