Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@patkajj jejoooo gratulujeeem 🥹aký bol pôrod ? Užívaj si vswtko čo príde. Toe emócie stoja za to 😍😍😍
@zanzilady porod bol rýchlejší ako pri prvej 😂 od pól 5 večer som začala mať kontrakcie každých 10 minút, o 10 sme prišli na príjem , kontrakcie každých 5 minút 😂 ešte doktor so sestričkou skeptický že ešte pár týždňov do termínu, že to isto nerodim. A keď ma pozrel na 6 cm otvorená. Ani EPI sme nestihli . Narodila sa krátko po polnoci. 🥳 Ale tie kontrakcie posledné bez Epiduralu hroza des. 😂😂😂
@zanzilady porod bol rýchlejší ako pri prvej 😂 od pól 5 večer som začala mať kontrakcie každých 10 minút, o 10 sme prišli na príjem , kontrakcie každých 5 minút 😂 ešte doktor so sestričkou skeptický že ešte pár týždňov do termínu, že to isto nerodim. A keď ma pozrel na 6 cm otvorená. Ani EPI sme nestihli . Narodila sa krátko po polnoci. 🥳 Ale tie kontrakcie posledné bez Epiduralu hroza des. 😂😂😂
@patkajj gratulujem 🙂❤️ a v ktorom tyzdni ste porodili
Ahojte baby, 11dpo a takto som na tom 😊, testík som si robila skrz to, že idem na vyšetrenie na endokrinologiu, na to, že tento cyklus a BT stúpala pomaly, vlastne úplne inak tak to vyzerá dobre 🤭, už len nech sa nám udrží. Neviem či som už takýto test mohla zapísať do FF ako pozitiv, ale hádam hej. A to som tento cyklus tolko neriešila🤭
@patkajj hahaha viem si predstaviť 🥹toez som epi nestihla 😅ale aj tak o hodinu už ani nevieš aká bolesť to vlastne bola. Gratulujem ešte raz. Veľa mojkania prajem
Ahojte baby, 11dpo a takto som na tom 😊, testík som si robila skrz to, že idem na vyšetrenie na endokrinologiu, na to, že tento cyklus a BT stúpala pomaly, vlastne úplne inak tak to vyzerá dobre 🤭, už len nech sa nám udrží. Neviem či som už takýto test mohla zapísať do FF ako pozitiv, ale hádam hej. A to som tento cyklus tolko neriešila🤭
@margit09123 krásne 🥹nech vswtko dobre dopadne
Ahojte, viem, ze som urobila chybu, ze som si nemerala aj skor teploty, teraz vôbec netusim kedy mohla prebehnúť ovulácia. Neviete niekto poradit? Neviem kolky som dpo a kedy cakat menzes. Dakujem
@fiora94 este by tom teda dodala, ze v pondelok vecer 27.4.som mala skoro pozitívny test, čiarke chýbalo uz velmi malo a tak isto to bolo aj v utorok rano, aj na obed (testovacia ciara stale nebola rovnako silna ako kontrolna, ale bola o chlp silnejsia ako v pondelok vecer, no strasne tazko sa to určovalo, skoro rovnake) a potom večer uz bola čiarka slabšia. Test napravo (horny) je z pondelka vecera a ten nalavo zase z utorka. Tak som si pozitívny ovulacny test označila na utorok 28.4.
Ahojte, prosím, viete mi povedať, či test dole je pozitívny? Či prebehla ovulácia? Robený je včera ráno cca o 8 hod., včera večer a dnes už bol bledší a včera som už cez deň cítila, že nemám hlien (max. hlienu som mala prevčerom večer). Tak rozmýšľam, či som peak nemala včera v noci. No dnes ráno som nemala ešte zvýšenú BT... Tak sa obávam, či ovulácia prebehla. Viete mi poradiť?
Ahojte, prosím, viete mi povedať, či test dole je pozitívny? Či prebehla ovulácia? Robený je včera ráno cca o 8 hod., včera večer a dnes už bol bledší a včera som už cez deň cítila, že nemám hlien (max. hlienu som mala prevčerom večer). Tak rozmýšľam, či som peak nemala včera v noci. No dnes ráno som nemala ešte zvýšenú BT... Tak sa obávam, či ovulácia prebehla. Viete mi poradiť?
@anonym_f17521 áno ten posledný je pozitívny 🙂

Dievčatá ahojte. Hlásime sa, že už sme na svete 🌷🌸. Zas raz o pár mesiacov, možno rokov sa k Vám pridáme 🌷🌸.
@patkajj gratulujem 🥰