SÚŤAŽ s Bupi BABY na celý týždeň.
Ukážte nám, ako sa vedia aj oteckovia o deti pekne starať 🙂
Pošlite nám fotku vášho partnera do tohto Fóra, ako sa stará o vaše dieťatko – či už pôjde o kúpanie, kŕmenie, prebaľovanie, hranie alebo akúkoľvek aktivitu, ktorú si spolu vaše dieťatko s oteckom užívajú. Ukážte vášho partnera v jeho najdôležitejšej úlohe.
10 z vás odmeníme balíčkom detskej kozmetiky BUPI, s malým prekvapením pre otecka.
Balíček kozmetiky obsahuje: BUPI šampón na vlásky a telo, BUPI umývaciu penu, BUPI telové mlieko, BUPI tuhé mydlo oliva, lanolín a kamilka, BUPI krémové mydlo Ultra Soft, BUPI vlhčené utierky Sensitive a Ultra Soft, BUPI prací gél 1,5l Sensitive, BUPI prací gél color 1,5l, BUPI aviváž 1,5l, BUPI mydlo na škvrny + prekvapenie pre otecka.
Súťaž trvá od 25.5. do 30.5.2015
V nedeľu 31.5. súťaž vyhodnotíme a vyberieme 10 najoriginálnejších a najmilších fotografií.
Výhry pošleme do 2 týždňov.

Milé mamičky a oteckovia - veľmi sa tešíme z vašich dnešných fotiek, ktoré ste nám zaslali. Všetky sú úžasné a nápadité. Cítiť z nich, ako veľmi vaši oteckovia detičky ľúbia a akú veľkú energiu vkladajú do toho, aby boli dobrými otcami. 🙂
Budem sa tešiť na vaše príspevky opäť zajtra.
Tatik Michal so syncekom Miskom 🙂
Moje najvacsie lasky 🙂
CHLAPI MOJHO ZIVOTA - LUBIM ICH NAJVIAC NA SVETE.
Kedze tych aktivit je trosku viac, aj tych fotiek je viac a tie hovoria o sebe a o tom, aky je moj manzel super tatusik uz 2 roky a 3 mesiace 🙂
Kopec milych a vtipnych situacii, bez ktorych by to nebolo ono 🙂
KUK 🙂
Naaaaaaaj ocinko akeho moze dieta mat, uzasny,milujuci,starostlivy,perfektny a mohla by som este dlho menovat klady nasho ocinka 🙂.......po dlhej aj smutnej ceste som ocinkovi splnila sen.. mat dcerku svoju princeznicku,miluje ju nadovsetko na svete,od uplneho zaciatku sa o vsetko zaujimal,vie sa o emku postarat na jednotku,nicomu sa nebranil,vsetko chce vediet a vsade byt s nou,hrdo ju predstavuje,prebali,nakrmi,okupe,hraju sa spolu,mala vie najlepsie zaspinkat len s tatkom,tesi na neho ked pride s prace ja som hned bokom 😀 kocikuje,masiruje brusko ked boli,vstava v noci ked treba proste vsetko milujem ich oboch najviac ako sa len milovat da...moj zmysel zivota moja rodina 🙂
@michaela_bupi
Ked tatko vymysla vylety 🙂
život mi dal srdce,
Srdce mi dalo lasku,
Laska mi dala vas
A vy dvaja ste moj život 💜💜💜
Od prveho priloženia až doteraz a viem, že donekonečna by tento náš milujuci tatino a uzasny manzel aj dychal zanho ... To puto medzi nimi je niečo neskutočne.. Nemozem ani definovat, ze pomaha.. Pretoze to neni pomoc, to je vyjadrena laska činmy a nie slovami...Milujem vas 💙💖💙💖
V našej rodinke za necelých 10rokov sa narodili 4 dcérky,teraz majú 1,4,7,skoro 10rokov.Takže je u nás veselo,živo ale aj plačlivo a hádavo. Otecko ,ale je pre dievčatá najlepší na svete,dokázal sa o 3 dcérky postarať,keď som bola v pôrodnici s najmladšou,keďže tu nemáme nijakých príbuzných všetko musíme "dokázať" spoločnými rukami.Je to super tatino,vhodný na bláznenie,čítanie,učenie, písanie úloh,jasné, že niekedy zvýši hlas,ale... 🙂 🙂 Veď musí dcérky pripraviť do života podľa najlepšieho svedomia,no nie?. Niekedy dcérky povedia,že tatino je lepší ako maminka,lebo toľko neprikazuje a nekričí, nedáva toľko úloh. No čo už,ale je super,že majú taký pekný vzťah. 🙂
Najstaršia dcérka rada recituje a píše básničky a tak napísala spolu so sestrami básničku pre nášho tatinka k blížiacemu sa dňu otcov.
MILÝ TATKO.
Onedlho krásny sviatok budeš mať
a my Ti chceme k nemu zablahoželať.
Sme veľmi radi, že ťa máme,
stále spolu niečo vymýšľame.
Aj keď niekedy ťa nahneváme,
Ty vždy pusy a pohladenie pre nás
prichystané máš.
Za všetko Ti ĎAKUJEME a veľa pús Ti posielame.
Tvoje 4 princezničky.
Milé mamičky. Obdivujem všetky vaše príspevkové fotky. Sú naozaj nádherné a inšpirujúce... Veľké ďakujem všetkým z vás... aj vašim oteckom 🙂

Náš dvojnásobný tato, dievčatá sa s ním rady jašia vonku, na ihrisku, ale aj na zmrzlinku si spolu vybehnú a radi leňošia aj pred telkou s vyloženými nohami 😀