icon

Aké budú výsledky volieb?

30. sep 2023

?

erikavesela
30. sep 2023

@hortenziaj ja bratislavcanka som...a vidim, co porobil...ale vies, niekomu stacia nasadene kvetinky pri ceste

hortenziaj
30. sep 2023

@erikavesela podľa exitpollu prvé PS :p

kluska
30. sep 2023

este budete plakat ked PS vyhra volby, pripravit si pukance a divadlo zacina.

janka_23
30. sep 2023

@kluska myslím ze Slováci zas raz zle zvolili

risolino
30. sep 2023

@kluska aj ja si to myslím, že budeme plakať a nič dobré nás necaka... až sa bojím.

viestta
30. sep 2023

@risolino so Smerom by nás tiež nečakalo nebo na zemi.

walentina7
Odpoveď bola odstránená
erikavesela
30. sep 2023

@kluska do bodky s tebou suhlasim
Tak ako boli prekvapeni z matovica...ja som vedela, ze je psychopat...ptrsne tak budu prrkvapeni z ps a budu este velmi plakat

kluska
30. sep 2023

no velky vyber neni, kazdy tam hraje svoju hru. Ja by som stavila na narodne strany, ale osobne si myslim, ze vysledok bude tak ci tak taky ako sa bude hodit. Davno rozhodnuty. Lebo vsetko musi ist tak ako ma ist.

zuzanka.zuzu
30. sep 2023

1) PS
2) SMER
3) HLAS
4) OĽANO (8%??? očividne aj voliči po lobotómii trafili do volebných miestností ☹ )
5) SAS
6) REPUBLIKA
7) KDH
---------
8) SNS
9) ALIANCIA
10) DEMOKRATI
11) SME RODINA - kollár ide do pitcheeeee 😘 a s 2,3% nedostane ani štátny príspevok... pápá milióny 😀

risolino
30. sep 2023

@viestta ja som nič o Smer nehovorila ... ale toto nie. Tak ako minule som hovorila, nič dobré nás necakalo a ani teraz.

janka_23
30. sep 2023

@zuzanka.zuzu na stránke štatistického úradu je prvý smer, druhý hlas a tretie PS

erikavesela
30. sep 2023

@zuzanka.zuzu 👍 DOKONALE👍
SME RODINA - kollár ide do pitcheeeee 😘 a s 2,3% nedostane ani štátny príspevok... pápá milióny 😀

zuzanka.zuzu
30. sep 2023

@janka_23 nepozerám štatistický úrad, toto je exit poll, štatistický úrad má o 23h zrátaných 0,79% hlasov 😉 aj to len dedinky, bratislava pribudne niekedy okolo 2h ráno

terezka1947
30. sep 2023

Z tohto zatiaľ žiadna normálna koalícia nepozerá🤔

janka_23
30. sep 2023

@zuzanka.zuzu za mňa zla voľba.. ci jedno alebo druhé

zuju2
30. sep 2023

@sheila121 presne tak, vraj na Slovensku sú nadštandardné dôchodky. Tým to zaklincovali.

viestta
30. sep 2023

@risolino a kto by mal podľa teba vyhrať?

viestta
30. sep 2023

@walentina7 my ateisti nevedie e vojnu so žiadnou imaginarnou bytosťou

mapa
30. sep 2023

@viestta neboj sa, ani normalni veriaci takto urcite nerozmyslaju...

viestta
30. sep 2023

@mapa mne to je jasne. Fanatici sú na každej strane. Nastastie menej ako tých rozumnych

ell_mala
Autor odpoveď zmazal
fineta
30. sep 2023

Dopadne to skvele. 🙏😁

katarinka289
30. sep 2023

Nebola som voliť lebo mi bolo proti srsti,dat hlas hocikomu z nich,no než by to malo vyhrať PS,to už radšej Fico...fakt.

majlo1234
30. sep 2023

Mna by zaujimalo ci su vsetci protiPSkari tak strasne vyhraneni len kvoli homokampani, alebo to ma aj nejake realnejsie zaklady?

kaktusik007
30. sep 2023

@majlo1234 nevies co od nich mozes ocakavat, kedze v parlamente este neboli..... nove strany v parlamente nemam rada ani ja, a to som liberarny clovek.... ale nevies ako budu reagovat

kaktusik007
30. sep 2023

@katarinka289 nebola si volit, nemas pravo sa k tomu vyjadrovat 🤷🏼‍♀️ v podstate.

luccija
30. sep 2023

@hortenziaj pre Boha kto by ti bral deti a dával homosexuálom?To, čo má za kolegov, že takéto reči vedú?

fineta
30. sep 2023

@kaktusik007 s týmto súhlasím. Tí, ktorí odignorovali voľby, tak sa nemajú čo k výsledkom vyjadrovať.

@kaktusik007 Michal Simecka je podľa nás novodobý Radoslav Procházka. 😁

vroni
30. sep 2023

@majlo1234, úprimne a z celého srdca kašlem na homo kampaň. Ale som prudko proti radobyekologickým pokusom, ďalšej kontrole a buzeracii od štátu, zavádzaniu nových daní a zakladania štátnych agentúr o kontrole teplej vody, takže aj proti PS. A tiež proti Smeru, Hlasu, národniarom a fasounom. Takže zatiaľ sa ukazujúce výsledky považujem za desivé, aj keď sa (zatiaľ) žiadne víťazstvo PS necrta.