Ako riediť kozie mlieko pre trojmesačné dieťa?
Ahojte, potrebovala by som radu. Moj 3 mesacny syn je od narodenia na Nutrilon HA, kedze mame v rodine alergie, ja nekojim, nedalo sa.
Nasli sme dobry zdroj kozieho mlieka, pani sa da doverovat, o kozy sa dobre stara, vsetko dokladne dezinfikuje, su ockovane...
Dohodli sme sa, ze budeme kupovat pasterizovane kozie mlieko ako doplnok vyzivy k Nutrilonu.
Co ale neviem nikde na internete najst, je, ako presne toto kozie mlieko riedit. Zatial sme dali malemu 2 davky, 50% voda Lucka 50% pasterizovane kozie. Nic som neprevarila, iba som to zmiesala dokopy a zohriala na 37 stupnov. Nepasterizovane mu odmietam dat, keby do zistila socialka, mozu mi dieta aj zobrat.
Zda sa mi ale viacej hladny, robim to spravne? Dakujem vopred.
Kozie mlieko v potrave pre dojčatá
3 mesacnemu babu by som kozie mlieko nedavala, pockala by som aspon do 6 mesiacov 😉
@soniamalinik kozie mlieko je najzdravsie 🙂
No konecne som sa docitala ako to riedit. Tiez si myslim, ze kozie mliecko je ovela lepsie ako umele. Aj ked radsej kupujem prave materske. Nam umele nechuti a zapeka nas. Dlhsie uz rozmyslam o kozom. Asi to fakt skusim.
Moja dcerka sa. Narodila predcasne ja som prisla. O.materske mlieko uz v nemocnici pri tych stresoch co som. Si zazila a uz v nenocnici jej davali sem tam. Umele a.sem tam. Darovane materske. Mliecko no ked. Nas pustili domov predbisali. Nam. Bebu discharhe je len na objednavku pre predcasne narodene deticky a uz ked. Mala. V poriadku vysledky dovolili nam uz ine davat odporucali nam bebu sensitive comfort ale. Malinka bola stake. Nervozna. Pri tychto. Mliekach krce mavala nevedela. Sa vykakat sama doslova som to z nej musela dostavat chodila. Som po dontorkach a oni. Mi tvrdili vydrzat. A naco??!!! Zbytocne. Trapit dieta a zatazovat ho este tymto malinka pokojne. Zaspinkala a jak pokopkala. Nozickami hned sa zobudila. S.plavom. do 5 rana som s nou byvala hore co mala. Krce. Bolesti. Nevedela spinkavat a trapila sa presli sme. Na. Ine mlieko ci jej nebude dovre robit a to iste a max vypila 50ml viac som donej nedostala… potom som pocula. O.kozom mlieku davali ho aj predcasne narodenym. Detom odporuca sa pri tazkostiach s pankreasom tazkostami zaludka traviacim traktom velmi zdrave pre deti tak som vyskusala a odvtedy?? Malinka mi vypije tolko co uz ma vypit netrapi sa zbytocne je kludnejsia da sa jej pekne spinkavat a nema. Bolesti kozie. Mliecko je osobne velmi ale velmi pomohlo… naco by som ju trapila ked teraz uz vidim jej usmiatu spokojnu tvaricku to co. Sme. Zazivali predtym bola katastrofa!!! Nevidiet svoje dieta. Usmiat sa 3 mesiace len stale pkakat az skuvinat… hruuuuza ja osovne. Na kozie nedam dopustit!!!!!

@soniamalinik na tvorbu mlieka sú aj homeopatiká, mne bolo po tých čajoch ťažko, možno skús aspoň to.