Maminky na stretká a kočíkovanie v Trenčíne - Zámostie
Ahojte. V podstate nemám veľmi možnosť spoznať nové kamarátky maminky tu v Trenčíne. Bývame tu relatívne krátko 🙂 . Rada by som spoznala nové tváre na občasné stretká, kočíkovanie.... 🙂 My bývame za Mostami. Budem rada ak sa mi niektorá ozvete 😵
@aduliak Ano, spokojena jsi s tím plaváním? Tak asi nás tam půjdu přihlásit, plavky už krpec má, tak ať neleží ladem ve skříni 🙂)), a malá už je ok? Nás to postihlo tak před měsícem, dvěma, také horečky, ale naštěstí to trvalo jen krátce, tak ať jste brzo zdraví!
@tanija133
@claydox
@bajlinka_tn Takže sraz ve středu? To by se aj nám hodilo, dopoledne...A kde?
@bajlinka_tn
Boha,já a technika...až teď se mi ukázala Tvá zpráva 🙂)), hej aj my bychom chtěli chodit na to plavání, kam ses přesně nahlásila? Já tam zítra seběhnu ať můžem kdyžtak začít spolu, to by bylo supeeeeeeer!!!
@jareczka ja som tam telefonovala a potom iba napisala mail. Do toho hups club... Jj bolo by super keby sme spolu zacali 😉
@bajlinka_tn Palec hore! Tak já to zkusím také zitra vybavit, a jestli máš ve středu čas (stretko), tak se můžeme domluvit a začali bychom spolu...parááda, se těšíím...🙂
Jj v stredu by som mohla doobeda. Mohli by sme dat stretko v hoplalande... Hm? Aj ostatneeee
@bajlinka_tn Ok, domluveno, tak v Hoplalandě...ještě počkáme na ostatní maminy...snad se nás sejde víc🙂
@bajlinka_tn
@jareczka
@claydox super, tak v stredu o 10 v Hoplalande.... 🙂 Jarku poznam..a ak mas clydox problem s autom, zoberiem ta po ceste na tej zastavke... a bajinka , ako ta spozname?
@tanija133 mam dlhsie tmavohnede vlasy. Kociar velkyyyy city elite a lukasko okaty 17 mesacny chlapcek 😝
@bajlinka_tn Super, mě poznáš taky snadno-fosforově růzový sporťák (máme rádi růůžovou 🙂), a opatrně se pohybující matka (včera, jak jsem táhla našeho mamutíka do schodů+ nákup, tak mi křuplo v zádech a mám pohyby a la Kryton z Červeného Trpaslíka 🙂), takže okolo desaté tam budu někde stepovat, těšíme se na vás ženy!
super babule!!!
@jareczka
@bajlinka_tn super, tak zajtra o 10, sme tam..len @claydox sa neozvala... ☹
No co baby, vyblaznili ste sa v Hoplalande? 🙂
Ženy no ako bolo? Píšte nech môžem závidíeť 🙂 🙂
@claydox ahoj , boli sme s Jarkou a Ivet v Hoplalande, bolo velmi vela ludi, lebo boli prazdniny vcera, ale aj tak , pokecali sme super, a detuchy sa zahrali.... 😀 Jarka aj Ivet zlate zienky.... 🙂 Dokedy budete na Orave?
@mihic30 no dufam, stale to vychazda nejako na stredu.....Inac ta holka co robi to montessori jv MC je moja rodina, mojho bratranca zena....sme sa o tom bavili, ze to robi, a ja ze skoro som tam vtedy isla..by som odpadala , keby som ju tam videla... 😀
ahojte....aj ja chcem stretko 🙂 na montrssori sme sa zapisali na piatok 8.45 🙂 ale T. tam bude chodit s babkou, kedze ja som v praci :( doteraz to byvalo spolocne v stredu...
Ženy tak čo kedy dáme stretko? 😀
@tanija133 pls opytaj sa nam potom na ten kruuuzok 🙂))
A dajte vediet kedy bude stretkooo 🙂
@bajlinka_tn pytala som sa , stvrtky ma full, vela deticiek....cca 12, viac uz nechce v jednej skupinke a ma recht.....pondelky ma menej deticiek, a bude otvarat novu skupinku aj v piatok....tak kedy by ti to viac vyhovovalo?
@claydox mozeme dat prechadzku, kludne... a kde, Po zamosti, alebo od zamostia do centra za Jarkou? tak v utorok okolo 10?
Môže byť a kde sa stretneme???? A podľa čoho sa spoznáme??? Ja budem mať tyrkysova - oranžový kočík a ty?
@bajlinka_tn musíš :D

@jareczka tak ja som nas nakoniec dnes nahlasila na to detske plavanie... Mali sme ist na anglinu ale drahy velmi chce plavanie a anglinu az od dvoch rokov... A vy? Idete teda?