Aká je šanca, že pavúk vylezie z vysávača?
Prosím vás aká je šanca že pavúk vylezie z vysávača ? Mám neskutočný strach s pavúkov 🤣 a dvoch sme práve povysavali… no neviem ci to bol dobrý nápad. Môže vyliezť ?
@yvanielka 😂 donesie 100 kamosov
@mimka2019 tak toto je presne ten dôvod, prečo podpáliť dom 😀
@katka533 🤣🤣🤣🤣🤣
Určite vylezie,a nasratý že čo ste si to dovolili.Asi by som na vašom mieste ten vysavač vyhodila 😀😀😀😀😀😀
@slovakboy Keď má bezsáčkovy, tak smola. 😀
Až také smiešne to zas nie je.Aj ja som mala kolegyne ktoré sa chceli zasmiať na tom ze mi prichystali prekvapenie v podobe umelého pavúka a nechápali aký záchvat plaču viem dostať,ja nekricim,ja sa idem rovno zadusit také stavy viem mať.a nikdy som nepochopila ako môže dospelá žena sa chcieť zabávať na tom ako sa ja zľaknem a pritom vedeli tie ženy že mám fóbiu z pavúkov ale mali potrebu to vidieť v priamom prenose.smutne.
@gabika9878778 Kym najde cestu spat,tak umre🙂. Deti sa boja,lebo sa bojis ty a hystercis. Kamaratka ma hrozu z pavukov,ale ked som videla reakciu jej 5 rocneho syna, tak som myslela,ze ho budem ozivovat🤣🤣🤣. Ja mam hrozu z netopiera, ale pred mojim dietatom sa robim,ze nic sa nedeje.
Toto je téma 🤦🏽♀️
tak neviem, vyhadzovat sacky z vysavaca po kazdom pavukovy, skrachujem :DDD NEVYLEZIE z tade.
@gabika9878778 podľa mňa vylezie. Ja som tak povysávala pavúka, ktorého som týždeň naháňala po byte. Večer sedím v obývačke a zrazu niečo v perifernom videní beží. Zoškubalo so mnou, že je to myš také to bolo veľké ale to len veľký pavúk. Vcucla som ho a vysávač strčila na balkón. Zrejme ale vyliezol lebo o pár dní zase vliezol dnu cez okno. Ale tie malé isto neprežijú vcuc.
tak ja verím tomu, že neprežije, tiež ich vysávam, radšej povysávam ako nechať mužovi nech ho zabije, lebo väčšinou mu ujde a to už utekám aj ja
@selwadza22 alebo to bol uplne iny pavuk ;)
neviem zienky , ci ste niekedy skusili pozriet ako vyzerat vysavacove vrecko (ja ano, roky som ho pred vyhodenim musela kvoli dcere rozobrat a prebrat "hracky, nausnice a spol"), ani ak by bolo NOVE, a prazdne tak z tade nic nevylezie. K tomu ho ten tah tak svacne tam, ze nehrozi... bezvreckove, ok.. je tam sanca, ale zase ak ide cez filtre tak neviem ako by vyliezol..
100 percentná a v noci vam vojde do nosa a zje susne 😂😂😂
@gabika9878778 to neviem ale moja sestra to má zmapované 😅 tiež keď som bola u nej mala rúru od vysavaca prelepenu lepiacou páskou na milion krat 😀 vraj vysavsla pavuciny 🤣👌
@simca06022011 tiež ma napadlo najprv či to niekomu nezdrhlo z terária. Ale bývam na prízemí takže mi do bytu vlezie kadejaký hmyz. Na lienky, bystrušky a motýle sa dá zvyknúť ale pavúky sú proste hrozneeee... To keď cez deň čučí zalezené v pohode ale večer a v noci keď to chodí je des. Môj syn šiel tiež v noci na WC a len počujem z izby rachot tak dobehnem na pokraji infarktu a on trieska papučou po ďalšom obrovskom pavúkovi... Fuj....
@gabika9878778 https://doma.cas.sk/interier/stahuju-sa-k-vam-d... s tou mätou to bude pravda lebo mám osviežovač vzduchu na WC v kúpeľni soľ eukalyptovú a tam sa mi nikdy pavúky nedostali.

@gabika9878778 tak ja sa s pavúkmi doma rozprávam a keby nie manželka tak ich nechám si robiť pavučiny. Moja mama ako dievča sa hrozne bála pavúkov lebo ju nimi strašili no povedala si že sa ich nebude báť a naopak keď som bol malý učila ma mat dobrý vzťah so vsetkymi zvieratkami aj hmyzom. Aj osy po mne mohli chodiť žiaden strach. Nie všetky zvieratká by som ale zniesol a niektoré sa mi hnusia. Preto chápem že keď tebe sa hnusia pavukyalebo nebodaj keď máš z nich arachnofóbiu, tak nie je namieste sa ti z toho smiať a nútiť ťa chytať pavúkov. Tvoje deti sa ich boja lebo vidia že mamka ktorá je pre nich najdokonalejšia bytosť na svete sa ich tiež bojí. To je už naučený strach. Podľa mna hneď ako povysavas pavúkov vyhoď sáčok.