SÚŤAŽ o balíček produktov Normaderm
Milé dámy,
zasúťažte si s nami o balíček produktov Vichy z rady Normaderm. Balíček obsahuje novinku Normaderm Skrášľujúci krém, Normaderm Detox nočný krém a Micelárnu vodu 3v1.
Stačí ak do súťažného fóra napíšete, ktoré výrobky značky Vichy máte najradšej a prečo.Najzaujímavejšiu odpoveď odmeníme. Súťažiť môžete do piatku 16.10. do 22:00, v sobotu na obed vyhlásime výhercu.
-------------------
Krásne sobotňajšie poludnie,
rada by som sa Vám poďakovala za všetky odpovede, ktorými ste prispeli do našej súťaže!
Každá z nich je pre nás veľmi zaujímavá, lebo vyjadruje Váš názor - našich spotrebiteliek. Strávila som nad odpoveďami dlhší čas a rozhodla som sa odmeniť viacero z Vás, pretože popravde som sa nevedela rozhodnúť!
Balíček produktov radu Normaderm od nás vyhráva pre mňa najviac odvážna odpoveď od @m1m2m3
Normadermom Skrášľujúcim krémom potešíme @melesmeles , za jej básnické schopnosti
Normaderm Hĺbkový čistiaci gél vyhráva kreatívna @mamilka
Všetkým Vám srdečne gratulujeme a ostatným ešte raz ďakujeme za Vaše názory a príspevky!
Dobrý deň, tiež by som sa řada přidala k spokojným zákazníčkam ale pravda je taká, že som nikdy túto kozmetiku neskúšala, ani ku vzorkám som sa nedostala, možno je čas začať 🙂
Vodu v spray al cez leto ju nemali sade tak som musela zobrat vsetky velkosti.)
Dobrý večer,
osobne používam Vichy Neovadiol Magistral vyživujúci balzam obnovujúci hustotu pleti pre zrelú pleť. Výsledky sú badateľné už po niekoľkých použitiach. Maximálna spokojnosť.
Ešte som nemala možnosť vyskúšať kozmetiku Vichy, pretože je pre mňa cenovo menej dostupná. Preto by som bola rada, keby som vyhrala. Aspoň by som mala možnosť ju vyskúšať a presvedčiť sa, že ozaj stojí za to a nebudem ľutovať, keď si na ňu vyhradím peniaze aj v budúcnosti 😉
Zatial mam,cest len z cistiacim gelom a par zvorkami..ale snad jezisko prinesie o co som,ziadala 😉
U mňa je jednotkou Idealia BB krém, svetlý odtieň. Čerstvo som si kúpila aj Idealia skin sleep, mala som vzorku z časopisu a dosť má oslovila. Výborné je aj sérum Liftactive supreme a samozrejme micelárka🙂
Z rady Normaderm som mala len krém pred 10 rokmi, tieto upgrade novinky som neskúšala, hoci mám pleť s rozšírenými pórmi. Možno niečo prinesie Ježiško🙂
Dobry vecer,
ja som mala velke problemy s vyrazkami,nic mi nepomahalo... Az ako 25 rocna som vyskusala Vichy -gel, plet.vodu a krem a konecne vyrazky boli prec 🙂 Vichy som pouzivala asi 1rok. Financne som si to nemohla dovolit... Teraz mam 37 a velmi rada by som sa vratila naspat ku tejto kozmetike ...
Dlho som si zháňala dobrý make- up a prednedávnom som ho aj našla. Je to Dermablend- Korekčný make-up. Je úplne úžasný. Dokonale kryje pleť. Stále som mala problém, že som mala kruhy pod očami ale keď použijem tento make- up tak ich nevidno. Som s ním veľmi spokojná.
Mejkapu som sa nahľadala
Vichy som pohľadala.
V lekárni som oň požiadala
teta za oknom mi ho vydala.
Keď som ho uvidela
skoro som odpadla.
Visy ja milujem
úsmev si vyčarujem 🙂.
Vichy to je top či maš pleť už ako hroch .
Či je mlada či je strašia,
každa baba chce mať pleť
ako krasny svieži kvet.
Preto Vichi vyskušaj a už nikdy nezúfaj 🙂.
Kozmetiku značky Vichy som ešte neskúšala, to však neznamená, že by som nechcela. Patrí k tým drahším a pri našich dvojičkách je luxus, ktorý si nemôžem dovoliť. Veľmi by som sa tešila ak by som vyhrala 🙂
Mám problematickú pleť. Dlho som hľadala kozmetiku, ktorá by mi vyhovovala. Skúšala som výrobky od rôznych značiek, dokonca aj drahé značky, ale nebola som spokojna.
Potom som vyskúšala Vichy a dá sa povedať, že mam krajšiu pleť.
Moja srdcovka je Vichy Pureté Thermale a najmä skrášľujúci micelárny olej. Je to niečo úžasné!!!
Druhá moja srdcovka je Fluidných male-up Teint Ideál. Vyhovuje mi ta tekutá konzistencia.
Ahojte! Čítala som takmer všetky odpovede a musím uznať, že niektoré ma pobavili... baby, niektoré ste fakt "básnické črevá"...klobúk dolu. Ja nemám na takéto "vyznania" čas, ale ďakujem za spestrenie dňa 🙂
Ale k téme... Kozmetika Vichy má naozaj úžasné produkty, vyskúšala som viac druhov čo sa týka krémov, opaľovacích prípravkov, make-upov, či prípravkov na vlasy. Samozrejme že nebola som na to sama, ale moju mamu som doviedla ku kvalitnej kozmetike, za čo som na seba pyšná 😀 Kvalita pokožky ako aj pleti súvisí určite aj s vekom, ako aj s následnou starostlivosťou. Ale ak sa človek dobre stravuje a stará o svoju vnútornú očistu nemal by mať veľký problém s kvalitou pokožky. Moja mamina prípravky Vichy používa pravidelne, zaujíma sa o novinky. Ja by som sa balíčku veľmi potešila, nakoľko sa minula zásoba a akurát rozmýšľam, čo si mám kúpiť, aby pleť "jasala" 😉 Ale počkám do soboty či sa na mňa usmeje šťastie... Ostatným žienkam na fóre želám veľa šťastia!!! Pekný deň 😎
Mám problematickú pleť a tak používam výrobky z rady Normaderm a momentálne skúšam krém Idealia, s ktorým som tiež veľmi spokojná, takže budem krémy pravdepodobne striedať 😉
Popravde, ja Vichy nepoužívam, lebo som alergická, ale ja som alergická na všetko, ešte aj na výrobky pre alergikov. 😕 Mamina ale Vichy používa roky, od kedy sme jej prvý krémik kúpili na Vianoce so sestrou. Má celu radu na zrelú pleť a samozrejme jej miláčik Vichy neovadiol magistral. Bolo by fajn vyhrať, mala by som darček pre maminu pod stromček. 😵
pre mňa je do teraz top výrobok od Vás krém Vichy idealia...okrem prekrásnej vône,od ktorej som závislá,má parádnu konzistenciu,ktorú moja pleť miluje a celý deň nemám pocit že potrebuje ešte niečo iné!prsote skvelý produkt,síce trošku drahší pre mamču na materskej,ale šetrím si ho🙂)
Vichy splna moju predstavu o idealnom kozmetickom sete pre zeny,ktore maju uz nie -dsat ale -siat...dlho hladana kozmetika pre moju plet ,ktora sa vekovo zab udla kdesi v puberte,vzdy mastna Tzona semtam pupak 🙂 momentalne pouzivam micelarnu vodu Normaderm 3 in 1.kremik vo forme sprayu Normaderm hydratacny,,ale najviac ocenujem na noc odlicovac Normaderm cistiaci gel,vyhovuje mi aj velkostou 400ml,kedze vacsie balenie je pre mna naj,nemusim mat na pamati,ze ho mam objednat...pre mna je teda Vichy kozmeticky balicek idealnym vianocnym darcekom,ktory nenapadne pisem na zoznam pre Jeziska/manzela/ uz v predstihu 🙂
Jednoznačne šampón Deceros Neogenic FIALOVÝ!!! po tom, ako mi kožný objavil miniplešinu bol tento šampón mojím najlepším kamarátom a používam ho dodnes. nedám naň dopustiť. Lebo vlasy=koruna krásy
Dobrý deň, zatiaľ som veľa výrobkov Vichy nevyskúšala. Dlhšie som používala Normaderm hĺbkový čistiaci gél a nedávno som prešla na Purete Thermale a ten sa stal aj mojim obľúbeným. Je naozaj osviežujúci ako sa píše v popise a odstráni aj make-up takže ho zároveň používam aj na odlíčenie a nevysušuje mi pleť ako iné výrobky na čistenie pleti.
pred 5rokmi som vyskusala vichy denny aj nocny krem vzorky a bola som maximalne spokojna 😵
ale nemozem si ich dovolit tak som si ich uz nekupila ... ale urcite by som si dopriala ten pocit znova 😀
ak vyhram tak uz neodolam a budem pouzivat pretoze urcite omladnem 😉
Ja mám od Vichy vyskúšaných zopár make up-ov, sú vynikajúce, trvácne a krásne voňajú. Momentálne si užívam blahodarné účinky IDÉALIA cream-u. Počas tehotenstva som svoju pleť veľmi nemusela riešiť, bola dokonalá, no po pôrode sa mi veľmi skazila. A musím uznať stačí malé množstvo IDÉALIA Cream a moja pleť hneď ožije 🙂
Mám veľmi citlivú pleť preto sa bojím experimentovať s kozmetikou , ale ak by sa na mňa usmialo šťastie rada Vichy otestujem 😉
Vichy normaderm 🙂 výborná, kvalitná voľba. Výhra by ma mocppotešila 🙂
Zatiaľ som len využila vzorky krémov a s ostatnými výrobkami skúsenosť nemám, ale ak sa na mňa šťastie usmeje tak by som rada vyskúšala. 🙂
Pouzivam vichy normaderm cistiaci gel dlhodobo a som s nim max spokojna. Mam sklon k mastnej pleti a rozsirene pory a normaderm sada mi vyhovuje.
Vichy mam velmi rada a je naozaj skvela,len tie ceny ma dost casto prinutia siahnut po lacnejsom variante :( ale aj tak si pravidelne kupujem micelarnu vodu a teraz v lete som dostala kremik vichy aqualia thermal a myslim ze budem Jeziskovi pisat velmi srdcervuci list 🙂 🙂 kremik je uzasnyyyyy. Pekny vecer 🙂
Mala som dávno len vzorky krémikov a naozaj sú super. Výhra by ma veľmi potešila, tak skúšam šťastie. 🙂
Pouzivala som kremy vichy idéalia, bola som velmi spokojna. Normaderm som nevyskusala, ale rada by som 🙂 Odkedy som na materskej prestala som sa az tak venovat svojej pleti. Kvalita pleti sa mi zhorsila a objavuje sa aj akne, je na case s tym nieco urobit.
Ako vidíte na obrázku moja dcérka je riadna výmyselníčka, dá mi zabrať. Tak ja sa popri nej dopujem čokoládou, potom sa mi urobí sem tam aj nejaká vyrážka, preto naša najobľúbenejšia kozmetika je normaderm. A večer keď sa odličujem, tak malá potvorka je mi v pätách, takže micelárnu vodu jej musím takisto dať na odličovací tampón 🙂 🙂 Musím micelárnu vodu vyskúšať aj po pečiatkach, možno nám to pôjde ľahšie🙂

Doteraz som kozmetiku nijak neriesila ale s pribudajucim vekom asi budem musiet zacat.Takze nocny krem by bol pre mna asi najlepsi, vecer sa nakremujem a rano sa zobudim mladsia?😃