icon

16 typov osobnosti

deiwid
7. feb 2022

Neviete kde na svete by som našiel podobnú osobu ženu podľa typu osobnosti? ja som INFJ obhajca a tých je cca 1-2% vo svete a takú osobu ženu by som rád spoznal

jajamalka
7. feb 2022

Ja som ENTP, sranda ten test

deiwid
autor
7. feb 2022

@loliki Hocihako to sa uvidí po tom ak budeme spolu ešte o pol roka. Samozrejme

michu_
7. feb 2022

tu je este dobra stranka o MBTI. https://ografologii.blogspot.com/search/label/MBTI v pohode pise typek , viac clankov tam je k tomu, aj co sa tyka partnerstiev.. aj k psychologii vseobecne. inac , nestretla som este par, v ktorom by boli obaja rovnaky osobnostny typ. ;)

basska_b
7. feb 2022

Ja ti drzim palce, ja som INTJ a moj muz ako aj moj byvaly frajer bol/je INFJ. Su to velmi zriedkave typy. Spoznali sme sa uplne od veci... na nete resp. v praci, v oboch pripadoch cez spolocneho znameho. Proste osud nas spojil... dobre, ze sa v tomto orientujes, takto budes vediet odhadnut potencialnu priatelku podla toho, ci sa vasa osobnost k sebe hodi. Mimochodom, par cielenymi otazkami sa da typ osobnosti "ošacovať" aj bez toho, aby si dotycna musela robit ten test.

Pre mamicky, ktore by chceli ist do hlbky aj u svojich deti - na tejto typologii su zalozene knihy od Šárky Mikovej Nejsou stejné a Ani mámy nejsou stejné. Pozrite aj facebook Teorie typů,najmä ak sa v typologii uz suverenne orientujete

catherinah
7. feb 2022
because
7. feb 2022

@deiwid ESTJ - vedúci 😁 sedí to

deiwid
autor
7. feb 2022

@basska_b jednu som takú poznnal na ten štýl to som proste hneď vedel, ze si povahovo sedime a rozumieme z par rozhovorov a hned z toho ako mi odpisovala, bola tiež býk ako ja atď, ale jej frajer nám zakázal sa kamarátiť keď sa dozvedel o mne nevadí. No a takú jednu čo som jednodtranne miloval ta boka skôr dosť opačná viac extravertná vodnárka milujúca spoločnosť a veľa chodiaca von. Vzdušné znamenie protipól zemského

marsmykkok
7. feb 2022

@deiwid odporúčam napríklad zoznamko. sk, tam nájdeš ženy čo hľadajú vzťah. Tu sú skôr ženy čo rodinu majú, čo veľmi rýchlo chcú rodinu alebo slobodné a rozvedené mamičky s deťmi a podľa toho čo píšeš chceš skôr babu bez záväzkov čo nechce hneď dieťa. 🙂

deiwid
autor
7. feb 2022

@marsmykkok Zoznamky som skúšal, ale neviem čo je hentá zač

ailiba
7. feb 2022

@deiwid ďakujem za dobrý test... Ja som ENFJ. Zaujímavé. Ale tiež tam písalo, že to je 2% populácie. Len nerozumiem, prečo hľadáš partnerku s tým istým typom osobnosti? Podľa mňa je lepšie mať iného partnera.

ailiba
7. feb 2022

@deiwid podľa mňa je to skôr o iných veciach. Môj muž je strelec, ja škorpión. On je ohnivý drak, ja vodný pes... Proste mali by sme sa neznášat... Oheň a voda. Ale skutočnosť je taká, že sme si hneď sadli, sme spolu 12 rokov a stále sa veľmi ľúbime a čoraz viac si rozumieme. Ale mame mesiac v trigone, takže citovo sme si veľmi blízky.
Napokon, to, že je niekto taky, ako ty, znamená len to, že si rozumiete... Ale o láske a iskre to vôbec nie je... Podľa mňa je to super pre kamarátstvo, ale nie pre partnerstvo. V každom prípade ti držím palce, aby si našiel tu pravú lásku.

antoniatonka
7. feb 2022

isfp-a dobrodruh

slavomira1980
7. feb 2022

Ten test som si robila uz velakrat a aj na inych strankach. Som INTJ a sedi to na mna. Mam problem si najst len tak priatelov a pritomnost ludi ma vo velkej miere obtazuje, hlavne ak pracujem/studujem. Ale aj v sukromi. Vyhladavam izolaciu a veci najradsej riesim sama. Muz je tiez INTJ, takze si idealne rozumieme 👍

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
canany
8. feb 2022

Ja som obhajca INFJ-T. Ze som divna a patrim k malo percentam ludi na svete, to uz davno viem 😅
A ta pomoc druhym to sedi.

ella_price
8. feb 2022

Ja som INFJ a manžel INTP a vraj sme teda “zlatý pár” 😆
Ale fakt, mám kamaráta čo je posadnutý tiež týmito typmi osobnosti a ešte o tom robil aj prácu do školy. Už je niekoľko rokov sám 😃

andrejka1974
8. feb 2022

@deiwid netreba si hľadať rovnakú vo vzťahu je vždy dôležitá láska a tolerancia a hlavne komunikácia my sme s mužom každý iný a rozumieme si veľmi a netreba nám žiadny test

kikusha2212
8. feb 2022

Ja som INFP-T Mediator a fakt dobry test, velmi to sedi 😁

deiwid
autor
8. feb 2022

@ella_price Ja tym niesom posadnutý

vifoncitta
Autor odpoveď zmazal
vifoncitta
Odpoveď bola odstránená
slavomira1980
8. feb 2022

@cocolino234 ja viem, to klasicke "proriklady sa pritahuju" bla bla. 😉
Predsa to, ze mame rovnake crty neznamema, ze sme ako copy/paste bez nejakeho rozdielu a vlastnej identity. V nasom pripade to sedi perfektne aj kvoli praci, ale nebudem konkretizovat. Som rada, ze o ziadnej stagnacii vztahu nemozem hovorit. A teda z uplne opacneho "typu" by ma bolela hlava 🤦

raja95
Odpoveď bola odstránená
deiwid
autor
8. feb 2022

@slavomira1980 presne si to vystihla rovnake osobnodti, znamenia, povahy budú mať akurát tak rovnaké potreby, mať rovnaké veci radi a robiť spoločne to isté bez kompromisov premáhania sa z lásky k druhému, ale v konečnom dôsleku to stále do iste miery budú dve rozdielne osoby. Už len tým, že jeden je muž a druhá je žena a ptom kopou ďalších vecí

silviaa
8. feb 2022

Mne vysiel Konzlu ESFJ-A 🙂

acrobaleno
8. feb 2022

Toto je inak hlúposť. Mám pocit, že to vymysleli na tumblr, aby boli zaujímavejší. Ja som na to neverila, keď to bolo in a neverím na to ani teraz.

ella_price
8. feb 2022

@deiwid Ja nepíšem, že ty si posadnutý, ale prečo venujú ludia tomuto takú pozornosť, keď popritom zabúdajú na všetko ostatné (pri výbere partnera)?
Naše mamky, babky, tatkovci, ujkovci takéto kktiny neriešili a predsa sa našli a zamilovali 😁

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
basska_b
8. feb 2022

Ja napriklad nemozem svoj protiklad - ESFP - ani vystat. Ked som si toto nastudovala, doplo mi, preco si s niektorymi ludmi rozumiem a niektorych neznasam. Spoluzitie by bola katastrofa. Ano, nasi dedkovci to neriesili a zalubili sa, ale boli stastni? Bolo tam porozumenie? Ked teraz vidim mojich 86 a 88 rocnych starych rodicov, ake maju "spoluzitie", chce sa mi plakat...

@deiwid mozno si nemusis najst presne INFJ, ale aj nejaky jemu podobny typ... rozdiel v jednom pismenku je v pohode prekonatelny a zaroven velmi obohacujuci

nice202
8. feb 2022

Zaujímavé, ešte nikdy som si taký test nerobila a ani o ňom nevedela. Mne vyšlo enfp-t a úplne to na mňa sedí, dokonca aj práca, ktorú vykonávam.