9 utorkov svätej Marty
Prajem pekný večer. Verím, že môj príspevok nebude nikoho obťažovať. Dnes sa Vás totiž nechcem na nič opýtať, len mám veľmi silnú potrebu napísať také osobné svedectvo.
Pred niekoľkými týždňami som náhodne narazila na tzv. modlitbu Deväť utorkov svätej Marty, ktorá dáva prísľub, že skôr ako uplynie deväť týždňov dostaneme to, o čo v modlitbe vrúcne prosíme 🙏
Uverila som, pravidelne som sa modlila a moja prosba bola naozaj vypočutá🙏Nebudem konkretizovať, ale to čo bolo z môjho pohľadu ešte včera nemožné, sa dnes podarilo.
Som veľmi šťastná a zároveň vďačná, a preto sa chcem s touto modlitbou, ktorá je pre mňa zázrakom, podeliť aj s Vami. Možno niekto z Vás prechádza ťažkým obdobím, alebo ho niečo trápi, tak sa môže obrátiť na sv. Martu🙂
Ešte raz prajem všetkým pekný večer!
@petkasaurus Tak když se ti nechce hledat to, z čeho čerpáš (Snad ale vím, kde jsem tuto informaci vzala nebo ne?), proč diskutuješ o něčem, o čem nemáš dostatek informací? Klidně se ptej, mě netrápíš. Ráda ti odpovím, pokud budu vědět. Je moc smutné, že by se za tebe tvoji blízcí propadli hanbou pod zem. 😔
@dahliaa tak ok, nemusia zabit co najviac nevercov aby isli do raja, to uplne meni moj pohlad 🙂 kasli na to uz, fakt 🙂
@olivia1425 vypni si notifikaciu.. Ale máš pravdu, nechapem, preco sa tu tie dve dievcata pripojili
@olivia1425 máš pravdu , nechala som sa uniest
@nikyball Na tvé otázky jsem ti výše odpověděla.
,,Strava a bývanie jej stačí, nič iné nepotrebuje." - To si opravdu myslíš? Tak to jsi asi hodně omezená.
Prečo nežijes v moslimskej krajine - Protože žiju v ČR, líbí se mi tu, mám tu část rodiny. Proč ty nežiješ v jiné zemi?
Prečo prispievas do diskusie neveriacich? - Protože chci. Nebo snad nemůžu? A proč ty sem přispíváš? (Jinak nazývat tuto diskuzi jako diskuzi nevěřících...).
Čo sa stane ak sa 5 krát denne nepomodlis? Bude to pro mě hřích.
Čo ak ťa niekto znásilní? Strašná představa. Asi bych to velmi těžce nesla, plakala... A co ty?
Čo ak tvoja dcéra bude neveriaca? Velmi by mě to mrzelo, ale víra se nedá vnutit. In Sha Allah i ony budou po celý život muslimkami.
Čo ak si ju prorok vyberie za svoju ženu a bude mať len 12? Prorok si ani jednu z nich nevybere. Co je to za otázku? Natož od ,,muslimky"?
Čo ak sa budeš chcieť rozviesť ty a nie tvoj muž? Tak nás rozvede imám/šejch. Rozváděla bych se jen z vážných důvodů.
Násilie súvisiace s karikatúrami vyústilo až do masakru v roku 2015, keď bolo v satirickom týždenníku Charlie Hebdo v Paríži zavraždených 12 ľudí. - A co já s tím?
Boh ich nezavrazdil , ale fanatici ako ty. - Jako já? Co si to dovoluješ? Uvědomuješ si, z čeho mě osočuješ? Ty jsi normálně magor. Měla by jsi se léčit. A pro příště si dávej pozor, co o kom, kde na internetu píšeš.
,,vieš ty si len nesvojpravne chúďa. A tak vaši muži tolerujú ženy..."
Vaši? Takže ještě ke všemu lhářka? A pak že muslimka... Bylo mi to už na začátku jasné. Je mi Tě vážně líto. Kéž Ti Bůh ukáže správnou cestu.
@petkasaurus Ano, jistě že nemusí. Kdo hledá, ten pravdu najde.
@nikyball môj muž je nemoslim. 🙃
A nie, nie je to tak ako píšeš. Moslim si môže zobrať podľa Koranu moslimku alebo ženu Ľudu knihy. TJ židovku alebo kresťanku. Čítaj Koran ak si moslimka. Je to fajn kniha. 🙂
Dakujem 😊
A už ma tu prosím vás dámy neoznačujte. Nebaví ma to tu sa s vami naťahovať. Ja sa idem modliť k Bohu, vy si proste pre mňa za mňa aj u duhovného jednorožca.. 🙂😊 Ak niekto niečo potrebuje vysvetliť, môžeme sa stretnúť osobne alebo si zavolať. Majte sa.
@lenkakravcova mna by len zaujimalo odkedy si moslimka a este ze dokedy 😁
@via88 2,5r a ak Boh dá, tak už navždy. 🙂 ono je to ťažké zmeniť to v čo človek úprimne verí, takže myslím, že toto sa u mňa nezmení. Neviem si predstaviť veriť vo viacero Bohov alebo prisudzovať Bohu ľudské vlastnosti. A skutočne ak niekto niečo potrebuje - píšte do správy. Je to jednoduchšie.
@lenkakravcova no moja asi by si si korán mala zopakovať ty. Áno on si moze. Ale žena nie. Ak sa moslimka vydá za kresťana, jej manželstvo je neplatné, a teda cudzoloží. Za cudzoložstvo vymeral súd Meryam sto úderov. Nech sa páči. Článok si nájdi sama
@nikyball Hm, a vieš aj to, že muslimka pred tým než konvertuje mohla byť už vydatá? 🙂 a ak vydatá už je, nemusí sa rozvádzať, ak je tam nádej, že jej muž sa raz stane muslimom. Verím, že ten môj je na správnej ceste k tomu. 🙂 neje bravčové, nepije.. Atď.
Je na to fatwa. Že článok, nie sme v magazíne.. 🤣
@petkasaurus Píšeš tohle ,,Strasne agresivne rozpinajuca sa viera.. Vid na vas dvoch..", , jak strašně vám vadí, že v diskuzi píšeme o Islámu a opět Lenku označíš, aby ti dala odpověď, jak je to z hlediska Islámu. To vážně není normální. 🤦♀️ O fyzických trestech může rozhodnout pouze šaríatsky soud. Už jsem to tu včera psala...
@petkasaurus Ještě by mě zajímala jedna věc. Nevím, jestli jsi křesťanka, ale zkusím se zeptat. Včera jsi psala, že v Afghanistanu (což mohu i tady v ČR) bych mohla pekne buchat hlavu 5x denne o koberec.
Jak se modlil Ježíš? Jak učil Ježíš modlit se Bohu?
@petkasaurus A proto se nás neustále ptáš na Islám a označuješ nás?
@dahliaa lebo mi to tu vyskakuje a neda mi nereagovat na vase komentare.. Sa zase nehraj na celebritu, ze vas označujeme a potom sa stazujete..
@petkasaurus Tak se neptej a neoznačuj, když nechceš, abychom tu psaly o Islámu. Ale každy si může přispívat do jakého tématu chce. Jestli tě něco zajímá, tak je tu téma i o Islámu. Můžeš se ptát klidně tam.
@petkasaurus iba súd šaría jej ju môže odrezať, prípadne muž ak si zavolá 4 svedkov 🤣🤣🤣
@nikyball
@petkasaurus cely pruser islamskeho nabozenstva je v tom ze sa citia nadradeni inym nabozenstvam. To je ta pycha o ktorej hovoril Jezis, ze je to proste smrtelny hriech. A baby obhajujuce tutok islam to same na sebe nevidia. Ale netreba ist daleko Zidia sa cita byt vyvolenym narodom, nadradeny vsetkym ostatnym nabozenstvam. A krestanstvo? To zasa povazuje ateistov za "menejcennych"a radi by ich obratili na svoju vieru. A pritom je to take jednoduche, staci s Bohom hovorit svojimi slovami, netreba predpisane modlitby, ani klanacky 5x denne, ani barankov ako obety, nic z toho Boh nepotrebuje. Chce aby ludia boli stastni a uvedomeli, nepotrebuje nabozenstva, sprostredkovatelov ani spovede.
@petkasaurus Nevím, jestli jsi si všimla (dostala jsem od tebe jinou odpověď, ale tuto ne), tak svou otázku položím znovu, když jsme v křesťanském tématu o modlitbách.
Včera jsi psala, že v Afghanistanu (což mohu i tady v ČR) bych mohla pekne buchat hlavu 5x denne o koberec.
Jak se modlil Ježíš? Jak učil Ježíš modlit se Bohu?

Dievcata ......
Chodte si svoje nazory na moslimsku vieru riesit do sukromnych sprav, alebo si vytvorte svoju diskusiu
Je to uplne mimo tejto temy a nikoho to nezaujima 🤦♀️