icon

Ako plánujete rodinný rozpočet?

daska_tesco
8. sep 2015

Určite súhlasíte, že rodinka je vlastne malá firma, ktorú treba denne riadiť. Ako to robíte vy? Presne plánujete aj výdavky na rodinné nákupy? S donáškovou službou Tesco Potraviny domov máte nákupy pre domácnosť pod kontrolou – počas celého nákupu vidíte orientačnú cenu na obrazovke a nemusíte odolávať rôznym sladkým nástrahám pri čakaní pri pokladni 🙂
Podeľte sa o vaše skúsenosti s plánovaním výdavkom pre rodinku a domácnosť a jednu z vás zajtra ráno odmeníme 15 eurovým kupónom na nákup tovaru cez donáškovú službu Tesco Potraviny domov 🙂

Ako plánujete rodinný rozpočet?
lilimoni
9. sep 2015

@dai no do tej sumy sa nezmestim ani jeden plus zelenina plus rezance 😀 tak mozno vifonka 😀 😀 😀

lilimoni
9. sep 2015

@libka1 taky mix a chuti nam viac ako kuracia alebo cisto hovadzia 😀

dai
9. sep 2015

@lilimoni tak ale budes ju jest cely tyzden😉

cicamica1980
9. sep 2015
Používateľ cicamica1980 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od cicamica1980.

@17alexis mohla by si napisat, co si kupila tento tyzden a kolko to stalo - polozka po polozke a aj gramaz?
ja by som sa chcela tiez inspirovat...

lilimoni
9. sep 2015

@dai a iba vifonku lebo na chlieb so syrom uz nezostane 😀 😀 😀

jonki
9. sep 2015

@lilimoni myslim ze aj s wifonkou prekrocis limit...ak k polievke das hoci aj strukovinovo zemiakove jedlo

lilimoni
9. sep 2015

Ja by som sa za taky peniaz nevedela prestravovat 😖 tento tyzden som sice kupila iba chlieb ale 2.9. som nechala v obchode cez 100 eur (maso, syr, salam, parky, maslo ....) 😒

zeriempizzu
9. sep 2015

No toto sa prave stalo - dost on topic - kolegyna co sedi pri mne "chudne" a setri tak si na obed zaliala vifonku s cinskymi rezancami. A nenazrata ja som si ohriala zemiakove pyre domace s bio kuracim prsom. Ste mali vidiet ako mi cumela do taniera - az som sa citila trapne ci jej z mojho ponuknut 😆😁
Ale nedala som! 😆😆 sa rozhodla sa triznit, jej vec. Inac ak si nedonesiem obed z domu, kludne len na ranajky a obed denne na seba miniem 16 eur, kdeto na tyzden vsetka strava pre dvoch!

natalym
9. sep 2015

@zeriempizzu No Ty musíš minúť oveľa viac, žerieš predsa pizzu každý deň. 😀

dai
9. sep 2015

@zeriempizzu moj otec stale tvrdi ze za svoju rakovinu hrubeho creva vdaci viffonkam ktore jedol v obdobi ked pracoval na sluzobky... tam je tolko bordelu☹ kolegyni povedz ze z toho neschudne a este si poriadne znici zaludok☹
inak ja som na obed nejedla - pisem nulu do mojej tabulky... ale teda menucko som si uz asi 15x otvorila... pijem vodu - ved hlad je len prezleceny smaed, ze? 😕

zeriempizzu
9. sep 2015

@natalym daj si 🍕🍕🍕🍕🍕😋
Pizza u nas ide vacsinou domaca.

zeriempizzu
9. sep 2015

@dai jej je skoda hovorit, a je dost stara aby vedela i sama. Mam strasnu chut este na nieco, nejaku sladkost, aspon 3 eurovu 😆

natalym
9. sep 2015

@zeriempizzu Ježiši kriste to nerob, to je dvojdňový rozpočet!!!

dai
9. sep 2015

@zeriempizzu vychadzajuc z nasho automatu - kup 3 mily, 1 chrumky a este sa ti tam 1 cola zmesti...

zeriempizzu
9. sep 2015

Ono ja chapem ked rodinny rozpocet nepusti a treba deti i muza nakrmit, ale aby niekto siel radsej na vylet namiesto adekvatnej stravy? Rozum sa mi zastavuje.

ifkael
9. sep 2015

ja zjedla sushi..cize by som mala tri dni minimalne byt na vode :D

natalym
9. sep 2015

@zeriempizzu Moja, ale oni deti nemajú, sú len dvaja a jedia jak dve mušky.

zeriempizzu
9. sep 2015

@dai kolu ani ine tie sladke zblundy nepijem, ale milu i chrumky by som si dala. Kludne i 3 eura za kus dam, u nas Sk pochutinky niet 😄😢

lalida
9. sep 2015

žijem v Prahe, kupujem všetko. Cez týždeň sama, v piatok už mám doma aj priateľa do nedele večera (pracuje v UK). Asi neviem ani ja šetriť, keďže moj týždenný rozpočet (na jednu osobu) je vyšší než 16€. Jem päť krát denne. Žiadne výmysly. Som v 18tt. Zdravotné problémy nemám, ale stravujem sa tak, aby to bolo pre mňa aj bábätko čo najlepšie. Sladkosti nejem, ani koláče (páli ma žáha), ovocie dvakrát denne, zelenina raňajky a obed, aj na večeru. Na večeru mi stačí aj cottage. Viem variť aj zaujímavé jedlá, ale nájdem aj jednoduchšie a lacnejšie. Len mi stále tá uvedená čiastka nesedí. Obdivujem tých, čo to dokážu.

dai
9. sep 2015

@zeriempizzu tak zas kazdy ma nejake priority - ja som rada ze takuto dilemu riesit nemusim ( jedlo ci vylety ) - a aj obdivujem ludi co vedia setrit a pritom stale maju slusny standart - od nich sa rada inspirujem... toto co tu bolo je aj pre mna v stravovani extrem - ale pokial to tym dvom vyhovuje tak je to ich vec ale asi si priklad brat nebudem...verim tomu ze pristup k stravovaniu zmenia ked nastanu zdravotne problemy ci pridu deti - vtedy clovek uz poriadne rozmysla co da do seba ci detom - predsalen si to co jes😉

natalym
9. sep 2015

Súhlasím, zaujímavé pre inšpiráciu a tiež obdivujem.

zeriempizzu
9. sep 2015

@dai ja napriklad nechapem preco lepsie jedlo len detom, podla mna si kazdy clen rodiny zasluzi zdrave a kvalitne jedlo. Ved co z toho ked zivitel rodiny od vifoniek ochorie a uz ho potom nebude? Nebude uz kto mat zarabat na marakuju pre deti. Takze to je zaklad.
Ja osobne nesetrim na jedle ale zas nepotrebujem kopec handier a vsetko designerske. Su sposoby ako setrit a minat rozumne. Ale ked setrit netreba, tak naco? Zijeme len raz, treba si dopriat na co mame, lebo so sebou to nevezmeme nikde.

lalida
9. sep 2015

@zeriempizzu moja reč. Keď vidím, ako niekto s deťmi nakupuje vifonky, tak mi je zle.. toť moj názor

dai
9. sep 2015

@zeriempizzu suhlasim s tebou - ja som nepisala ze ked nemam deti tak sa nemam dobre stravovat, len ze ked pridu deti tak clovek nad tym omnoho viac rozmysla, detto ked ochorie... U mojho otca napr. prisla totalna zmena v stravovacich navykoch - schudol, sportuje, vysmazanemu, mastnemu, sladkostiam sa vyhyba etc. ... detto ja som nikdy jedlo neriesila , nemala som nikdy problem s vahou, nejak ma to nikdy ani nezaujimalo ( vzdy sme mali vela ovocia, zeleniny, maesa - proste ako ludia spaety s dedinou majuci velku zahradu ) - ked som ale zostala tehotna tak som zacala omnoho viac riesit co mam jest, co je pre dieta dobre etc. ...
jasne ze nefungujeme sposobom ze detom bio maeso a nam z kanala zvysky 😎 Rodina sa stravuje ako celok a dieta aj tak je len to co vidi u rodicov

17alexis
9. sep 2015

@zeriempizzu ty si bola niekedy u mňa, že vieš, či mám alebo nemám adekvátnu stravu?

zeriempizzu
9. sep 2015

@17alexis za 16 eur tyzdenne pre 2 ludi ju mat nemozes, neexistuje.

17alexis
9. sep 2015

@zeriempizzu asi ťa sklamem 🙂 ale veď každý máme svoje zvyky a návyky.

loginexistuje
9. sep 2015

je to hrozne ze niekto musi zit z tak malej sumy na tyzden ....

natalym
9. sep 2015

@loginexistuje Oni nemusia, oni chcú, majú taký životný štýl.

17alexis
9. sep 2015

@loginexistuje najlepšie na tom je, že ja nemusím. Iba viem nakupovať potrebné veci a nie sprostosti.