icon

Krajčírstvo pre výmenu zipsu v Trenčíne

zuzacka16
8. júl 2025

Ahojte! Prosím Vás viete o nejakom dobrom krajčírstve, poprípade môže byť aj slečna/pani, ktorá doma robí, potrebovala by som dcére dať urobiť zips na školskej taške. Môže byť aj okolie Trenčína. Vďaka.

zojazoja
8. júl 2025

tento pán to robí: https://www.azet.sk/firma/766074/milan-mrazik/ otvorené má ale už len v stredu. tuším od 8:00 do 18:00 hod.

kabinka11
8. júl 2025

@zuzacka16 asi skorej práca pre čalúnictvo.

zuzacka16
autor
8. júl 2025
@zojazoja

tento pán to robí: https://www.azet.sk/firma/766074/milan-mrazik/ otvorené má ale už len v stredu. tuším od 8:00 do 18:00 hod.

@zojazoja ďakujem 😘

dasiacik
29. júl 2025
@zuzacka16

@zojazoja ďakujem 😘

@zuzacka16 Dobrý deň.
Prosím Vás, boli ste u toho pána? Koľko ste platili za výmenu? Ďakujem.

zuzacka16
autor
30. júl 2025
@dasiacik

@zuzacka16 Dobrý deň.
Prosím Vás, boli ste u toho pána? Koľko ste platili za výmenu? Ďakujem.

@dasiacik zdravím, bola ale mal dovolenku, takže pôjdem až teraz v auguste..

dasiacik
30. júl 2025
@zuzacka16

@dasiacik zdravím, bola ale mal dovolenku, takže pôjdem až teraz v auguste..

@zuzacka16 Ja som dnes bola. 1 zips 20e.

zuzacka16
autor
6. aug 2025
@dasiacik

@zuzacka16 Ja som dnes bola. 1 zips 20e.

@dasiacik tak mne sa skôr nedalo, keďže sme len cez víkend prišli z dovolenky..tak potrebujem dať opraviť tú tašku, takže dám aj 20e, teda ak to urobil kvalitne, si spokojná?

dasiacik
6. aug 2025
@zuzacka16

@dasiacik tak mne sa skôr nedalo, keďže sme len cez víkend prišli z dovolenky..tak potrebujem dať opraviť tú tašku, takže dám aj 20e, teda ak to urobil kvalitne, si spokojná?

@zuzacka16 2 týždne si dal na to. Asi má veľa práce. Ale, vyzeral by šikovný, seriózny.

zuzacka16
autor
6. aug 2025
@dasiacik

@zuzacka16 2 týždne si dal na to. Asi má veľa práce. Ale, vyzeral by šikovný, seriózny.

@dasiacik no on mal aj dlho dovolenku, keď som tam vtedy nabehla, viem že určite 2t dovolenkoval, tak sa mu to možno nakopilo..ok, tak teda pôjdem..a robí len tie stredy či nevieš?

dasiacik
6. aug 2025
@zuzacka16

@dasiacik no on mal aj dlho dovolenku, keď som tam vtedy nabehla, viem že určite 2t dovolenkoval, tak sa mu to možno nakopilo..ok, tak teda pôjdem..a robí len tie stredy či nevieš?

@zuzacka16 Áno, iba stredy.