icon

5 mesačne dieťa na rokovaní národnej rady

sardinka335
29. apr 2016

Pridala som tuto temu, aby sme nespamovali inu, kde sa tato tema začala ,,preberat,, tazke, kto cíti potrebu vyjadriť svoj nazor, tu ma priestor. V krátkosti - iste ste postrehli ten ,,mega škandál,, ako poslankyna Petrík(ová) nebola pustená do rokovacej sály NR SR s 5 mesačným batolaťom. Sta za? Ste proti? čo si o tom myslíte?

Strana
z11
nyusika
4. máj 2016

@mojkamojka a najma by ma zaujimalo, ako budu ucitelky pristupovat k plnplatcom a "neplatcom".
ci sa da zabezpecit tak profesionalny personal, ktory toto nebude rozlisovat.
povrdzme si uprimne - budhova sestra zatial nie som a mna by teda sakra sralo to, ze ja musim cvakat 500 eur a ine dieta (nie socialny pripad, alebio specialny pripad) budu navstevpvat tu istu skolku zadarmo, len preto, lebo sa nevedeli umiestnit do statnej

mojkamojka
4. máj 2016

@jatva no ako vidime, minimalne 4 roky vedia, ze je akutny nedostatok skolok a nic a nic... Vypocuj si tu debatu s poslankynou Petrik....Moja VS nie je predmetom tejto diskusie, takze na taketo otazky ti podpovedat nebudem.

mojkamojka
4. máj 2016

@nyusika presne nad tymto aj ja uvazujem, ze ako by asi toto bolo zabezpecene....A tiez nie som Budha 😀 Navyse, mna by zaujimalo aj to, ci sa taketo opatrenia budu tykat aj detskych centier (ako sa 90% sukromnych skolok vola, aby obisli zakon). Lebo je len velmi malo sukromnych skolok, ktore su skolkami aj zo zakona.

jatva
4. máj 2016

@mojkamojka ja viem, ze je to so skolkami bieda. A drzim jej/im palce, aby do toho pichala tak dlho, az sa nieco spravi.
Ja viem, ze nie je. Len moja zvedavost mi nedala....

alaguema
4. máj 2016

@mojkamojka milá Petrik je asi z inej planéty. Ona mi pripadá, ako keby nežila v tejto realite. Spolu s Nicholsonovou, ktorá vie tak "odborne" odpovedať za banálne otázke novinárov, že sa ňu musí sem tam odpovedať jej stranícky šéf, aby nestrápnila nie len seba, ale aj celú SAS plnú podobných odborníkov, ako je ona sama. No, čo už...politika im nikdy moc nešla, nakoniec ani iné veci nie - jeden si pri otváraní šampusu podľa vzoru aristokracie takmer amputuje ruku a druhá zas kokce pred novinármi a sama nevie, o čom točí....zábavná je táto naša politická scéna 😀

alaguema
4. máj 2016

@jatva no, ona bude pichať...predpokladám, že pri tom aj ostane 😀 Pich sem pich tam...SAS už vo vláde bola a veru dokázali veľké veci (čítaj kraviny) 😀

jabadaba
5. máj 2016

http://www.pluska.sk/plus-7-dni/ludia/ulieva-po...

no...obrazok je kompletnejsi....

Co realne uz tie zeny spravili pre zmenu podmienok matiek v tomto state? Okrem prazdych kecov na besedach velvyslanectiev? Kedysi som bola sympatizantkou Pietruchovej, ratali sa mi jej postoje, velakrat som sa jej zastala v diskusiach SME, kde ju napadali. Ale to bolo roky dozadu. Odkedy sa mi oci pootvarali, mam tuto zenu zaradenu a nie zrovna pozitivne! Za tie cele roky co ju sledujem, aj jej agendu, nicovate nic sa tu nezmenilo k lepsiemu! Len tliachaju do prazdna, beru na to prachy z mimovladok, plnia pochybnu agendu a akurat tak provokuju, ako tuto novopecena poslankyna, ktora namiesto riesenia zivotudolezitych problemov tejto krajiny riesi sproste provokacie! Blit tu mozme ist velebnosti vsetci. Z nej a jej priorit!

Strana
z11