icon

Ako plánujete rodinný rozpočet?

daska_tesco
8. sep 2015

Určite súhlasíte, že rodinka je vlastne malá firma, ktorú treba denne riadiť. Ako to robíte vy? Presne plánujete aj výdavky na rodinné nákupy? S donáškovou službou Tesco Potraviny domov máte nákupy pre domácnosť pod kontrolou – počas celého nákupu vidíte orientačnú cenu na obrazovke a nemusíte odolávať rôznym sladkým nástrahám pri čakaní pri pokladni 🙂
Podeľte sa o vaše skúsenosti s plánovaním výdavkom pre rodinku a domácnosť a jednu z vás zajtra ráno odmeníme 15 eurovým kupónom na nákup tovaru cez donáškovú službu Tesco Potraviny domov 🙂

Ako plánujete rodinný rozpočet?
loginexistuje
9. sep 2015

@natalym tak o tom ma nikto nepresvedci ze to chcu

natalym
9. sep 2015

@loginexistuje Ja tomu verím, lebo mám takého muža, čo by chcel aby sme tak žili. On hovorieva, že keď sú peniaze tak to dokáže vyžiť každý, ale bez peňazí. On každú jednu vec zvažuje, prekladá 10 krát. On aj použité ešte predá, nič si nekúpi ani nikomu nič nekúpi, že len pre potešenie neexistuje. No a ja úplný opak. Katastrofa. 😀

loginexistuje
9. sep 2015

@natalym tak ale to nie je zivot ale prezivanie nie ze by sme my boli marnotratny ale aby som riesila ci dieta zje jeden rozok ci dva to nie rovnako aj my ako beriem ze si niekto dopestuje a ma domace ale tam je to drahsie ako v akcii aj ked lepsie

natalym
9. sep 2015

@loginexistuje Tak ja len, že to naozaj existuje.

dai
9. sep 2015

@natalym jasne ze to existuje - ja mam jedneho znameho - presli sme spolu 1 krajinu - chudobni studenti sme boli vsetci, ale on sa stravoval vylucne konzervami - si pamaetam ze sme si vsetci kupili v stanku kura grilovane a on si otvoril konzervu, to sme pritom sharovali naklady a on jediny z nas realne zarabal a peniaze mal...

loginexistuje
9. sep 2015

@natalym
@dai jatiez viem ze takto niektori funguju ale mne to normalne neprijde ako ok beriem docasne pri nudzi sa da vudrzat ale ako zivotny styl??

natalym
9. sep 2015

@loginexistuje Ti vravím, že to mám doma. Ja si musím vyargumentovať či kupujem 10 alebo 8 rožkov. Nedaj toho boha, keď tie dva ostanú. 😀

loginexistuje
9. sep 2015

@natalym a tvoje deti na to akoo reaguju ved to musi byt pre vas hrozne

natalym
9. sep 2015

@loginexistuje Keď niečo chcú alebo potrebujú pýtajú odo mňa. Lenže už sme sa naučili, že to treba hovoriť pred ním, aby to aspoň počul a učím ich nech pýtajú od otca. Lenže malá potrebovala zošit na angličtinu, týždeň mu to hovorila každý deň a keď ho na druhý deň potrebovala tak povedal, že čo sa stane ak ho nebude mať. Joj ale sorry toto nie je o mne. Existujú takí ľudia, čo špekulujú ako nekúpiť, nemusieť zaplatiť a pod. Nehovorím niekedy to je fajn, by si sa čudovala čo všeličo sa dá získať zadarmo, ale niekedy je to fakt náročné.

dai
9. sep 2015

@loginexistuje to nie je zivotny styl - to je charakter mixnuty vychovou... 😖

natalym
9. sep 2015

@dai Áno aj.

ifkael
9. sep 2015

@natalym aj na struhanku treba nechat

daska_tesco
autor
9. sep 2015

Milé mamičky, ďakujeme za všetky vaše komentáre, stretneme sa opäť zajtra. Ak vás služba Tesco Potraviny domov zaujala a chcete ju vyskúšať - posielam E-kupón na prvý dovoz zdarma pri prvom nákupe 🙂 Pekný večer!

tortelinka
9. sep 2015

@17alexis no táto téma je už zbytočne natiahnutá, myslím že si nikoho nepresvedčila, že sa dá normálne jesť za takú sumu, to určite nie je možné

dai
9. sep 2015

@tortelinka tak myslim ze ona to tu s tym umyslom ani nepisala aby niekoho presvedcila😉

loginexistuje
9. sep 2015

@tortelinka to je mozne jedine tak ze sa na vikend nanominuje rodicom a este si da na dalsie dva ci tri dni jedlo zabalit 😀

tortelinka
9. sep 2015

@dai viem, ale už 10 strán stále o tom istom

libka1
9. sep 2015

@loginexistuje to je dobry napad 😀

17alexis
9. sep 2015

@tortelinka nemam potrebu niekoho presviedcat, napisala som prispevok k teme a odpovedala na otazky. 🙂

17alexis
9. sep 2015

@loginexistuje od rodiny som 200km, staci pozornejsie citat.

loginexistuje
9. sep 2015

@17alexis proste ja tvrdim ze sa neda prezit za osem eur na tyzden dospela osoba viac tyzdnov po sebe neda nie je to mozne ak nevymyslas daj jedalnicek na tyzden

eugenie
9. sep 2015

@17alexis Ahoj, ja vobec nepochybujem, ze sa to da, a viem, ze ja by som to teraz nedala 🙂 . Nemam taku sebadisciplinu a kontrolu, aby som si vyhliadla akcie, zohnala v nich tie veci a este aj podla naplanovaneho navarila. Klobuk dole. Si super. Keby som moc chcela/musela, tak by som to dala aj ja, ale narovinu - som na to teraz leniva. 😖 😀
A este druhy klobuk dole ako si s graciou zvladla tie vecne otazky a najma podryvacne damy na konci, ktore urcite vedia lepsie ako Ty, co varis, kolko platis a ako kvalitne sa stravujes. 🙂
Drz sa! 😎

tortelinka
9. sep 2015

@17alexis ok, vážne by som chcela vidieť komplet jedálniček za týždeň, ale všetko, raňajky, obed večera(plus nejaká desiata), ja neviem či neviem počítať, ale už keď dáš jogurt nech za 30 centov, už máš menej ako euro na všetko ostatné, ja fakt nechcem rýpať, úprimne ma zaujíma ako sa dá do tej sumy zmestiť

libka1
9. sep 2015

@tortelinka videla som uz aj nejaku privatnu znacku jogurtu tusim v jednote za 18 centov 😉

17alexis
9. sep 2015

@tortelinka ja nenakupujem kazdy den ked idem varit, ale raz tyzdenne. Keby som mala kupovat denne, tak z 1,50€ ci kolko ste to tu vyratali, by som sa ani ja nenajedla. Kupim napr kurca v akcii, naporcujem a odlozim. Teraz napr robim cervenu kapustu s kuratom, kde dokopy je cena mozno 2€, aj to som mozno prehnala a este z toho ostane v piatok na obed.
@eugenie velka vdaka 🙂

17alexis
9. sep 2015

@libka1 do jednoty nechodim. V bille maju za 0,19€ 🙂) , ale jogurty kupujem s 3% tuku a to v lidli za 0,25€.

tortelinka
9. sep 2015

@17alexis zasa neviem či mám inú matematiku, ale kura a kapusta plus nejaká príloha stojí do dvoch eur? ja asi fakt neviem nakupovať či ako 😕

sense
9. sep 2015

@tortelinka ked si ho rozlozis na x porcii tak ano....resp.kuskov...

matricia
9. sep 2015

Myslím, že dvaja ľudia môžu mať veľké kiloapol kura na 2 tri dni maximálne, či?🙂

17alexis
9. sep 2015

🙂