Súvisí stvrdnutie pŕs bábätka so starými poverami?
Je pravda ako hovorievala starí ľudia keď bábätku stvrdnu prsia sedí na nich Sotona? A keď sa dá pod vankúš bábätká vidlička s nožom prekríženými tak by to malo prejsť?
Nie, každý predsa vie, že prekrížený príbor znamená, že dotyčnému dieťaťu nechutilo... 👏
No pockat...ja mam vela otazok 🤔.
Preco babatkam stvrdnu prsia? Kto je Sotona a co ma s prsiami babatiek? A co s tym maju noze pod vankusom? 😅
Tu by mal niekto urýchlene vyhľadať psychiatra. Začínam sa báť o to dieťa
Zasa si tu niekto robí srandu z mamičiek.
@anonym_autor a ty si odkial? Z dreveneho domceka v lese a nosis na hrbe ciernu macku?
Dalsia, co si nedala lieky🙄 Ludia, berte ich poctivo a pravidelne. Pls
@luccys a hlavne tie ranné dávky
Slovo Sotona pocujem 1x v zivote. Kto alebo co to je?
@simsalabim Aj ja som si to musela googlit 😁. Aspon sme sa vdaka tejto "zaujimavej" diskusii aj nieco nove naucili 👍😅.
Nemackaj babatku prsia a babatko nema mat vankus, takze noz si daj pod svoj vankus k liekom, co si zabudla uzit
Ja snáď verím aj na jednorožec ale takéto veci praktizovať... Veď trochu rozumu do toho. Fakt si myslíš (povedzme, že tam teda "niečo" sedí, ok), že to odíde kôli prekrizenej vidlicke a nožu?? To ma ako tomu nievlcomu nahnať strach, ano? To akoby sa mravci nás...i, že im skaces po mravenisku a na odstrašenie teba by tam krížom preložili zápalky 🫣. Tak čo, zľakla by si sa a už sa tam nikdy nevrátila kôli tomu? Preber sa.
Wtf
My už máme dostupnú lekársku starostlivosť, nepotrebujeme si na pôvod zdravotných problémov vymýšľať nadprirodzené bytosti.
@anonym_autor Ty si radšej daj hlavu pod vankúš, keď máš takéto debilné otázky

V 21. storoci taka otazka?