Ako plánujete rodinný rozpočet?
Určite súhlasíte, že rodinka je vlastne malá firma, ktorú treba denne riadiť. Ako to robíte vy? Presne plánujete aj výdavky na rodinné nákupy? S donáškovou službou Tesco Potraviny domov máte nákupy pre domácnosť pod kontrolou – počas celého nákupu vidíte orientačnú cenu na obrazovke a nemusíte odolávať rôznym sladkým nástrahám pri čakaní pri pokladni 🙂
Podeľte sa o vaše skúsenosti s plánovaním výdavkom pre rodinku a domácnosť a jednu z vás zajtra ráno odmeníme 15 eurovým kupónom na nákup tovaru cez donáškovú službu Tesco Potraviny domov 🙂

@17alexis mohla by si napisat, co si kupila tento tyzden a kolko to stalo - polozka po polozke a aj gramaz?
ja by som sa chcela tiez inspirovat...
Ja by som sa za taky peniaz nevedela prestravovat 😖 tento tyzden som sice kupila iba chlieb ale 2.9. som nechala v obchode cez 100 eur (maso, syr, salam, parky, maslo ....) 😒
No toto sa prave stalo - dost on topic - kolegyna co sedi pri mne "chudne" a setri tak si na obed zaliala vifonku s cinskymi rezancami. A nenazrata ja som si ohriala zemiakove pyre domace s bio kuracim prsom. Ste mali vidiet ako mi cumela do taniera - az som sa citila trapne ci jej z mojho ponuknut 😆😁
Ale nedala som! 😆😆 sa rozhodla sa triznit, jej vec. Inac ak si nedonesiem obed z domu, kludne len na ranajky a obed denne na seba miniem 16 eur, kdeto na tyzden vsetka strava pre dvoch!
@zeriempizzu No Ty musíš minúť oveľa viac, žerieš predsa pizzu každý deň. 😀
@zeriempizzu moj otec stale tvrdi ze za svoju rakovinu hrubeho creva vdaci viffonkam ktore jedol v obdobi ked pracoval na sluzobky... tam je tolko bordelu☹ kolegyni povedz ze z toho neschudne a este si poriadne znici zaludok☹
inak ja som na obed nejedla - pisem nulu do mojej tabulky... ale teda menucko som si uz asi 15x otvorila... pijem vodu - ved hlad je len prezleceny smaed, ze? 😕
@natalym daj si 🍕🍕🍕🍕🍕😋
Pizza u nas ide vacsinou domaca.
@dai jej je skoda hovorit, a je dost stara aby vedela i sama. Mam strasnu chut este na nieco, nejaku sladkost, aspon 3 eurovu 😆
@zeriempizzu Ježiši kriste to nerob, to je dvojdňový rozpočet!!!
@zeriempizzu vychadzajuc z nasho automatu - kup 3 mily, 1 chrumky a este sa ti tam 1 cola zmesti...
Ono ja chapem ked rodinny rozpocet nepusti a treba deti i muza nakrmit, ale aby niekto siel radsej na vylet namiesto adekvatnej stravy? Rozum sa mi zastavuje.
ja zjedla sushi..cize by som mala tri dni minimalne byt na vode :D
@zeriempizzu Moja, ale oni deti nemajú, sú len dvaja a jedia jak dve mušky.
@dai kolu ani ine tie sladke zblundy nepijem, ale milu i chrumky by som si dala. Kludne i 3 eura za kus dam, u nas Sk pochutinky niet 😄😢
žijem v Prahe, kupujem všetko. Cez týždeň sama, v piatok už mám doma aj priateľa do nedele večera (pracuje v UK). Asi neviem ani ja šetriť, keďže moj týždenný rozpočet (na jednu osobu) je vyšší než 16€. Jem päť krát denne. Žiadne výmysly. Som v 18tt. Zdravotné problémy nemám, ale stravujem sa tak, aby to bolo pre mňa aj bábätko čo najlepšie. Sladkosti nejem, ani koláče (páli ma žáha), ovocie dvakrát denne, zelenina raňajky a obed, aj na večeru. Na večeru mi stačí aj cottage. Viem variť aj zaujímavé jedlá, ale nájdem aj jednoduchšie a lacnejšie. Len mi stále tá uvedená čiastka nesedí. Obdivujem tých, čo to dokážu.
@zeriempizzu tak zas kazdy ma nejake priority - ja som rada ze takuto dilemu riesit nemusim ( jedlo ci vylety ) - a aj obdivujem ludi co vedia setrit a pritom stale maju slusny standart - od nich sa rada inspirujem... toto co tu bolo je aj pre mna v stravovani extrem - ale pokial to tym dvom vyhovuje tak je to ich vec ale asi si priklad brat nebudem...verim tomu ze pristup k stravovaniu zmenia ked nastanu zdravotne problemy ci pridu deti - vtedy clovek uz poriadne rozmysla co da do seba ci detom - predsalen si to co jes😉
Súhlasím, zaujímavé pre inšpiráciu a tiež obdivujem.
@dai ja napriklad nechapem preco lepsie jedlo len detom, podla mna si kazdy clen rodiny zasluzi zdrave a kvalitne jedlo. Ved co z toho ked zivitel rodiny od vifoniek ochorie a uz ho potom nebude? Nebude uz kto mat zarabat na marakuju pre deti. Takze to je zaklad.
Ja osobne nesetrim na jedle ale zas nepotrebujem kopec handier a vsetko designerske. Su sposoby ako setrit a minat rozumne. Ale ked setrit netreba, tak naco? Zijeme len raz, treba si dopriat na co mame, lebo so sebou to nevezmeme nikde.
@zeriempizzu moja reč. Keď vidím, ako niekto s deťmi nakupuje vifonky, tak mi je zle.. toť moj názor
@zeriempizzu suhlasim s tebou - ja som nepisala ze ked nemam deti tak sa nemam dobre stravovat, len ze ked pridu deti tak clovek nad tym omnoho viac rozmysla, detto ked ochorie... U mojho otca napr. prisla totalna zmena v stravovacich navykoch - schudol, sportuje, vysmazanemu, mastnemu, sladkostiam sa vyhyba etc. ... detto ja som nikdy jedlo neriesila , nemala som nikdy problem s vahou, nejak ma to nikdy ani nezaujimalo ( vzdy sme mali vela ovocia, zeleniny, maesa - proste ako ludia spaety s dedinou majuci velku zahradu ) - ked som ale zostala tehotna tak som zacala omnoho viac riesit co mam jest, co je pre dieta dobre etc. ...
jasne ze nefungujeme sposobom ze detom bio maeso a nam z kanala zvysky 😎 Rodina sa stravuje ako celok a dieta aj tak je len to co vidi u rodicov
@zeriempizzu ty si bola niekedy u mňa, že vieš, či mám alebo nemám adekvátnu stravu?
@17alexis za 16 eur tyzdenne pre 2 ludi ju mat nemozes, neexistuje.
@zeriempizzu asi ťa sklamem 🙂 ale veď každý máme svoje zvyky a návyky.
je to hrozne ze niekto musi zit z tak malej sumy na tyzden ....
@loginexistuje Oni nemusia, oni chcú, majú taký životný štýl.
@loginexistuje najlepšie na tom je, že ja nemusím. Iba viem nakupovať potrebné veci a nie sprostosti.

@dai no do tej sumy sa nezmestim ani jeden plus zelenina plus rezance 😀 tak mozno vifonka 😀 😀 😀