icon

SÚŤAŽ s Bupi BABY na celý týždeň.

michaela_bupi
25. máj 2015

Ukážte nám, ako sa vedia aj oteckovia o deti pekne starať 🙂
Pošlite nám fotku vášho partnera do tohto Fóra, ako sa stará o vaše dieťatko – či už pôjde o kúpanie, kŕmenie, prebaľovanie, hranie alebo akúkoľvek aktivitu, ktorú si spolu vaše dieťatko s oteckom užívajú. Ukážte vášho partnera v jeho najdôležitejšej úlohe.
10 z vás odmeníme balíčkom detskej kozmetiky BUPI, s malým prekvapením pre otecka.

Balíček kozmetiky obsahuje: BUPI šampón na vlásky a telo, BUPI umývaciu penu, BUPI telové mlieko, BUPI tuhé mydlo oliva, lanolín a kamilka, BUPI krémové mydlo Ultra Soft, BUPI vlhčené utierky Sensitive a Ultra Soft, BUPI prací gél 1,5l Sensitive, BUPI prací gél color 1,5l, BUPI aviváž 1,5l, BUPI mydlo na škvrny + prekvapenie pre otecka.

Súťaž trvá od 25.5. do 30.5.2015

V nedeľu 31.5. súťaž vyhodnotíme a vyberieme 10 najoriginálnejších a najmilších fotografií.
Výhry pošleme do 2 týždňov.

SÚŤAŽ s Bupi BABY na celý týždeň.
anjelik2509
25. máj 2015

Náš dvojnásobný tato, dievčatá sa s ním rady jašia vonku, na ihrisku, ale aj na zmrzlinku si spolu vybehnú a radi leňošia aj pred telkou s vyloženými nohami 😀

michaela_bupi
autor
25. máj 2015

Milé mamičky a oteckovia - veľmi sa tešíme z vašich dnešných fotiek, ktoré ste nám zaslali. Všetky sú úžasné a nápadité. Cítiť z nich, ako veľmi vaši oteckovia detičky ľúbia a akú veľkú energiu vkladajú do toho, aby boli dobrými otcami. 🙂
Budem sa tešiť na vaše príspevky opäť zajtra.

adriankabalaz
25. máj 2015

Je vážny úžasný otec a manžel 🙂

janettan
25. máj 2015

Náš tatik, keď je doma, tak pomáha so všetkým, nikdy nemal problém s kúpaním, prebaľovaním, obliekaním, varením .... a občas je aj koníkom z čoho má synček veľkú radosť 🙂 PS: 21.6. je deň otcov a vtedy bude mať aj náš anjelik narodeninky 🙂 Takže obaja moji chlapi budú mať sviatok 🙂

majik66
25. máj 2015

Tatik Michal so syncekom Miskom 🙂
Moje najvacsie lasky 🙂
CHLAPI MOJHO ZIVOTA - LUBIM ICH NAJVIAC NA SVETE.

Kedze tych aktivit je trosku viac, aj tych fotiek je viac a tie hovoria o sebe a o tom, aky je moj manzel super tatusik uz 2 roky a 3 mesiace 🙂
Kopec milych a vtipnych situacii, bez ktorych by to nebolo ono 🙂
KUK 🙂

gabrielakin
25. máj 2015

My sme bez tatina,tak sa obcas ako nahrada postara velky bracek 🙂

gn411
25. máj 2015

Naaaaaaaj ocinko akeho moze dieta mat, uzasny,milujuci,starostlivy,perfektny a mohla by som este dlho menovat klady nasho ocinka 🙂.......po dlhej aj smutnej ceste som ocinkovi splnila sen.. mat dcerku svoju princeznicku,miluje ju nadovsetko na svete,od uplneho zaciatku sa o vsetko zaujimal,vie sa o emku postarat na jednotku,nicomu sa nebranil,vsetko chce vediet a vsade byt s nou,hrdo ju predstavuje,prebali,nakrmi,okupe,hraju sa spolu,mala vie najlepsie zaspinkat len s tatkom,tesi na neho ked pride s prace ja som hned bokom 😀 kocikuje,masiruje brusko ked boli,vstava v noci ked treba proste vsetko milujem ich oboch najviac ako sa len milovat da...moj zmysel zivota moja rodina 🙂

ada510
25. máj 2015

Náš Patko robi s tatom vsetko strihaju sa spolu, tato s dedkom mu postavili hupacku, najradsej spolu spia samozrejme...no nie vzdy vsetky napady dopadnu dobre hlavne ked tato zabudol ze Dinove zuby pichali Patka do ritky.. 😒 a zničený po celodennej sibacke...tatov milacik mna ani nehlada cely den 😀

esmae
26. máj 2015

Náš tatko ma momentálne najdolezitejsiu úlohu! On je totiž jediný, ktorý dokáže našu 8tyzdňovu dcérku uspat 🙂 je jedno, či na prechádzke, či doma, či počas choroby... Jemu sa to podarí stále 🙂

olivka26
26. máj 2015

@michaela_bupi
Ked tatko vymysla vylety 🙂

nika_p
26. máj 2015

Kedze nas tatinko je doma na materskej dovolenke tak sa stara o vsetko a vsetko je jeho najdolezitejsia uloha. Vyberam preto tieto dve fotky, z kurzu plavania, ktory si obaja uzivaju, koho by nebavilo santenie vo vode a druha foto, selfie, ked idu na prechadzku 🙂

tixi
26. máj 2015

Milujeme turistiku, preto aj nasich drobcov ucime k laske k prirode. Tato fotografia pochadza z vystupu na Ziarsku chatu. Tatko ako hlavny nosic 😉

2231987
26. máj 2015

Náš najlepší ocinko

momimi
26. máj 2015

takto uspáva náš tatík Sebiho aj seba....d

momimi
26. máj 2015

🙂 po odgrgnutí aj zaspinkal

momimi
26. máj 2015

výlet na Zemplínsku Šíravu

momimi
26. máj 2015

naše vytúžené deturence

simona157
26. máj 2015

Ti moji robia spolu uplne vsetko 🙂 Jeden bez druheho by uz nikdy nemohli byt <3

martina374
26. máj 2015

Náš otecko zvláda všetko, nakŕmiť, zabaviť, ale aj prebaliť či navariť 🙂

mojmacik
26. máj 2015

ja pouzijem foto,ktora si myslim,ze hovori za vsetko...proste ked su tri naraz,tak bez pomoci tatina to nesloooo a musel aj postrazit 🙂 a veru aj kupal,lebo mamina sa baaaala na zaciatku 🙂

lucina2014
26. máj 2015

život mi dal srdce,
Srdce mi dalo lasku,
Laska mi dala vas
A vy dvaja ste moj život 💜💜💜

Od prveho priloženia až doteraz a viem, že donekonečna by tento náš milujuci tatino a uzasny manzel aj dychal zanho ... To puto medzi nimi je niečo neskutočne.. Nemozem ani definovat, ze pomaha.. Pretoze to neni pomoc, to je vyjadrena laska činmy a nie slovami...Milujem vas 💙💖💙💖

luckadominika
26. máj 2015

Nie je dôležité kto dieťa splodil, ale kto ho vychováva a ľúbi.........náš ocino je toho dôkazom 🙂

irenaliza
26. máj 2015

V našej rodinke za necelých 10rokov sa narodili 4 dcérky,teraz majú 1,4,7,skoro 10rokov.Takže je u nás veselo,živo ale aj plačlivo a hádavo. Otecko ,ale je pre dievčatá najlepší na svete,dokázal sa o 3 dcérky postarať,keď som bola v pôrodnici s najmladšou,keďže tu nemáme nijakých príbuzných všetko musíme "dokázať" spoločnými rukami.Je to super tatino,vhodný na bláznenie,čítanie,učenie, písanie úloh,jasné, že niekedy zvýši hlas,ale... 🙂 🙂 Veď musí dcérky pripraviť do života podľa najlepšieho svedomia,no nie?. Niekedy dcérky povedia,že tatino je lepší ako maminka,lebo toľko neprikazuje a nekričí, nedáva toľko úloh. No čo už,ale je super,že majú taký pekný vzťah. 🙂
Najstaršia dcérka rada recituje a píše básničky a tak napísala spolu so sestrami básničku pre nášho tatinka k blížiacemu sa dňu otcov.
MILÝ TATKO.
Onedlho krásny sviatok budeš mať
a my Ti chceme k nemu zablahoželať.
Sme veľmi radi, že ťa máme,
stále spolu niečo vymýšľame.
Aj keď niekedy ťa nahneváme,
Ty vždy pusy a pohladenie pre nás
prichystané máš.
Za všetko Ti ĎAKUJEME a veľa pús Ti posielame.
Tvoje 4 princezničky.

orlicatkooo
26. máj 2015

je to už staršia fotka taká vtipná, že stíha robiť 3 veci naraz 😀 uspať malu, pracovat na ntb a papať 😀

majjka4
26. máj 2015

nas tatko je pre nas naj 🙂

veronica1
26. máj 2015

Náš tatinko s princezničkou na pleciach, odniesol by ju aj na koniec sveta. Synček ten je silák zasa po tatkovi 😉

michaela_bupi
autor
26. máj 2015

Milé mamičky. Obdivujem všetky vaše príspevkové fotky. Sú naozaj nádherné a inšpirujúce... Veľké ďakujem všetkým z vás... aj vašim oteckom 🙂

stanka284
26. máj 2015

Keď ocko stáži Adamka...hlavne, že sú obaja spokojní 😉 🙂

andywandy
26. máj 2015

Vesele spolocne kupanie :D

natushyk24
26. máj 2015

Moj manzel a nase krsniatko ☺nie je to sice fotka s tatom ale nasa laska je na ceste ☺takto sa vyhrali na seneckych jazerach ☺kupanie mu ide ukazkovo ako aj vsetko ostatne.co sa tyka starostlivosti o babatko,cize je pripraveny byt OTCOM ☺