Aké je žiť s pocitom, že som pekná?
Otázka je mierená na tie, ktoré sú naozaj že pekné ženy, že to vedia a aj im to okolie odjakživa dáva najavo. Ktoré majú súmernú tvar aj postavu, žiadne výraznejšie vady krásy. Nie je mierená na tie, ktoré si myslia, že vyzerajú dobre, lebo majú len prehnane sebavedomie. Máte pocit, že sa vám žije ľahšie? Že ste si ľahšie našli partnera, pripadne v minulosti ste nemali núdzu o frajerov? Že nejak pôsobíte na ľudí sympatickejšie, či už úplne cudzích v bežnej dennej komunikácii alebo v rámci kamarátstve? Že sa ráno pozriete do zrkadla s nevidíte nič, čo by vás deprimovalo? Že aspoň čo sa týka výzoru a spokojnosti so sebou máte o starosť menej v živote?
S týmto pocitom sa žije sa žije uuuplne v pohode, zvykneš si, žiaden stres
😂😂😂
Kks, sedemstramová diskusia k fejkovej téme - teraz to chce už len diskusiu “ako sa žije bez mozgu”
@anonym_8b40e4 tak toto je typická reakcia zatrpknutej ženy. Škoda, že tvoju fotku nevidíme 🤔😉
@tilly Nie som zatrpknuta. Ani nahodou. Hodnotim fotku a prispevok k nej. V zadani bolo napisane jasne.
@anonym_8b40e4 ešte raz si prečítaj, čo som napísala...
@tilly Nemusim citat este raz. Nie som zatrpknuta. Hodnotim jej prispevok. A zhodu s fotkou. Moja fotka s tym nijako nesuvisi. Reagujes ako trafena hus.
@tilly Nemusim citat este raz. Nie som zatrpknuta. Hodnotim jej prispevok. A zhodu s fotkou. Moja fotka s tym nijako nesuvisi. Reagujes ako trafena hus.
@anonym_8b40e4 nepochopila si... zrejme ty si tá trafená hus. Ja som nepísala, že ty si zatrpknutá, ale tvoja reakcia je typická pre zatrpknuté ženy. Zhadzuješ cudziu ženu, ale ty s kožou na trh nejdeš... hmm bohvie prečo 🤔
Pekná žena nemá potrebu kritizovať vzhľad iných žien 😉.
@anonym_3ee68d Toľko superlatív na vlastnú osobu som ešte v živote nepočula...Ty si priam "ideálna" žena a všetci chlapi plačú, že ťa nemajú😝
@anonym_c1e67f tak je to anonymné. Ako mám aj tienistú stránku, ze som výbušná povaha, aj keď uz nie ako v minulosti. Manžel mi zvykne hovorit, ze iný by ma už zabil🤣🤣🤣 ale tak to nebolo predmetom otázky diskusie😉
@tilly Nebola to kritika jej vyzoru. Nepisala som ze ma velke zuby. Krivy nos. Nic kriticke. Pisala som, ze podla fotky ma viac sebavedomia ako krasy. Podla fotky. Svoju fotku nezverejnujem. Aj keby som nebola anonym. Nemam tu fotku. Nechcem. Nie preto, ze som skareda. Alebo pekna. Iba ju nemam.
Mne sa napríklad Porizkova nepáči, ale že vôbec...už len tým, že chce akože ukázať svetu, že nebude si farbiť vlasy ..keby si ich zafarbila, vyzerá o 10 rokov mladšia
@20lucia20 Mozno blba fotka. Podla fotky je to skor to sebavedomie.
@anonym_8b40e4 To naozaj konentujes moj výzor? A vystupujes popri tom anonymne bez fotky? Žiaľbohu asi z teba hovorí urazené zatrpknute ego, ktoré by chcelo od života viac ako viac dostalo. Narozdiel od teba ja ak ženu nepochválim, tak ju neurazam. Budeš prekvapená ale moje sebavedomie vôbec nebolo vysoké, keďže sa na mne podpísalo detstvo. Veľmi rada však uvidím tvoju fotku. A rada ťa potom pochválim. Môžeš sa naozaj hanbiť. Napisala som svoje reálne skúsenosti zo svojho života. To ako vyzerám a ako pôsobím na mužov koniec-koncov neposudzujes ty. Prajem ti viac spokojnosti v živote.
@anonym_8b40e4 To naozaj konentujes moj výzor? A vystupujes popri tom anonymne bez fotky? Žiaľbohu asi z teba hovorí urazené zatrpknute ego, ktoré by chcelo od života viac ako viac dostalo. Narozdiel od teba ja ak ženu nepochválim, tak ju neurazam. Budeš prekvapená ale moje sebavedomie vôbec nebolo vysoké, keďže sa na mne podpísalo detstvo. Veľmi rada však uvidím tvoju fotku. A rada ťa potom pochválim. Môžeš sa naozaj hanbiť. Napisala som svoje reálne skúsenosti zo svojho života. To ako vyzerám a ako pôsobím na mužov koniec-koncov neposudzujes ty. Prajem ti viac spokojnosti v živote.
@20lucia20
A to ženy chváliš podľa toho, či na fotke vidíš (podľa teba ) peknu osobu ?
Ja kľudne pochválim aj pocitovi, fotku k tomu nepotrebujem
A keď sa niekto urazí len preto, lebo nečíta to, co očakáva - nie je vyrovnaný sám so sebou a zatrpknutý mby som označila jeho, nie toho , kto kritizuje
@20lucia20
A to ženy chváliš podľa toho, či na fotke vidíš (podľa teba ) peknu osobu ?
Ja kľudne pochválim aj pocitovi, fotku k tomu nepotrebujem
A keď sa niekto urazí len preto, lebo nečíta to, co očakáva - nie je vyrovnaný sám so sebou a zatrpknutý mby som označila jeho, nie toho , kto kritizuje
@nyusika to som nikde nenapísala že nechválim bez toho že nevidím fotku, pisala som to na margo jej reakcie a toho že ja ju rada pochválim ak nájde odvahu a nebude vystupovať anonymne. Ale za čo ju mám akože teraz pochváliť? Že sa anonymne bez fotky vyjadruje k výzoru niekoho iného. Neurazilo ma čo napísala. Reagovala som len preto že ja som tu pridala prispevok z realneho profilu a s realnou fotkou a ona nemá ani toľko odvahy, keď už chce hodnotiť, napísať to zo svojho profilu, resp. s fotkou. Prosím ťa nevkladaj mi do úst slová ktoré som nepovedala. Ach ženy ste naozaj zlé, namiesto toho aby sme sa navzájom podporovali tak sa len zhadzujeme.
@nyusika to som nikde nenapísala že nechválim bez toho že nevidím fotku, pisala som to na margo jej reakcie a toho že ja ju rada pochválim ak nájde odvahu a nebude vystupovať anonymne. Ale za čo ju mám akože teraz pochváliť? Že sa anonymne bez fotky vyjadruje k výzoru niekoho iného. Neurazilo ma čo napísala. Reagovala som len preto že ja som tu pridala prispevok z realneho profilu a s realnou fotkou a ona nemá ani toľko odvahy, keď už chce hodnotiť, napísať to zo svojho profilu, resp. s fotkou. Prosím ťa nevkladaj mi do úst slová ktoré som nepovedala. Ach ženy ste naozaj zlé, namiesto toho aby sme sa navzájom podporovali tak sa len zhadzujeme.
@20lucia20 no citala som čo píšeš, a teda naozaj znies dosť namyslene.
No ako tak pozerám tých anonymov pekných je tu viac🙂 Ja si myslím, že som taká normálna, nie nejaká krásavica, veď nikto nie je 100%. Nefarbím si vlasy, nemám ani nechty, hoci postavu mám peknú, športujem. Pre manžela som á najkrajšia aj pre deti...
@20lucia20 no citala som čo píšeš, a teda naozaj znies dosť namyslene.
@aurora33 áno, a v čom? Napisala som len reálne skúsenosti zo života. Nenapísala som nič čo si ja o sebe myslím. Ba priam naopak veľa vecí sa mi na sebe nepáči. Autorka sa pytala, ako ti to že druhí ľudia ta nejako posudzujú, ovplyvňuje život. Podľa čoho na teba pôsobím namyslene? Pisala som niekde aká si myslím že som pekná? Čo ti z mojich životných skúseností pôsobí že ja som namyslená?
@20lucia20 Problemom je, ze ja som nehodnotila tvoj vyzor, ale tvoje sebavedomie. Reakciami to potvrdzujes. Mna nemusis chvalit. Alebo kritizovat za vyzor. Ani ja to nerobim. Tvoje skusenosti jednoducho pripisujem tvojmu sebavedomiu. Nie krase. Alebo namyslenosti. Netvrdim, ze tvoje skusenosti nie su realne.
@20lucia20 Problemom je, ze ja som nehodnotila tvoj vyzor, ale tvoje sebavedomie. Reakciami to potvrdzujes. Mna nemusis chvalit. Alebo kritizovat za vyzor. Ani ja to nerobim. Tvoje skusenosti jednoducho pripisujem tvojmu sebavedomiu. Nie krase. Alebo namyslenosti. Netvrdim, ze tvoje skusenosti nie su realne.
@anonym_8b40e4 ak si nehodnotila vyzor, ako tvrdíš, prečo si napísala "mozno blbá fotka" a z toho usudila moje sebavedomie, čo ani realne nie je pravda, keďže ma vôbec nepoznáš. To nie je hodnotenie výzoru na fotke? Nehnevaj sa ale tieto chytania za slovíčka ma oberajú o čas. Ja som vlastne aj predpokladala ze sa do mňa pustíte, keďže ako jedna z mála som mala tú odvahu a napisala som sem z realneho profilu. Ženy píšu to isté co ja ale keďže to píšu anonymne, tak na ne nereagujete. Je mi len fakt ľúto, že my ženy by sme mali držať spolu a podporovať sa a nie sa zhadzovať pri každej možnej príležitosti.
@aurora33 áno, a v čom? Napisala som len reálne skúsenosti zo života. Nenapísala som nič čo si ja o sebe myslím. Ba priam naopak veľa vecí sa mi na sebe nepáči. Autorka sa pytala, ako ti to že druhí ľudia ta nejako posudzujú, ovplyvňuje život. Podľa čoho na teba pôsobím namyslene? Pisala som niekde aká si myslím že som pekná? Čo ti z mojich životných skúseností pôsobí že ja som namyslená?
@20lucia20 no napríklad že ako sa iné ženy cítia pri tebe zle, alebo že ti ženy hádžu polena pod nohy. Mozno je to tým, že si jednoducho nepríjemná.
@20lucia20 a preco je potrebne podla teba pridavat fotografie, aby niekto mohol komentovat vzhlad inych ?
ostavam verna svojmu pocitu - nie ta, co ta okomentovakla ma problem so svojim vyhladom...ale tz - pretoye sa ta to dotklo.
@biba_18 Ved ano, ale je na smiech, ak si niektora mysli, ze bude pekna az do smrti a ked sa tu pise, aka je kto neodolatelna kocka v 60-70 a pomaly musi muzov odhanat. Ked sa nalici mozno a kym sa nevyzlecie. Vek nikto neoklame.
@anonym_02ace3 lenže pre svojich rovesníkov kočka byť môžeš, ak sa neopustiš odchodom do dôchodku, čo väčšina žien robí. Ak 65, 70 ročný má doma v teplákoch 90-120 kilovú manželku, s prsiami na bruchu, ktorá bola naposledy v šatách, či sukni pred 25 rokmi, rovnako dávno u kaderníčky, s popraskanými pätami v crocsách je viac než isté, že sa mu bude páčiť štíhla susedka v šatičkách a lodičkách, ako rezko sadá do auta a fičí na stretko s priateľkami Veď sa pozrite na svoje matky a máte odpoveď.
@20lucia20 a preco je potrebne podla teba pridavat fotografie, aby niekto mohol komentovat vzhlad inych ?
ostavam verna svojmu pocitu - nie ta, co ta okomentovakla ma problem so svojim vyhladom...ale tz - pretoye sa ta to dotklo.
@nyusika celkom ti nerozumiem, ani tomu čo píšeš, ani na čo sa pýtaš a v akej súvislosti, takže kľudne cíť čo cítiš, je to tak lepšie.
@anonym_02ace3 aha. tak ty si muž. a máš pocit že v 60-ke budeš atraktívny. už chápem ...
@biba_18 Inak tento argument je, ze a co ked som stara, ved aj ty si stary, stoji dost na vode. Ked sa ta ista dvojica stretnu v 20-30, ta zena mu povie, ze si vybera toho s lepsim statusom, vyssim zarobkom, stedrejsieho, vyssieho. Ked su mladi, vtedy je rovnaky vek celkom ukradnuty, nezalezi na nom, ale na inych faktoroch. Ale v starobe su si uz zrazu obaja (vekovo) rovni. 🙂 To je take prisposobovanie si argumentov, ako sa hodia.
@anonym_02ace3 tvojim problémom je že svoje negatívne skúsenosti prenášaš na všetky ženy a generalizuješ. väčšina žien v mojom okolí má mužov rovesníkov - teda celkom nerozumiem tomu prečo tvrdíš že vek je dôležitý dnes - a nebol dôležitý keď boli mladé - skôr vek nebol dôležitý asi ani vtedy tak ako teraz, proste je prirodzené že rovesníci majú viac spoločného ako naprieč generáciami ...
@anonym_02ace3 tvojim problémom je že svoje negatívne skúsenosti prenášaš na všetky ženy a generalizuješ. väčšina žien v mojom okolí má mužov rovesníkov - teda celkom nerozumiem tomu prečo tvrdíš že vek je dôležitý dnes - a nebol dôležitý keď boli mladé - skôr vek nebol dôležitý asi ani vtedy tak ako teraz, proste je prirodzené že rovesníci majú viac spoločného ako naprieč generáciami ...
@biba_18 Parafrazujem argument, ze ved aj muzi starnu, tak preco nechcu stare. No preto, lebo ony nechceli v mladosti ich, tak preco by ich ti muzi mali chciet? Plati, jesen zivota mas travit s tym, s kym si stravila leto.
@anonym_02ace3 a znova generalizuješ. prečo by oni teraz nechceli rovesníčky? a prečo by ich nechceli predtým rovesníčky? len preto že teba nechceli? no nie, to nebolo kvôli veku... ako som hore písala - v mojom okolí sú páry rovesníkov, rozdiel plus mínus pár rokov ...

@20lucia20 Mozno blba fotka. Podla fotky je to skor to sebavedomie.
@anonym_8b40e4 tak toto je typická reakcia zatrpknutej ženy. Škoda, že tvoju fotku nevidíme 🤔😉