Maminky na stretká a kočíkovanie v Trenčíne - Zámostie
Ahojte. V podstate nemám veľmi možnosť spoznať nové kamarátky maminky tu v Trenčíne. Bývame tu relatívne krátko 🙂 . Rada by som spoznala nové tváre na občasné stretká, kočíkovanie.... 🙂 My bývame za Mostami. Budem rada ak sa mi niektorá ozvete 😵
@tanija133 kludne mozme do toho maxu ist... A ja tiez pojdem autom, ale dakujeeem za ponuku 🙂
@bajlinka_tn
@tanija133 baby sla by som rada ale v tom čase mi malý spí. A ako dlho tam budete?
@claydox ja tiez neviem ako budeme. Mne maly este niekedy 2x spi cez den. A nechces dojst a maly bude buvat a aspon pokecas?
@bajlinka_tn no môžem skúsiť. Síce malý je taký, že mu nič nesmie ujsť tak neviem či náhodou sa nezobudí ak tam bude hluk. Ale tak uvidím. Večer ešte napíšem
@bajlinka_tn ja si pamatam ze ty auto tusim mas , to bola ponuka autom pre claydox.... 😉 tak zajtra si dame vediet, lebo krpec mi zacina byt chory....do kelu....
@beruska141
Ahoj Beruška, kdesi jsi tu vzpomínala, že chodíš s krpcem plavat. Chtěla jsem se Tě zeptat, jestli chodíš sem do TN a kde najdu jejich nabídku kurzů plavání. Taky bychom chtěli s malou začít přes zimu chodit, tak se pídím po nějakých informacích, děkuji!
@tanija133
@bajlinka_tn takže baby zajtra to platí na milion percent? Auto mám tak dojdem možno budem troška meškať ale určite prídeme. Teším sa.
Ahojte... My prideme, budeme okolo 10.hod vyrazat... Ako sa spozname? 🙂
@claydox
@bajlinka_tn Zienky porazi ma...moj krpec je stale chory, teplotu uz nema...ale ma hnisave ocka, tak to nechcem riskovat, aby vase detuchy nieco chytili.....davala som mu 2 dni Ocu flash..ale moc nepomohol, chcem ist zajtra k doki nechmi predpise nejake ine kvapky do ociek.... ☹ mrzi ma to...ale dufam, ze bude skore nabuduce, a zasa nieco vyymslime.....
@bajlinka_tn ja budem mať tyrkysovo oranžový kočík.
@jareczka toto je v TN ... http://www.hups.sk/ vsetci chodia tam, len sa dlhsie caka, kym ta daju do poradia....tak co najskor sa prihlas, aby si v zime aj chodila plavat.... Beruska spominala ze chodi plavat niekde do Dubnice...
@bajlinka_tn tak ked budeme samé dve tak by sme mohli ísť len tak kočíkovať či? Ak si to už sľúbila malému tak ja sa prispôsobím.
@claydox jj mozme ist len kocikovat.... Ak si to teda este precitas.. O kolkej?
@bajlinka_tn môžme okolo tej 10. Kde sa stretneme? Alebo kedy to bude tebe vyhovovať.
Oki, my sme akurat vstali ideme jest 🙂. O tej 10. Hod je to v pohode, mozme vyrazit a budeme cakat na chodniku pred uspechom pri ceste... My mame taku veeeelku sportovu trojkolku a ja som krpata s tmavymi vlasmi 😉
@bajlinka_tn ja budem mať ten kočík a biel bundu prídem z toho smeru od vub čo je na tej zastávke. No a ja som tiež krpatá, ešte aj tlstá. Takže ma určite zbadáš :D
@claydox :DDD oki tesim sa. Inak jaka kosa je... Ja budem mat este aj modru ciapku na hlave... Ja som na usi neskutocne hakliva...
@jareczka ahoooj.ty si pisala ze byvate na namesti? Nechces sa aj ty stretnut???
@bajlinka_tn perfektná prechádzka.....ďakujemeeeeeee a tešíme sa nabudúce. Už dáme aj kávu hej?
@claydox aj my dakujeme 🙂 🙂 🙂 a jasneee mozme dat kafe potom 😉
@bajlinka_tn Ahoooj, já jsem si až teď všimla, škoda,přidala bych se k vám...tak snad příště 🙂)).
@jareczka tak napis napriklad niekedy vecer, ze zajtra ci dame kocikove stretko... 😉 😉
@jareczka ja som nad tym plavanim aj zauvazovala... Akurat som to dnes aj hovorila. Trochu sa obavam tej zimy...
joj baby, nasa je chora...od minulej noci 39,3 priemerne a vraciame :( takze my stretko musime prelozit... :(
inak na plavanie chodime od 5 mesiacov a je to super, odporucam 🙂
@aduliak
@bajlinka_tn
@jareczka
@tanija133 baby kedy dáme zraz? 😀

@claydox
@bajlinka_tn no hovorime ze hoplaland v maxe....ale kludne mozme aj za mostami sa stretnut, tam som byvala 20 rokov....na Sutaznej...ale ten Max by bol asi lepsi...ak nemas ako, idem z Kostolnej , mohla my som ta od malej stanice zo Zlatoviec zobrat do auta....