icon

PIATKOVÁ SÚŤAŽ O 30 EUR!

daska_tesco
11. sep 2015

Mamičky, čo je Klikni & Vyzdvihni?

Jednu z vás zajtra ráno za správnu odpoveď odmeníme poukážkou 30 eur na nákup cez donáškovú službu Tesco Potraviny domov.
https://www.tesco.sk/potraviny-domov/ako-to-fun...

Ahojte, mamičky, ďakujeme za všetky vaše odpovede. 😉 Odmenu 30-eurový kupón na nákup cez donáškovú službu Tesco Potraviny domov pošleme: @zzuzanah
Výherkyňa, prosím, pošli nám svoju adresu do správy.

PIATKOVÁ SÚŤAŽ O 30 EUR!PIATKOVÁ SÚŤAŽ O 30 EUR!
petronelka77
11. sep 2015

Dobry den. Tovar si objednam, Vy pripravite, osobne si ho vyzdvihnem.

karotkaa
11. sep 2015

Cez vasu stranku si objednam potraviny a vyzdvihnem si ich v urcenom case na odbernom mieste.

auxtacka
11. sep 2015

Objednam tovar pohodlne doma na internete ,vy ho pripravite a ja ho uz len vyzdvihnem

lienkaxy
11. sep 2015

Objednám si tovar od vás cez internet, vy mi ho pripravíte a ja si ho na najbližšom odbernom mieste už len vyzdvihnem v určenom čase.

tin007
11. sep 2015

Sposob nakupovania, kde si objednam tovar, vy ho pripravite a ja si hotovy z len vyzdvihnem a odveziem domov.

myrca_m
11. sep 2015

Cez vašu stránku si tovar objednám, vy ho pripravíte a ja si ho vyzdvihnem v určenom čase vo vybranom obchode. Bez toho, aby som vystúpila z auta 🙂

denca76
11. sep 2015

Objednam tovar pohodlne doma na internete ,vy ho pripravite a ja ho uz len vyzdvihnem

majik66
11. sep 2015

cez webovu stranku si vyklikam objednavku a vyzdvihnem si v danom hypermarkete.
je to super sluzba nakolko, si tovar len vyzdvihnem a nemusim stracat cas nakupovanim a motanim sa v obchode

kessinka
11. sep 2015

Tovar objednám cez internet, vy ho pripravíte a ja ho len vyzdvihnem 🙂

renatasalekova
11. sep 2015

Objednam tovar na nete ,vy ho vypravite a ja ho uz len prídem vyzdvihnut....🙂

purinkaa
11. sep 2015

Správna odpoveď : Osobné vyzdvihnutie tovaru-------->

gabikula
11. sep 2015

Klikni & Vyzdvihni ponúka všetky výhody nakupovania cez internetovú službu Tesco Potraviny domov spolu s možnosťou vyzdvihnúť si vaše potraviny z Tesco obchodu v čase, ktorý vám vyhovuje.
Tovar objednám cez internet, vy ho pripravíte, správne uskladníte a ja si vyzdvihnem v dohodnutom 2 hodinovom časovom úseku.

inka04
11. sep 2015

Internetová služba Tesco zahŕňajúca prípravu nákupu a vyzdvihnutie si ho vo vybranom obchode hotový bez toho, aby zákazník vystúpil z auta, pričom je uskladnený v optimálnych teplotných podmienkach.

mabliss
11. sep 2015

Je to nakupovanie cez internet. Vyberiem si tovar, v Tescu mi ho pripravia a ja si ho vyzdvihnem na vybranom mieste.

rusalinka
11. sep 2015

naklikám, objednám, vy tovar pripravíte a ja prídem nahotovo 🙂 Ale platiť musím. Škoda 😀

melesmeles
11. sep 2015

JA: objednam
VY: pripravite
JA: vyzdvihnem
😀
😀
😀

emuska27
11. sep 2015

1:objednam
2:Miliudkovia mi to nachystaju 😉
3:vyzdvihnem
Vyhoda:nakupim co,potrebujem a chcem...a ustrim si pokusenia bezneho nakupovania 😀 sladkoati,obkecenie,zmrzky a veeeela podobneho 🙂

beruska9561
11. sep 2015

Objednam potrebne veci cez net,uz pripravene veci si v tescu vyzdvihnem bez pohybu cez obchod,zaplatim a odem domov

ninda25
11. sep 2015

Tovar si v klude a pokoji objednam cez internet,vy skvela spolocnost pripravite a horsa si ho uz len vyzdvihnut🙂skvela uspora casu,dakujeme za skvely vynalez!!

natasin
11. sep 2015

Je to služba, vďaka ktorej si môžeme objednať tovar online, Vaši zamestnanci nám ho pripravia a my si ho už len vyzdvihneme 😀 .

manuska87
11. sep 2015

Objednám si tovar cez internet, vy mi ho pripravíte, a ja si ho vyzdvihnem, veľmi dobrá služba🙂

bibyke
11. sep 2015

Objednam si tovar,ktory si mozem vyzdvihnut na danom odbernom,vopred vybratom mieste😊

zuzulka362
11. sep 2015

objednám si tovar cez internet, vy mi ho pripravíte a ja si ho prídem vyzdvihnúť

ivet2013
11. sep 2015

služba od Tesca, čo znie dobre, lebo ja si objednám tovar, vy v Tescu mi to pripravíte a ja si tovar vyzdvihnem na určenom mieste, len zatiaľ nie v Prešove... snáď sa dočkáme... ďakujeme

evulienkaslx
11. sep 2015

Tovar si objednam online, vy ho pripravite a my si ho jednoducho vyzdvihneme vo vybranom Tescu

hagiasofia
11. sep 2015

Nakup na internete objednám, vy mi ho pripravíte a ja si ho na odbernom mieste vyzdvihnem.

marietta0
11. sep 2015

Ja objednam, vy pripravite a muz vyzdvihne 🙂

janettan
11. sep 2015

cez net si na Vašej stránke objednám, čo potrebujem, Vy mi to pripravíte a potom si to vyzdvihnem na odbernom mieste

tichanska1
11. sep 2015

objednám si tovar cez internet, vy mi ho pripravíte a ja si ho prídem vyzdvihnúť

nikinkals
11. sep 2015

Posadim sa s kávou ku počítaču☺,kliknem si na Vašu stránku a povyberam si tovar z Vašej ponuky.Ochotne mi to pripravíte a už mi ostáva len si to vyzdvihnúť na Vami danom odbernom mieste😉