Aké aktivity robíte osamote?
Zahrada, prechadzky, turistika, kultura mi nevadi osamote a som rada ak som sama na nakupe. Nie, ze by ma nakupy bavili, je to nevyhnutnost, ktorej sa nevyhnem, ale ked uz musim, tak najradsej sama bez doprovodu. A rada mam aj dovolenky sama so sebou, ale to mam len zriedkakedy
Šport - korčule, fitko, beh, hike, prechádzka, pilates.
Oddych - restika, wellness, kaviareň, plaváreň
Upratovanie - triedenie, komplet upratať celý byt, všetky zásuvky atď.
Nič nerobenie - pozerať filmy a seriály 🤣
všetko čo sa dá robiť mi nerobí problém robiť osamote… nerobí mi problém ísť sama ani do kina, ani na raňajky, ani na dovolenku…
Ja strašne obdivujem ľudí ktorých bavi ísť samých na dovolenku, nákupy, do kina atd.. ja keď už tak som rada keď som sama doma ten klud pozeram TV, hram sa hry na Pc a ja rada upratujem hlavne keď nikto nieje doma 😅
@ninusa221 mne na nakupoch sprievod doslova vadi, aj ked sa spravaju slusne. No a vymetanie nakupakov s kamoskou, to som absolvovala len raz. Ja ju mam rada, aj s nou viem travit cas, ale 4 hodiny v nakupaku, to bol pre mna ocistec na zemi. Po hodine som pocitala kolko obchodov je este na poschodi... Zabity pol den a nekupila nic. Ku koncu som uz len na lavicke pred obchodom sedela v spolocnosti chlapov s rovnakym osudom ako ja, len oni cakali na manzelky... A dovolenka s nikym, to je nirvana. Nakrmia ta, ak si dobre zariadis aj ta budu hyckat, upracu ti a co budes robit o tom rozhodujes iba a len ty... Hned by som isla
Šport, fitko, zbehnem na wellness, kaderníčka, kozmetika, masáž, nakupy, alebo len ostanem doma a kukám netflix. Ale ja nemám problém ísť sama ani na dovolenku alebo do kúpeľov. Takže v podstate všetko
Ja tiež nákupy len a len sama 😂 také, že fitko, plaváreň, bicykel, prechádzka sú veci, ktoré robím rada aj sama, aj s partnerom/kamoškou…ale keď som bola sama v zahraničí na pár mesiacov, tak som robila sama úplne všetko - výlety, botanická, zoo, kino, jedlo,… atď… doma to až tak neaplikujem, keďže som zadaná, to skôr kniha, seriál alebo niečo z vyššie spomenutých športových aktivít 😊
Ked som nahodou osamote a nemam chut na nejake generálne triedenie veci a skriniach. Co robim zasadne osamote, inak mi nikto nic nedovoli vyhodit, vyvalim sa na gauc, pustim si nejaky film co chcem ja a nikto mi ho nekomentuje (muz nema rad take psychologicke tazke filmy) a zaspim 🤣🤣🤣🤣. Nic nie je lepsie ako vegetit, ked ma doma nikto nevidi 🤣🤣🤣.
Ja som teraz vďačná aj za dve hodiny v práci osamote,len aby som chvíľu bola sama. Doma sú deti a keď nie deti tak chlap. Ja by som si vedela predstaviť toľko aktivít sama ale nemám nato žiaden priestor. Tak sa po roku na materskej teším aspoň z malého úväzku v práci.
Cim som starsia, tym viac ma bavi robit veci osamote. Milujem ist na obed/kavu len tak sama. Kedysi ani pomysliet, ze by som tam sla sama ako trapka. Ale kedze mam dve deti, samotu si znovu uzijem az mladsie pojde do skolky. Aktualne nedokazem byt sama ani na zachode alebo v sprche.
@petronellla87 akoze pri nicom niesi sama ? naozaj ? ci manzel to spravi za teba ? 🙂
háčkovanie,puzzle,čítanie,beh.naozaj málokedy som sama,keď sa to pritrafí tak si to užijem.
A boli ste na tom tak, že vám to prišlo divne a nakoniec ste sa k tomu dohnali a už je to pre vás prirodzene?
ja tiež vela čítam,aj tuto koňa,niečo si navarím ak mám chuť,kukám bud dačo v telke alebo na pc..To obdivujem tie,čo tu popísali že rady chodia na nákupy samé,alebo si dakde len tak sadnuť.To ja zas nie citim sa vtedy ako kôl v plote.Ale doma je zaujímavé že rada trávim sama čas alebo nejaká aktivita to už s niekým musim isť.Napr dakde si isť zacvičiť alebo tak kde viem že bude skupinka aj ked tam idem sama to je ok ale minule som bola nutená isť sama na amfik na vystúpenia lebo kamoška mi to pár hod pred tým odriekla bolo jej zle a už nikoho som tak narýchlo nezohnala.No to bolo strašné tam sama len tak sedieť koncert nekoncert.Ešte som sa spoliehala že niekoho známeho tam stretnem a pripojím sa ale nikde nikto taký.No prvý a posledný krát som takto bola radšej tú vstupenku potom predám😀
@biba_18 mne toto pripomenulo pribeh nasich znamych. Zena s dievkami "potrebovali" nakupovat. Muz ich odviezol do nakupaku s tym, ze ked skoncia, maju mu zavolat on pre nich pride. Zavolali, ze uz moze prist. Zaparkoval pred nakupakom, zavolal popisal polohu a cakal. 5 mint, 10, stvrt hodiny. Po pol hodine im poslal SMS, ze odchadza a ony nech sa dovezu taxikom. Tie tri dosli az o hodinu, a este ho sprdli, ze co by sa mu stalo ak by este "chvilku" pockal, vsak ony uz koncili ked volal.
Cvičím. Čítam. Podcasty. Občas prechádzala. Niekedy bol beh. Tiež mi chyba tento čas. Veľa deti. ;D
Beh, fitko, nakupy, sadnem si na kavu, citam si knihu v parku 🤷♀️ kedysi aj do kina, na vylet

Športy (beh, bike, posilka..), domáce projekty (maľovanie izby, renovácia nabytkov), Playstation alebo filmy ktoré so mnou nikto nechce pozerať 🙂