icon

Chcete vyskúšať výrobky Bupi?

michaela_bupi
24. sep 2015

Milé mamičky, nestihli ste vyskúšať všetky Bupi výrobky? Napíšte nám, ktorý výrobok zo sortimentu Bupi by ste radi vyskúšali a prečo? My trom z vás produkt pošleme.

------
Ďakujeme za všetky Vaše odpovede. Produkt na vyskúšanie pošleme:
Produkt na vyskusanie posielame tymto 3 mamickam:
@gretocka
@bibyke
@ivy
Poprosím napísať do pošty kontaktné údaje, kam môžeme poslať výhru.

Gratulujeme!

zabudnuta
24. sep 2015

Ja by som vyskúšala čokoľvek od Bupi pre miminko keďže pri prvom som používala úplne iné značky.

adika1975
24. sep 2015

my by sme radi vyskusali ochranny krem proti chladu. dakujem 🙂

anka2103
24. sep 2015

Veeelmi rada by som odskusala bupi praci gel a novu bupi umyvaciu penu 500ml kedze mal trojrocneho synceka a a o chvilku pride druhy drobcek takby sa to velmi zislo a mala mi som pre oboch a nemusela by som kupovat vela kozmetiky nazvys. Dakujeem

nataliasarron
24. sep 2015

pokiaľ sa na nás usmeje šťastie rada by som vyskúšala BUPI ochranný krém proti chladu. Mám 2-mesačného synčeka takže určite by sa nám do prichádzajúceho chladného počasia hodil 🙂

annarita
24. sep 2015

jedine čo sme ešte od bupi nevyskúšali je práci gél 🙂 to by sa nám hodilo

mabliss
24. sep 2015

Zaujalo má mydlo na škvrny. To by som rada skúsila, keďže drhnutie špinavých vecí mám na dennom poriadku. 🙂

sojaso
24. sep 2015

Bupi ochranny krem proti chladu.....ten by sme radi vyskusali....pretoze uz nas caka len chladne obdobie a prva poriadna zima 🙂

babatko88
24. sep 2015

my sme ešte neskúšali pracie prostriedky a radi by sme vyskúšali predtým ako kúpime celé balenie, starší synčekovia boli z 99% pracích prostriedkov vyhádzaný na pokožke, tak pri treťom, by som to chcela najskôr vyskúšať ako zase vyhadzovať peniažky von oknom 😒

ludka140281
24. sep 2015

ja zatial nepoznam praci gel a mydlo na škvrny,rada by som ich vyskušala 🙂

moncsi1987
24. sep 2015

Tak keby sa dalo tak by sme radi skusili tu novu Bupi vyrobok 3v1 sampon,pena do kupela a umyvaci gel. Toto by sa nam hodilo lebo ostatne vyrobky pozname velmi dobre,ale tento sme este nemohli zohnat 🙂

edibedi
24. sep 2015

Zaujal ma novy produkt Jemny kupel 3v1, kedze sa nam mina prave umyvacia pena, rada by som ho vyskusala 😀 zabka vo vodicke proste nesmie chybat 😜

nikinka43
24. sep 2015

my nepozname zatial ochranny krem proti chladu

mrnusikz
24. sep 2015

My by sne radi vyskusali Umyvaciu penu, pouzivame klasicke mydlo BUPI a aj gel na pranie BUPI a nad tou penou vzdy rozmyslam 😉

cmulinko
24. sep 2015

Mne je uplne jedno aky vyrobok by to bol.Ja zijem v zahranici a mne Bupi pripomina moje detske casy.Bupi pouzivame iba u starenky,ktora nakupi mydielka pre vnucata,ktore vidi iba 1-2 krat do roka a vtedy je mi to velmi vzacne.Aj v tomto modernom svete pre mna je Bupi luxus,ktory si len tak nemozem hocikedy dovolit 😅 Raz k nam cestovali 4 mydielka Bupi 2500km v balicku od starenky aby potesili moje deti 🙂

anka772
24. sep 2015

My sme už vyskúšali skoro všetko okrem ochranného krému proti chladu a aviváže. Veľmi radi by sme to vyskúšali 💙

ewka27
24. sep 2015

Z bupi vyrobkov pouzivam od narodenia malej praci gel a avivaz, z kozmetiky sme zatial nevyskusali nic, preto by potesil neaky vyrok tykajuci sa kupela, bud samponik, umyvacia pena alebo rovno 3v1 pre kupel 😊 a preco? Pretoze moj drobec konecne takmer po roku svojho zivota objavil caro kupania, kupala by sa aj niekolkokrat denne.

lucik194
24. sep 2015

zacne byt chladno a ja urcite zase budem zhanat krem proti chladu, nakolko ma mala ekzem a nie vsetko moze pouzivat bez nasledkov vyhodenia sa vyrazkami.....
takze za mna krem proti chladu, ten vas sme este neskusali

happyzuuz
24. sep 2015

ja som este nikdy nepouzila vyrobky Bupi a co ma zaujalo je umyvacia pena a jemny kupel 3 v1🙂 urychli kupanie krpca🙂

cetera
24. sep 2015

Rada by som vyskúšala prášok. Šamponik a penu sme uz skúšali, výborne na jednicku.

ivy
24. sep 2015

Zatial sme neskusali gel a avivaz na pranie - nevedeli sme doteraz ze aj take su 🙂.
Co mame odskusane a pouzivame su: telove mlieko, umyvacia pena, sampon na vlasky a telo a tuhe mydielko, su uzasneeeeee.

annikaa
24. sep 2015

Rada by som vyskusala avivaz, lebo zatial sa mi este nepodarilo vyprat tak aby som bola spokojna.

lusily
24. sep 2015

My by sme radi vyskúšali Jemný kúpeľ 3v1, dobré skúsenosti máme s obrúskami a krémom na zadoček.

marecek1
24. sep 2015

My by sme radi vyskúšali gél a aviváž na pranie.

heeedka
24. sep 2015

Ja by som rada vyskúšala prací gél. Zaujímalo by ma, či lepšie perie a či lepšie vonia ako tie, čo už mám odskúšané.

liveya
24. sep 2015

Mame odskusany ochranný krém proti chladu - a boli sme velmi spokojny. Pre pocasie ktore sa blizi nevyhnutna vybava 🙂

dobromila1111
24. sep 2015

Dobry den. My by sme radi vyskusali Jemny kupel 3v1 a krem proti chladu a mrazu. 🙂

bambulka248
24. sep 2015

Dobrý deň. My by sme radi vyskúšali kremik proti chladu. Používame bupi telové mlieko a vyhovuje synovej citlivej pokožke. Takisto nám vyhovujú aj prípravky do kúpeľa a keď bol syn maličký tak sme veľa využívali mydlove vločky. Preto by som rada v zime vyskúšala tento kremik 🙂

petruska222
24. sep 2015

Pekný deň 😊 mňa zaujala avivaz.kamarátka ju používa a nevie si ju vynachváliť.rada by som ju teda vyskúšala aj ja...

wandie
24. sep 2015

Ahojte 🙂 My pouzivame mydielka Bupi a telove mliecko Bupi , a sme velmi spokojni 🙂 Ale priznam sa, nikdy som sa neodhodlala kupit Bupi Avivaz, sama neviem preco. Som verna Coccollinu kvoli voni a aj nam vyhovuje, ale chcela by som vyskusat Bupi avivaz, len potrebujem nejako nakopnut 😉 Pekny jesenny dnik prajem 🙂

kuracinarez
24. sep 2015

ešte sme neskušali tu novu kupaciu penu jemny kupel 3 v 1,stale použivame tu klasicku umyvaciu penu
🙂