icon

SÚŤAŽ na celý týždeň s Bupi BABY

michaela_bupi
27. okt 2014

Pošlite nám fotku vášho ušpineného dieťatka. Ukážte nám, ako vás vedia vaše deti prekvapiť a aké nezbednosti dokážu v tej svojej detskej hlavičke vymyslieť 🙂
10 z vás odmeníme balíčkom detskej kozmetiky BUPI, na umytie vášho ušpineného nezbedníka.

Čo môžete vyhrať?
Balíček kozmetiky obsahuje:
BUPI šampón na vlásky a telo, BUPI umývaciu penu, BUPI telové mlieko, BUPI tuhé mydlo oliva, lanolín a kamilka, BUPI vlhčené utierky Sensitive a Ultra Soft, BUPI krém proti zapareninám, BUPI prací gél 1,5l Sensitive, BUPI prací gél color 1,5l, BUPI aviváž 1,5l

Súťaž trvá od 27.10. do 1.11. 2014

V nedeľu 2.11. súťaž vyhodnotíme a vyberieme 10 výherných fotografií.
Výhry pošleme do 2 týždňov.

SÚŤAŽ na celý týždeň s Bupi BABY
evkakd
28. okt 2014

na umytie ručičiek potrebujeme mydielko, potom krémik a na vecičky prací gel :D

mata0410
28. okt 2014

mrkvu nieee 😀

ejinka21
28. okt 2014
ada90
28. okt 2014

Dobrý večer, kedže sa chceme zapojiť do súťaže, lebo výhra by nás potešila 😀 tak posielam foto, našej už skoro 6 mesačnej Viktorky. Zatiaľ sme čisto kojený, ale skúšame už aj všelijaké dobroty a vieme sa pekne zababrať no a potom to mame problém vyprať.Tak tu je náš little angel a niekedy aj malý čertík 😝

slavka1307
28. okt 2014
zuzana1980
28. okt 2014

Náš Andrejko sa najčastejšie zašpiní pri jedle a Maťka chcela byť krásna, tak sa takto namaľovala voskovkou 🙂

matina80
28. okt 2014
dominika86
28. okt 2014

Mami neblbni, ja tu tekvicu predsa zjem sam! 😀 alebo rezignovala som . . .

piskotik
28. okt 2014
ochodnickav
28. okt 2014

První foto našla cokoladove susenky a takhle se prozradila a na druhe foto poprvé ochutnala cviklu. Naše nezbednice Adélka

mikaela87
28. okt 2014

@michaela_bupi

Takto pekne som sa namaľovala, keď sa maminka na mňa chvíľu nepozerala 😉 Potom na rad prišlo mydlo Bupi, ktoré používame od narodenia.

denca76
28. okt 2014

takto papkam a hned aj zapíjam ....

denisa2012
28. okt 2014

Dopapané a čo teraz.....?že by som sa išiel umyť 🙂

lucynela
28. okt 2014

Nelinka si práve vychutnáva maliny

michaela_bupi
autor
28. okt 2014

Mile mamicky, dakujeme za vsetky vase dnesne fotecky aj vtipne komentare k nim. Budem sa velmi tesit na dalsie prispevky, ktore nam, dufam, zajtra opat poslete 🙂

wandie
28. okt 2014

Som cely od prachu, ale nevadi, ved maminka mi umyje vlasky so samponikom BUPI, telicko s mydielkom BUPI a oblecenie mi vyperie s BUPI gelom a vyvonia v BUPI avivazi 😉

petrah3
29. okt 2014

Takto to vyzera, ked maminka prebaluje moje dvojca a trojca... ja si zatial tajne papkam krem na ritku 🙂

katuliacik
29. okt 2014

Nas Maxik zacal papat prikrmy a tak sa vzdy pekne zababre a naposledy sa pokakal az po pliecka a tak mamine neostalo nic ine len napustit vanu a vyumivat do z oboch stran Bupi penickou a zas bol vonave babatko 🙂 zboznujeme vasu kozmetiku a pracie prasky a avivaz je u nas inventar!

jaghvali
29. okt 2014

A treba este dodat, ze kazde susto prikrmu je potrebne zajest ponozkou na nohe 🙂

ferihegy
29. okt 2014

Moje zlatíčko 🙂

slavuska237
29. okt 2014

my síce ešte papáme iba mliečko ale žabky su naše kamarátky 🙂 a kupkanie raj ;) takže taka bupi nádielka by sa nam isto zišla ;)a ta časť na pranie ...keďže látkujeme každý nezávadný a krasne voňajúci prostriedok nas poteší 🙂

angielka
29. okt 2014
michaela_bupi
autor
29. okt 2014

Mile mamicky, uz mame od vas 200 krasnych prispevkov s fotkami vasich uspinenych drobcov. Dakujeme za kazdu z nich, vsetky deticky su rozkosne... Tesime sa na dalsich 200 🙂

emka2610
29. okt 2014

moja Emka trošičku mladšia piekla langoše a chutnala muku :D

srnka80
29. okt 2014

Naša Lili okrem toho, že si zašpiní tváričku, tak si stále robí zábaly na vlasy, nepreberá, vhodné je čokoľvek 🙂 jogurt, čokoláda, krém....

vikis5
29. okt 2014

mrkvička a zajačik je moje najoblubenejsie jedlo :DD

heidynka
29. okt 2014

Moja bambulka sa takto vykúpala v blate 😀

katarina_st
29. okt 2014

Takto nam v lete chutila zmrzlina 🙂

trinity7
29. okt 2014

Toto je chlap môjho života a som tá najšťastnejšia a hrdá maminka na celučičkom celom svete.Milujem ťa Kristián Félix a nikdy neprestanem.Tvoja milujúca maminka.

jabuducanevesta
29. okt 2014

My na nase pelusky latkovepouzivame len bupi gel