Maminky na stretká a kočíkovanie v Trenčíne - Zámostie
Ahojte. V podstate nemám veľmi možnosť spoznať nové kamarátky maminky tu v Trenčíne. Bývame tu relatívne krátko 🙂 . Rada by som spoznala nové tváre na občasné stretká, kočíkovanie.... 🙂 My bývame za Mostami. Budem rada ak sa mi niektorá ozvete 😵
@tanija133 ja som volna vzdy najma od rana do poobedia. Potom musim riesit starsiu zo skoly a ucenie atd... Takze ja som za doobedne stretko.
@bajlinka_tn ja sa prisposobim.....ved uvidme ako ostatne baby napisu.... 😉
ahojte. my sme tu tak dva mesiace...pristahovali sme sa na JUH...nepoznam tiez nikoho, teda, okrem par susedov. Mame I6 mesacne a mesacne dietky...cize, aj rada niekoho noveho spoznam
@aduliak
Zatial stiham...maly zbacsa len spi, spi...obcas papa, a kaka...a ta vacsia, ho aj pooblieka, rsp. sa snazi...ale aspon pomozky mu oblecie a utrie okakaknu ritku- s tou ritkou je to naozaj.
Kym mensi spi, venujem sa tej vacsej...alebo ich nalozim do kocika - mame surodenecky, a ideme von. Co sa tyka varenia, jedine, ked spia vecer varim na rano...alebo, ked je skaredo, a nic nieje, tak s malou...potom aj tak ta kuchyna vyzera, ked jej necham obalovat maso v struhanke, ci ked nosi supky zo zeleniny vsade..
Niekedy je tazko sa prisposobit obom, ale zatial nie su ziadne namietky od tej vacsej....
Ked maly spi, sme vonka, a ked sa zobudi, ideme dom...to su niekedy protesty, ale da sa to...je to inak take cosi, ako mat dvojicky...
Cikat cikaju rovnako a kakat kakaju rovnako do plienok...a mala je to, co my, a maly len mlieko...
Zatial to nevidim nejako ako velku zataz a pritaz...no obcas je to psychijatria, ze som rada, ze muz pride domov, par nevyspatych noci..par kilov dolu...ale inak sa to da...
Ale uz tak skoro ziadne dieta mat nechcem...nie, ze by som ich nemala rada...ale to uz by som asi nezvladla...
Ahojte ženy príjmete medzi seba mladú mamičku s dvomi deťmi vo veku 4roky a 8 mesiacov? Bývam za mostami na Školskej a rada by som šla medzi ľudí. Myslím medzid dospelích :D
@jareczka tak uvidis podla pocasia, rano si dame vediet....
@claydox ak chces a mas ako tak sa pridaj zajtra k nam do toho maxu do Hoplalandu....je akcia, deti maju zadarmo, iba rodicia platia0,50c...Starsi ti uz chodi asi do skolky, ale aj s babom sa tam mozes zahrat v tom oddeleni pre mensich.... 😉
@bajlinka_tn zajtra Hoplaland v MAxe o 10?
@bajlinka_tn a kde presne za mostami bývaš?
@claydox ja byvam hned pri uspechu
@tanija133 nepojdeme do toho hopla?
@claydox kedy chodievate von?
@bajlinka_tn ja pri intrakoch na skolskej
@bajlinka_tn vies co medzi deviatou az dvanastou to chodim lebo may spinka a potom okolo stvrtej piatej ako kedy a vy?
My veeelmi rozne, vacsinou kazdy den varim atd... A mam doma aj skolacku, takze kazdy den inak a niekedy len dedo ide s malym... Nedame zajtra doobeda stretko? Tu po zamosti? 🙂
@bajlinka_tn mozme v piatok doobeda, okolo 10 ? lebo zajtra a stvrtok nemozem....
@tanija133 ano, budem sa snazit... Ale stvrtok vecer si tu este napiseme, hej? Budem sa tesit. Konecne! 🙂
@bajlinka_tn no ved, konecne...tak daj vediet vo stvrtok ...ved baby, pridajte sa ostatne.... 🙂
Jasne aj ostatne!!!!
@bajlinka_tn ja sa táááááááááááááááááák tešíííííím.

jaj moja zlatucka, akurat v stredu odchadzam na pravdepodobne tyzden prec. mozno viac. ozvem sa, ked sa vratim, davno som chcela, len teraz sme mali toho vela, ale plavanie nam dnes uz skoncilo, budem mat o dva dni viac teraz 🙂 ozvem sa ked sa vratim, oki?