icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

Strana
z3559
michicka
•
25. sep 2026
@zanzilady

@michicka tak budem rada keď dáš priebežný update 🥹

@zanzilady cauko 🙂 tak mala som 12 vajicok, 8 sa ppdarilo uspesne oplodnit a na 3 den sa prestalo 6 vyvyjat tak mame zamrazene 2 embryjka. Jedno kvalitne druhe menej…. netusime kedy bude vklad kedze chcem v prorodzenom cykle ale ked bude nieco nove napisem 🍀 drzte mi palce

zanzilady
•
25. sep 2026
@michicka

@zanzilady cauko 🙂 tak mala som 12 vajicok, 8 sa ppdarilo uspesne oplodnit a na 3 den sa prestalo 6 vyvyjat tak mame zamrazene 2 embryjka. Jedno kvalitne druhe menej…. netusime kedy bude vklad kedze chcem v prorodzenom cykle ale ked bude nieco nove napisem 🍀 drzte mi palce

@michicka drziiime 🥹🥹🥹aj 2 je super 😍 stále aj z jedného môžu byt dvojičky ⭐️

dominka2611
•
5. okt 2026

Ahojte žienky chcem sa spýtať ak som mala ovulaciu v pondelok minulý týždeň a styk sme mali až v utorok môže dôjsť k oplodneniu ? ❤️

zanzilady
•
5. okt 2026
@dominka2611

Ahojte žienky chcem sa spýtať ak som mala ovulaciu v pondelok minulý týždeň a styk sme mali až v utorok môže dôjsť k oplodneniu ? ❤️

@dominka2611 ak si mala pozitívny ovulacny test v pondelok tak je to možné 🙂 ovulacia nastane cca o 12-48h 🙂 ale ak si mala ovulaciu pondelok vecer a pohlavný styk utorok vecer tak mala nádej. Vajíčko prežije do 24h 🥹 alw šanca je, telo vie prekvapiť.

bluka2
•
5. okt 2026
@dominka2611

@dominka2611 pravdepodobnost mensia než 1%. Tak nikdy nevies na hodiny presne kedy ta ovulavia bola po pozitívnom teste, takže šanca je, ale skôr mala

bluka2
•
5. okt 2026
@zanzilady

@dominka2611 ak si mala pozitívny ovulacny test v pondelok tak je to možné 🙂 ovulacia nastane cca o 12-48h 🙂 ale ak si mala ovulaciu pondelok vecer a pohlavný styk utorok vecer tak mala nádej. Vajíčko prežije do 24h 🥹 alw šanca je, telo vie prekvapiť.

@zanzilady tak píše ovulaciu a nie pozitívny test, ale možno to mysli ☺️

zanzilady
•
5. okt 2026
@bluka2

@zanzilady tak píše ovulaciu a nie pozitívny test, ale možno to mysli ☺️

@bluka2 ano áno veď ak náhodou myslela test 😅a ty sa máš ako inak ? 🥹

bluka2
•
5. okt 2026
@zanzilady

@bluka2 ano áno veď ak náhodou myslela test 😅a ty sa máš ako inak ? 🥹

@zanzilady Ja mam 4 mesacneho, takze super 😍 ale rada by som tu citala nejake krasne spravy zas raz od niekoho ineho. Idem precitat tvoje posledne prispevky..

zanzilady
•
5. okt 2026
@bluka2

@zanzilady Ja mam 4 mesacneho, takze super 😍 ale rada by som tu citala nejake krasne spravy zas raz od niekoho ineho. Idem precitat tvoje posledne prispevky..

@bluka2 anoo však krásne obdobie 🥹ja mám vianočného chlapčeka takze čoskoro budeme oslávi at rok 🥹a presne ja sem chodím stále a v podstate len čakám kedy uvidím nejaký pozitívny test a dobre správ 🥹

bluka2
•
5. okt 2026
@zanzilady

@bluka2 anoo však krásne obdobie 🥹ja mám vianočného chlapčeka takze čoskoro budeme oslávi at rok 🥹a presne ja sem chodím stále a v podstate len čakám kedy uvidím nejaký pozitívny test a dobre správ 🥹

@zanzilady anooo, uz si spominam. wow to ubehlo rychlo. Predpokladam, ze ho uz "nahanas" alebo coskoro budes, vsetko dobre vam!

dixitka
•
5. okt 2026
@dominka2611

@dominka2611 deň po ovulácii je plodný, takže šanca naozaj je, dokonca poznám jednu zo snažiliek, ktorá tak otehotnela 🙂 tak držím palce.

bluka2
•
5. okt 2026
@dixitka

@dominka2611 deň po ovulácii je plodný, takže šanca naozaj je, dokonca poznám jednu zo snažiliek, ktorá tak otehotnela 🙂 tak držím palce.

@dixitka ....

dixitka
•
5. okt 2026
@bluka2

@dixitka ....

@bluka2 veď hej, je tam nízka pravdepodobnosť, nie je to ako keby trafili deň ovulky alebo deň-dva pred ňou. Ale je to plodný deň 🙂

dominka2611
•
5. okt 2026

Ďakujem vám žienky veľmi pekne ❤️. Kedy som ovulaciu presne mala (ráno,večer) neviem, ovu testy si bohužiaľ nerobím. V pondelok som mala silne ovulačné bolesti + plodný hlien podľa toho viem, že ovu bola (pri snažení pri prvom bábätku som chodila na folikulometriu a presne keď som mala tieto príznaky gynekológ mi potvrdil ovu). Každopádne uvidíme, bola by som veľmi rada ak by sa nám podaril surodenček k našej malej princezničke 🩷.

michicka
•
5. okt 2026

Zlate ste baby ze sem stale chodite a myslite na nas co stale cakame 🧡🌟

Strana
z3559