icon

Dlhšie vety na tetovanie, ktoré majú zmysel

Včera o 06:08

Poraďte dlhšiu vetu na tetovanie čo dáva zmysel .
Na chrbát

Strana
z2
anonym_e3ae3b
Včera o 06:56
@anonym_58b7f8

@anonym_e3ae3b a niekto nikdy nepochopi trupky na MK co sa nevyjadruju k otazke, ale k inym trupkam na MK. ty si presne rovnako vyjadrila svoj osobny nazor, ktory nikoho nezaujima. perpetum mobile.

@anonym_58b7f8 akurat, ze som to nepisala tebe 😃

anonym_e3ae3b
Včera o 06:59
@anonym_autor

@anonym_319d93 a potom sú tu trúbky ktoré majú ocekovani celý MK 😂😂😂😂😂 “ty si založila DvE TeMY” “ommmmgmggggggf” 😨😨😨😨😰😰😨😰

@anonym_autor čýtaj kím nesmažú 😃

anonym_319d93
Včera o 07:03
@anonym_autor

@anonym_319d93 a potom sú tu trúbky ktoré majú ocekovani celý MK 😂😂😂😂😂 “ty si založila DvE TeMY” “ommmmgmggggggf” 😨😨😨😨😰😰😨😰

@anonym_autor pre trúbku kazda trubka 🙂 hlavne ked to trubka zalozi sekundy po sebe, tak ano 2 temy nad sebou udru do oci aj slepemu ;) podla pisania si decko. Vies ake tetovanie by sa k tebe hodilo teda? "nerozhodne batola, raz vyrastiem!"

anonym_b420fe
Včera o 07:06

@pr85 ti urcite poradi, je velky obdovovatel tetovania 😀

anonym_73807f
Včera o 07:07

@anonym_autor Daj si tam pytagorovu vetu, idealne slovne, nie symbolicky😉

elenka.k
Včera o 07:13
@anonym_a2300c

Radsej smutná v mercedese ako sa veselá tlačiť v autobuse
Je dostatočne dlha??

@anonym_a2300c 😀

ivicatolic
Včera o 07:18

@anonym_autor "Ľudí mám rada, ale príroda mi je milšia"

elenka.k
Včera o 07:23
@dkethe

i am coming to the cottage 😅

@dkethe ... ... I'll have sex there until the morning .... 😉

elenka.k
Včera o 07:28

@anonym_autor autorka, fakt odpovedáš, kto na teba kydá, ale tie čo sme ti odpísali slušne - nemáš ani ťuk poďakovať - vyjadriť sa k ním .... aha si lenivá, zato sa rada hádaš ...
Idem mazať moje vety PA.

anonym_aa5cd0
Včera o 07:33

Predávajúci má povinnosť prijatú tržbu evidovať v pokladnici a kupujúcemu odovzdať pokladničný doklad ihneď po jeho vytlačení.

autor
Včera o 07:45
@elenka.k

@anonym_autor autorka, fakt odpovedáš, kto na teba kydá, ale tie čo sme ti odpísali slušne - nemáš ani ťuk poďakovať - vyjadriť sa k ním .... aha si lenivá, zato sa rada hádaš ...
Idem mazať moje vety PA.

@elenka.k ospravedlňujem sa 😀 ďakujem všetkým. Chcela som odpovedať aj vám ktorí odpísali v súvislosti s otázkou.

anonym_319d93
Včera o 08:48
@stanislavicenka

@anonym_autor ja stale premyslam, co v ludoch vyvola tne.pocit, ze chcu mat cely zivot na kozi nieco. Nestaci si tu vetu napisat na listok a vopchat do penazenky? Ci mas pocit, ze na kozi ma vacsi vyznam? Ani nabytok nemame cely zivot a nas vkus sa meni. To je len priklad😉. Jeden z mnohych.

@stanislavicenka mne by listok "nestačil".. Cely zivot som myslela, ze ja som ta co si tetovanie isto nikdy neda. Ale nastala situácia, co ma veľmi ovplyvnila v živote, a pri jednej vymene nazorov s partnerom a naslednom udobreni, som si uvedomila, ako podvedome prenasam to co som zazila aj do inych vztahov a zbytočne. Tak som si dala symbol, ktory chapem iba ja, a ked mi je tazko je tam a pripomina mi "haloooo, taka nemusis byt, teraz nie..." kebyze je v penazenke, nezakrici na mna, nepripomenie sa aj ked som napriklad nahnevana, vystresovana.... Zmenim vkus? Mozno, ale tetovanie nemam, lebo sa mi páčia ruze a zajtra to bude tulipan..s mojim vkusom nesúvisí.

stanislavicenka
Včera o 08:49
@anonym_319d93

@stanislavicenka mne by listok "nestačil".. Cely zivot som myslela, ze ja som ta co si tetovanie isto nikdy neda. Ale nastala situácia, co ma veľmi ovplyvnila v živote, a pri jednej vymene nazorov s partnerom a naslednom udobreni, som si uvedomila, ako podvedome prenasam to co som zazila aj do inych vztahov a zbytočne. Tak som si dala symbol, ktory chapem iba ja, a ked mi je tazko je tam a pripomina mi "haloooo, taka nemusis byt, teraz nie..." kebyze je v penazenke, nezakrici na mna, nepripomenie sa aj ked som napriklad nahnevana, vystresovana.... Zmenim vkus? Mozno, ale tetovanie nemam, lebo sa mi páčia ruze a zajtra to bude tulipan..s mojim vkusom nesúvisí.

@anonym_319d93 stale je to to iste. Pre mna urcite

anonym_319d93
Včera o 08:50
@stanislavicenka

@anonym_319d93 stale je to to iste. Pre mna urcite

@stanislavicenka nevadi 🙂 kazdy sme nejaky

rozculena
Včera o 08:52
@oceanahory

@anonym_autor
V kontexte súčasnej interdisciplinárnej vedeckej paradigmy možno konštatovať, že komplexná interakcia medzi kvantovo-mechanickými javmi na subatomárnej úrovni, ako sú superpozícia a kvantové previazanie, a makroskopickými termodynamickými systémami riadenými druhým zákonom termodynamiky, sa významne podieľa na emergentných vlastnostiach biologických organizmov, pričom tieto procesy sú ďalej modulované genetickou expresiou regulovanou epigenetickými mechanizmami, ktoré zahŕňajú metyláciu DNA a modifikácie histónover, čo v konečnom dôsledku ovplyvňuje homeostatickú rovnováhu, adaptívnu evolúciu druhov prostredníctvom prirodzeného výberu, ako ho formuloval Darwin, a zároveň reflektuje komplexitu neurónových sietí v ľudskom mozgu, kde synaptická plasticita a neurotransmiterová signalizácia zohrávajú kľúčovú úlohu pri kognitívnych procesoch, vedomí a schopnosti abstraktného myslenia.

😎

@oceanahory to bude potrebovať aj 3 chrbty😂

oceanahory
Včera o 09:01
@rozculena

@oceanahory to bude potrebovať aj 3 chrbty😂

@rozculena 😅 tak ale bude to jedinecne! A teda co moze mat vacsi vyznam ako odborna veta o tom, co formuje zivot, evoluciu aj ludske myslenie. 👍😁

mykaellle
Včera o 09:02

Keď vidím, že má niekto vytetovaný text, vždy ho chcem prečítať, no potom si pomyslím, že je blbé čumieť predavačke na predlaktie :D No na chrbte aspoň budú mať ľudia čas si to prečítať, takže v poho. Držím palce, nech nájdeš niečo "večné." 🙂

rozculena
Včera o 09:15
@mykaellle

Keď vidím, že má niekto vytetovaný text, vždy ho chcem prečítať, no potom si pomyslím, že je blbé čumieť predavačke na predlaktie :D No na chrbte aspoň budú mať ľudia čas si to prečítať, takže v poho. Držím palce, nech nájdeš niečo "večné." 🙂

@mykaellle ale to by furt musela chodiť s holým chrbtom 😀

crazy_cat_lady
Včera o 09:16

"toto tetovanie mi poradili diskutujuci na modrom koniku"

anonym_58b7f8
Včera o 09:43

"prirazaj silno, mam to tak rada"

pr85
Včera o 11:24
@anonym_b420fe

@pr85 ti urcite poradi, je velky obdovovatel tetovania 😀

@anonym_b420fe To vieš, že áno. 🙂 Najlepšie žiadnu vetu.

anonym_075eb1
Včera o 15:57

Ked mas v hlave pilin dost, Smer je tvoja buducnost!

jeennyv
Včera o 16:07

Chyba…osobna, dusevna…..tetovanie ma vyjadrovat nieco co citim, paci sa mi, vztah k niecomu..nie tema na mk…hanba na usta a trapas toto 😀😀😀😀🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ ale poradim…kym nebol internet, len tvoja rodina vedela, ze si jeb…….nuty/a

a0
Včera o 17:28
@oceanahory

@anonym_autor
V kontexte súčasnej interdisciplinárnej vedeckej paradigmy možno konštatovať, že komplexná interakcia medzi kvantovo-mechanickými javmi na subatomárnej úrovni, ako sú superpozícia a kvantové previazanie, a makroskopickými termodynamickými systémami riadenými druhým zákonom termodynamiky, sa významne podieľa na emergentných vlastnostiach biologických organizmov, pričom tieto procesy sú ďalej modulované genetickou expresiou regulovanou epigenetickými mechanizmami, ktoré zahŕňajú metyláciu DNA a modifikácie histónover, čo v konečnom dôsledku ovplyvňuje homeostatickú rovnováhu, adaptívnu evolúciu druhov prostredníctvom prirodzeného výberu, ako ho formuloval Darwin, a zároveň reflektuje komplexitu neurónových sietí v ľudskom mozgu, kde synaptická plasticita a neurotransmiterová signalizácia zohrávajú kľúčovú úlohu pri kognitívnych procesoch, vedomí a schopnosti abstraktného myslenia.

😎

@oceanahory 🤣 dik, už viem, aké tetovanie si dám najbližšie

autor
Včera o 17:31
@jeennyv

Chyba…osobna, dusevna…..tetovanie ma vyjadrovat nieco co citim, paci sa mi, vztah k niecomu..nie tema na mk…hanba na usta a trapas toto 😀😀😀😀🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ ale poradim…kym nebol internet, len tvoja rodina vedela, ze si jeb…….nuty/a

@jeennyv ty si blondína že 😀

alienkami
Včera o 18:02
@oceanahory

@rozculena 😅 tak ale bude to jedinecne! A teda co moze mat vacsi vyznam ako odborna veta o tom, co formuje zivot, evoluciu aj ludske myslenie. 👍😁

@oceanahory stačilo by "42", ale autorka chcela dlhšiu vetu

Strana
z2