icon

Zvýšená hladina hCG: Kedy sa obávať?

8. jan 2025

Ahojte v sobotu som mala výšku hcg 1050 a dnes čo je 5 dní od poslednej krvi je 1366 asi aj sama viem že to neni dobrý výsledok preto sa chcem spýtať či máte niekto skúsenosť.

kiki68
8. jan 2025

Moze aj nemusi to byt dobre, je na usg nieco vidiet?

pet888
8. jan 2025

Bohuzial to nie je dobre,mrzi ma to😥

autor
8. jan 2025

@kiki68 usg mám mat až 14.1 ale z prvého tehotenstva viem že hladina hcg ma stúpať inak len neviem či teraz volat dr aby ma pozrel skôr alebo čakať do 14.1

autor
8. jan 2025

@pet888 k dr mám ísť až 14.1 myslíš že mám volat a ísť skôr alebo čakať ? To je hcg je nízke viem a aj to že má stúpať dvojnásobne

llull
8. jan 2025

Žiaľ to bude bud potrat ale ak to jemne stúpa tak pozor aby to nebolo mimomaternicove

autor
8. jan 2025

@llull toho mimomaternicového sa bojím preto behnem asi radšej skôr k dr

julkakratka
8. jan 2025

Ahojte, MS mi mešká 3 týždne..na tehu teste je slabý dúšik už dva dni. Myslíte, že sa mohlo podariť s posunutou ovulaciou? Alebo je to chyba testov? ..každopádne som sa objednala na gynekológiu. Mám bolesť krížov, pichanie v podbrušku, dnes aj bolesť podobnú PMS a zdá sa mi,že aj prsia mám citlivé a "plnšie".

pet888
8. jan 2025

Radsej mu zavolaj a over si to s nim radsej. Ono nemusi to byt mimomaternicove, mne rastlo pomalsie a mala som anembryomolu (vyvinul sa len vacok bez plodu), ale samozrejme, nikdy nevies, pokial neuvidis na sone.

pet888
8. jan 2025

@julkakratka a vies teda, kedy si mala ovulaciu? Ak mas nepravidelny cyklus a dlhe cykly, tak sa to nerata podla standardneho 28 dnoveho cyklu, ale podla dna ovulacie (ci ti meska alebo nie). Kazdopadne, otazne bude, ci ten dusik bude silniet alebo slabnut.

e1i
8. jan 2025

U mna to bolo mimomaternicove. Namiesto srdiecka potvrdila ze to bolo v pravom vajcovode a poobede som lezala na op stole

autor
8. jan 2025

@e1i mala si aj nejaké príznaky toho že to je mimo ?
A ako dlho si bola potom v nemoc ?

e1i
8. jan 2025

Spinila som a rano pred kontrolou bolest brucha v tych miestach. Pondelok operacia stvrtok domov

autor
8. jan 2025

@e1i museli ti zobrať aj vajcovod ?
V akom týždni si bola ?

e1i
8. jan 2025

Ano,bol to 7tt,zaciatok 8. Bolo to po ivf takze vlastne 31 dni po vklade

autor
8. jan 2025

@e1i ďakujem za info, prvú dcéru máme z ivf a toto sa nám nejak podarilo na dovolenke tak som z toho mierne šokovaná že sa to stalo.
Stále rozmýšľam či nebehnem ešte dnes na pohotovosť lebo pociťujem len také mierne ako keby menštruačne bolesti tak chvilkovo

denulik1234
8. jan 2025

Ahoj moja skúsenosť je taká že takto isto mi stúpalo hcg bola som 7tt niečo sa mi nezdalo mierne menštruačné bolesti a na sone nič nevideli a prišli na to že je to mimomaternicove a už aj ma v ten deň operovali je to veľmi nebezpečne .. nečakaj radšej chod ale prajem ti aby to nebol tvoj prípad mňa rany na duši bolia viac ako po operácii :( a taktiež prvé babo mám po IVF a toto sa stalo ani nevieme ako a nedopadlo to dobre..

autor
8. jan 2025

@denulik1234 aj nám sa toto stalo ani nevieme ako, jedna dovolenka a zrazu pozitívny test.
Bola som na pohotovosti našťastie mmr vylúčené ale od na sone videl len váčok bez plodu čo povedal že ma 5+3tt neni nic zvláštne ale tá krv neni dobrá takze uvidíme aj keď nevkladam do toho veľkú nádej

denulik1234
9. jan 2025

Tak vám videl aspoň vak mne vôbec nič v maternici ale na vajcovode som ho mala .. no krv sa nedvojnásobí to nevyzerá bohvie ako veru ale sú aj také prípady že niekomu vstúpa pomalšie a aj tak je všetko v poriadku,tak držím palce😊

autor
9. jan 2025

@denulik1234 pri dcére mi hcg stúpalo tabuľkovo a naozaj sa každý druhý deň zdvojnásobilo tak viem že toto niekde moc dobré ale uvidíme no, nič iné ako čakať mi nezostáva

denulik1234
9. jan 2025

Dajte potom vedieť ako to dopadlo no silno vám držím palce .. ja som 4 dni po operácii mmt a odstránili mi posledný vajcovod takže ďalšie tehotenstvo už jedine len cez umelé oplodnenie ale aj prvé babo máme tak a sme šťastný že aspoň tak sa nám podarilo😊

autor
10. jan 2025

@denulik1234 mmt vylúčené, dnes idem na ďalšiu krv a v utorok na kontrolné sono a uvidí sa či sa niečo zmenilo alebo bude prázdny váčok ako bol predvčerom. Ale uu som z toho na nervy celého

pet888
10. jan 2025

Uplne vas chapem,u mna sa to takto natahovalo skoro 3 tyzdne,kym dali finalny,zial negativny ortiel,bolo to na psychiku..drzte sa✊✊✊

autor
10. jan 2025

@pet888 ďakujem 😊