Maminky na stretká a kočíkovanie v Trenčíne - Zámostie
Ahojte. V podstate nemám veľmi možnosť spoznať nové kamarátky maminky tu v Trenčíne. Bývame tu relatívne krátko 🙂 . Rada by som spoznala nové tváre na občasné stretká, kočíkovanie.... 🙂 My bývame za Mostami. Budem rada ak sa mi niektorá ozvete 😵
@tanija133 kludne mozme do toho maxu ist... A ja tiez pojdem autom, ale dakujeeem za ponuku 🙂
@bajlinka_tn
@tanija133 baby sla by som rada ale v tom čase mi malý spí. A ako dlho tam budete?
@claydox ja tiez neviem ako budeme. Mne maly este niekedy 2x spi cez den. A nechces dojst a maly bude buvat a aspon pokecas?
@bajlinka_tn no môžem skúsiť. Síce malý je taký, že mu nič nesmie ujsť tak neviem či náhodou sa nezobudí ak tam bude hluk. Ale tak uvidím. Večer ešte napíšem
@bajlinka_tn ja si pamatam ze ty auto tusim mas , to bola ponuka autom pre claydox.... 😉 tak zajtra si dame vediet, lebo krpec mi zacina byt chory....do kelu....
@beruska141
Ahoj Beruška, kdesi jsi tu vzpomínala, že chodíš s krpcem plavat. Chtěla jsem se Tě zeptat, jestli chodíš sem do TN a kde najdu jejich nabídku kurzů plavání. Taky bychom chtěli s malou začít přes zimu chodit, tak se pídím po nějakých informacích, děkuji!
@tanija133
@bajlinka_tn takže baby zajtra to platí na milion percent? Auto mám tak dojdem možno budem troška meškať ale určite prídeme. Teším sa.
@claydox
@bajlinka_tn Zienky porazi ma...moj krpec je stale chory, teplotu uz nema...ale ma hnisave ocka, tak to nechcem riskovat, aby vase detuchy nieco chytili.....davala som mu 2 dni Ocu flash..ale moc nepomohol, chcem ist zajtra k doki nechmi predpise nejake ine kvapky do ociek.... ☹ mrzi ma to...ale dufam, ze bude skore nabuduce, a zasa nieco vyymslime.....
@jareczka toto je v TN ... http://www.hups.sk/ vsetci chodia tam, len sa dlhsie caka, kym ta daju do poradia....tak co najskor sa prihlas, aby si v zime aj chodila plavat.... Beruska spominala ze chodi plavat niekde do Dubnice...
@bajlinka_tn tak ked budeme samé dve tak by sme mohli ísť len tak kočíkovať či? Ak si to už sľúbila malému tak ja sa prispôsobím.
@claydox jj mozme ist len kocikovat.... Ak si to teda este precitas.. O kolkej?
@bajlinka_tn môžme okolo tej 10. Kde sa stretneme? Alebo kedy to bude tebe vyhovovať.
Oki, my sme akurat vstali ideme jest 🙂. O tej 10. Hod je to v pohode, mozme vyrazit a budeme cakat na chodniku pred uspechom pri ceste... My mame taku veeeelku sportovu trojkolku a ja som krpata s tmavymi vlasmi 😉
@bajlinka_tn ja budem mať ten kočík a biel bundu prídem z toho smeru od vub čo je na tej zastávke. No a ja som tiež krpatá, ešte aj tlstá. Takže ma určite zbadáš :D
@claydox :DDD oki tesim sa. Inak jaka kosa je... Ja budem mat este aj modru ciapku na hlave... Ja som na usi neskutocne hakliva...
@jareczka ahoooj.ty si pisala ze byvate na namesti? Nechces sa aj ty stretnut???
@bajlinka_tn perfektná prechádzka.....ďakujemeeeeeee a tešíme sa nabudúce. Už dáme aj kávu hej?
@bajlinka_tn Ahoooj, já jsem si až teď všimla, škoda,přidala bych se k vám...tak snad příště 🙂)).
@jareczka tak napis napriklad niekedy vecer, ze zajtra ci dame kocikove stretko... 😉 😉
@jareczka ja som nad tym plavanim aj zauvazovala... Akurat som to dnes aj hovorila. Trochu sa obavam tej zimy...
joj baby, nasa je chora...od minulej noci 39,3 priemerne a vraciame :( takze my stretko musime prelozit... :(
inak na plavanie chodime od 5 mesiacov a je to super, odporucam 🙂

@claydox
@bajlinka_tn no hovorime ze hoplaland v maxe....ale kludne mozme aj za mostami sa stretnut, tam som byvala 20 rokov....na Sutaznej...ale ten Max by bol asi lepsi...ak nemas ako, idem z Kostolnej , mohla my som ta od malej stanice zo Zlatoviec zobrat do auta....