Skúšky na Ečko
Prosím potrebujem pomoc, biem je to moja sprostosť ale, čo by som musela spraviť na to, aby som dostala aspoň Ečko, je to jedna z ľahších skúšok, opravná nebude, je to tak na 20-25 strán učenia. Prosipm nekomentujte tie, ktoré ste takéto niečo nezažili, ozaj len váš nazor
Opisat z mobilu a aspon 10 str wediet top
Mna by zaujimalo, preco nebude opravna skuska, lebo tomu nejako neverim. A 25 stran sa naucis za chvilu, takze nevypisuj na kona, ale radsej sa uc.
Učiť sa, 25 strán je nic
Precitat viackrat, vypisat klucove slova a ist spat.
25 stran??? Na E??? Ani nežartuj. To musíš mať za 2-3 hodky v hlave. U mňa najviac zaberalo drviť sa neskoro do noci. To už ma nikto neotravoval na internete, všade bolo relatívne ticho. Potom som si zdriemla na pár hodín a pred skúškou som si to zopakovala. Najlepšie sa mi však učilo s kamoškami. Navzájom sme sa preskúšavali.
Na E <56, 65) ja keď som nevedela písala som aspoň čo sa dalo, resp. som si myslela, že je OK. Určite by som si to aspoň čítala niečo sa nalepí 🙂 a ak nič dá sa preniesť. Do mňa sa veľa dostalo, keď som si to prepisovala, možno urobiť výťah/výcuc 🙂 aký je to predmet?
25 strán? to čo je za minimalizmus ...
Aký predmet?
Ťahák do kalkulačky, opisovať, natipovat a možno aj A bude.
Ak teda je problém sa to do rána naučit? Predpokladam, že skúška nie je teraz o polnoci.
Záleží 25 strán čoho, že. Lebo takú organickú chémiu malým písmom je aj do rána tesnotka sa to naučiť na E. Iné je 25 strán kecov s 5 myšlienkami v tom...
@bluka2 tipujem, ze student chemie sa takto stupidne nebude pytat😉
@dskjhfdlkdjhl by si sa čudovala, koľko ľudí schopných takýchto otázok tam chodí. Asi polovica v 1. ročníku vypadne, ale aj z tých čo tam ostanú... Ako to povedať, snažili sa veľmi veľmi aspoň na to E sa nejako naučiť
Aku VS prosim ta studujes? 25 stran sa naucis za vecer, v noci 2x zopakujes a este si aj par hodin pospis
Z 25 stran takto stresujes, ze nedas ani na E? Nemyslis vazne. Toto musis mat do rana v hlave aj keby si nechcela 🙂
Este si pamatam stresy, ako som den pred skuskou tlacila do hlavy 750 stranovu knihu, ze aspon to najdolezitejsie odtial povyberat. Ach, zlaty vysokoskolsky zivot 🙂
@diewcatqoo no presne, stovky,az tisicky stran. Na anatomiu 3 cca 800-900 stranove knihy. 25 stran bolo dakedy tak na 2 otazky z celej skusky
Rano v buse som toto dala cestou do skoly. A na Ackom (1h. )
@bluka2 mna teda uz naozaj neprekvapi nic (ucim na VS), ale ak sa tam uz aj nieco take vyskytne, tak sotva je tam skuska na 25 stran😉
Nebudem hodnotiť náročnosť tvojho štúdia a množstvo učenia, pre niekoho je 25 strán nič pre niekoho dosť ak je to zložité … v každom prípade za mňa … či som mala ľahkú či ťažkú skúšku (dokonca aj štátnice 😅) vždy som sa “učila” robenim “ťahákov” vypisovala som si kartičky a ťaháky, robila vycuc, hodila som potom kartičky a ťaháky do kabelky ale nikdy ich nebolo treba použiť ;)
@dskjhfdlkdjhl to už ani neviem. Záleží či myslí 25 strán nejakej knihy alebo už 25 strán poznámok vo vzorcoch. Lebo ak to druhé, tak také skúšky tam boli. Ale bola by to celkom náhoda, keby išlo akurát o tu chémiu 😉
@deti95060810 vola sa to ze "vycuc" 😀
ja ti len prajem vela stastia na statniciach 😁

Ucit sa do rana 😅25 stran sa naucis ako nic