icon

Aké aktivity robíte osamote?

16. aug 2024
Strana
z2
wade
16. aug 2024

Športy (beh, bike, posilka..), domáce projekty (maľovanie izby, renovácia nabytkov), Playstation alebo filmy ktoré so mnou nikto nechce pozerať 🙂

petronellla87
16. aug 2024

Mám doma dve deti do 2 rokov. Pri ničom nie som sama🤣 ale chyba mi to

viestta
16. aug 2024

Zahrada, prechadzky, turistika, kultura mi nevadi osamote a som rada ak som sama na nakupe. Nie, ze by ma nakupy bavili, je to nevyhnutnost, ktorej sa nevyhnem, ale ked uz musim, tak najradsej sama bez doprovodu. A rada mam aj dovolenky sama so sebou, ale to mam len zriedkakedy

lucia13022023
16. aug 2024

Šport - korčule, fitko, beh, hike, prechádzka, pilates.
Oddych - restika, wellness, kaviareň, plaváreň
Upratovanie - triedenie, komplet upratať celý byt, všetky zásuvky atď.
Nič nerobenie - pozerať filmy a seriály 🤣

nicoletta98
16. aug 2024

Fitko, filmy a seriály, štúdium 😁

biba_18
16. aug 2024

všetko čo sa dá robiť mi nerobí problém robiť osamote… nerobí mi problém ísť sama ani do kina, ani na raňajky, ani na dovolenku…

ninusa221
16. aug 2024

Ja strašne obdivujem ľudí ktorých bavi ísť samých na dovolenku, nákupy, do kina atd.. ja keď už tak som rada keď som sama doma ten klud pozeram TV, hram sa hry na Pc a ja rada upratujem hlavne keď nikto nieje doma 😅

viestta
16. aug 2024

@ninusa221 mne na nakupoch sprievod doslova vadi, aj ked sa spravaju slusne. No a vymetanie nakupakov s kamoskou, to som absolvovala len raz. Ja ju mam rada, aj s nou viem travit cas, ale 4 hodiny v nakupaku, to bol pre mna ocistec na zemi. Po hodine som pocitala kolko obchodov je este na poschodi... Zabity pol den a nekupila nic. Ku koncu som uz len na lavicke pred obchodom sedela v spolocnosti chlapov s rovnakym osudom ako ja, len oni cakali na manzelky... A dovolenka s nikym, to je nirvana. Nakrmia ta, ak si dobre zariadis aj ta budu hyckat, upracu ti a co budes robit o tom rozhodujes iba a len ty... Hned by som isla

elviku11
16. aug 2024

Scrollovanie modrého konika

lakebabe
16. aug 2024

Šport, fitko, zbehnem na wellness, kaderníčka, kozmetika, masáž, nakupy, alebo len ostanem doma a kukám netflix. Ale ja nemám problém ísť sama ani na dovolenku alebo do kúpeľov. Takže v podstate všetko

lindous
16. aug 2024

Ja tiež nákupy len a len sama 😂 také, že fitko, plaváreň, bicykel, prechádzka sú veci, ktoré robím rada aj sama, aj s partnerom/kamoškou…ale keď som bola sama v zahraničí na pár mesiacov, tak som robila sama úplne všetko - výlety, botanická, zoo, kino, jedlo,… atď… doma to až tak neaplikujem, keďže som zadaná, to skôr kniha, seriál alebo niečo z vyššie spomenutých športových aktivít 😊

betulinka1
16. aug 2024

Ked som nahodou osamote a nemam chut na nejake generálne triedenie veci a skriniach. Co robim zasadne osamote, inak mi nikto nic nedovoli vyhodit, vyvalim sa na gauc, pustim si nejaky film co chcem ja a nikto mi ho nekomentuje (muz nema rad take psychologicke tazke filmy) a zaspim 🤣🤣🤣🤣. Nic nie je lepsie ako vegetit, ked ma doma nikto nevidi 🤣🤣🤣.

terry658
16. aug 2024

Ja som teraz vďačná aj za dve hodiny v práci osamote,len aby som chvíľu bola sama. Doma sú deti a keď nie deti tak chlap. Ja by som si vedela predstaviť toľko aktivít sama ale nemám nato žiaden priestor. Tak sa po roku na materskej teším aspoň z malého úväzku v práci.

diewcatqoo
16. aug 2024

Cim som starsia, tym viac ma bavi robit veci osamote. Milujem ist na obed/kavu len tak sama. Kedysi ani pomysliet, ze by som tam sla sama ako trapka. Ale kedze mam dve deti, samotu si znovu uzijem az mladsie pojde do skolky. Aktualne nedokazem byt sama ani na zachode alebo v sprche.

stellarstar
16. aug 2024

A ty?

sfinks
16. aug 2024

@petronellla87 akoze pri nicom niesi sama ? naozaj ? ci manzel to spravi za teba ? 🙂

viestta
16. aug 2024

@sfinks ty asi nemas deti, s detmi nemas sancu osamote zjest ani tu horalku zavreta na hajzliku...

sfinks
16. aug 2024

@viestta jasne ze mas 🙂 ides zavries a zakmnes 🙂 jo javiem budu buchat ...

viestta
16. aug 2024

@sfinks ano, asi tak o polnoci a aj to ti bude spolubyvajuci buchat, ze on akurat teraz akutne potrebuje...

babababka
16. aug 2024

háčkovanie,puzzle,čítanie,beh.naozaj málokedy som sama,keď sa to pritrafí tak si to užijem.

autor
16. aug 2024

A boli ste na tom tak, že vám to prišlo divne a nakoniec ste sa k tomu dohnali a už je to pre vás prirodzene?

liusa82
16. aug 2024

ja tiež vela čítam,aj tuto koňa,niečo si navarím ak mám chuť,kukám bud dačo v telke alebo na pc..To obdivujem tie,čo tu popísali že rady chodia na nákupy samé,alebo si dakde len tak sadnuť.To ja zas nie citim sa vtedy ako kôl v plote.Ale doma je zaujímavé že rada trávim sama čas alebo nejaká aktivita to už s niekým musim isť.Napr dakde si isť zacvičiť alebo tak kde viem že bude skupinka aj ked tam idem sama to je ok ale minule som bola nutená isť sama na amfik na vystúpenia lebo kamoška mi to pár hod pred tým odriekla bolo jej zle a už nikoho som tak narýchlo nezohnala.No to bolo strašné tam sama len tak sedieť koncert nekoncert.Ešte som sa spoliehala že niekoho známeho tam stretnem a pripojím sa ale nikde nikto taký.No prvý a posledný krát som takto bola radšej tú vstupenku potom predám😀

biba_18
16. aug 2024

vôbec mi to nepríde divné, od mala…

biba_18
16. aug 2024

@viestta ty s kamoškou - ja s mužom 😂😂 na výletoch na nákupoch - v phe pravidelne alebo londýne - on chodí, vyberá, skúša, porovnáva - a ja unavená sedím v gaučiku 😂

petronellla87
16. aug 2024

@viestta jaj dovolenka osamote to je sen...len čo deti trošku podrastu tak idem🙂
@sfinks ináč teraz keď nad tým rozmýšľam, sprchujem sa až deti spia čiže v sprche som sama😃

svokrinjazykmonika
16. aug 2024

Playstation, knihy a seriály

viestta
16. aug 2024

@biba_18 mne toto pripomenulo pribeh nasich znamych. Zena s dievkami "potrebovali" nakupovat. Muz ich odviezol do nakupaku s tym, ze ked skoncia, maju mu zavolat on pre nich pride. Zavolali, ze uz moze prist. Zaparkoval pred nakupakom, zavolal popisal polohu a cakal. 5 mint, 10, stvrt hodiny. Po pol hodine im poslal SMS, ze odchadza a ony nech sa dovezu taxikom. Tie tri dosli az o hodinu, a este ho sprdli, ze co by sa mu stalo ak by este "chvilku" pockal, vsak ony uz koncili ked volal.

ivangeline
16. aug 2024

Cvičím. Čítam. Podcasty. Občas prechádzala. Niekedy bol beh. Tiež mi chyba tento čas. Veľa deti. ;D

luccija
16. aug 2024

@liusa82 som podobná.Radsej by som nešla ako sama🙂)ešte cvičiť, popozerať obchody to idem rada sama, ale dovolenku či wellnes, kino nie.
Ja som nerada sama potrebujem sa rozprávať, zdieľať ja som rada za psa🙂keď som doobeda sama doma na homeoffice ten je ako môj tieň.

petamich
16. aug 2024

Beh, fitko, nakupy, sadnem si na kavu, citam si knihu v parku 🤷‍♀️ kedysi aj do kina, na vylet

Strana
z2