Aké budú výsledky volieb?
?
@erikavesela podľa exitpollu prvé PS :p
este budete plakat ked PS vyhra volby, pripravit si pukance a divadlo zacina.
@kluska do bodky s tebou suhlasim
Tak ako boli prekvapeni z matovica...ja som vedela, ze je psychopat...ptrsne tak budu prrkvapeni z ps a budu este velmi plakat
no velky vyber neni, kazdy tam hraje svoju hru. Ja by som stavila na narodne strany, ale osobne si myslim, ze vysledok bude tak ci tak taky ako sa bude hodit. Davno rozhodnuty. Lebo vsetko musi ist tak ako ma ist.
1) PS
2) SMER
3) HLAS
4) OĽANO (8%??? očividne aj voliči po lobotómii trafili do volebných miestností ☹ )
5) SAS
6) REPUBLIKA
7) KDH
---------
8) SNS
9) ALIANCIA
10) DEMOKRATI
11) SME RODINA - kollár ide do pitcheeeee 😘 a s 2,3% nedostane ani štátny príspevok... pápá milióny 😀
@zuzanka.zuzu na stránke štatistického úradu je prvý smer, druhý hlas a tretie PS
@zuzanka.zuzu 👍 DOKONALE👍
SME RODINA - kollár ide do pitcheeeee 😘 a s 2,3% nedostane ani štátny príspevok... pápá milióny 😀
@janka_23 nepozerám štatistický úrad, toto je exit poll, štatistický úrad má o 23h zrátaných 0,79% hlasov 😉 aj to len dedinky, bratislava pribudne niekedy okolo 2h ráno
Z tohto zatiaľ žiadna normálna koalícia nepozerá🤔
@zuzanka.zuzu za mňa zla voľba.. ci jedno alebo druhé
@walentina7 my ateisti nevedie e vojnu so žiadnou imaginarnou bytosťou
Dopadne to skvele. 🙏😁
Nebola som voliť lebo mi bolo proti srsti,dat hlas hocikomu z nich,no než by to malo vyhrať PS,to už radšej Fico...fakt.
Mna by zaujimalo ci su vsetci protiPSkari tak strasne vyhraneni len kvoli homokampani, alebo to ma aj nejake realnejsie zaklady?
@majlo1234 nevies co od nich mozes ocakavat, kedze v parlamente este neboli..... nove strany v parlamente nemam rada ani ja, a to som liberarny clovek.... ale nevies ako budu reagovat
@katarinka289 nebola si volit, nemas pravo sa k tomu vyjadrovat 🤷🏼♀️ v podstate.
@hortenziaj pre Boha kto by ti bral deti a dával homosexuálom?To, čo má za kolegov, že takéto reči vedú?
@kaktusik007 s týmto súhlasím. Tí, ktorí odignorovali voľby, tak sa nemajú čo k výsledkom vyjadrovať.
@kaktusik007 Michal Simecka je podľa nás novodobý Radoslav Procházka. 😁
@majlo1234, úprimne a z celého srdca kašlem na homo kampaň. Ale som prudko proti radobyekologickým pokusom, ďalšej kontrole a buzeracii od štátu, zavádzaniu nových daní a zakladania štátnych agentúr o kontrole teplej vody, takže aj proti PS. A tiež proti Smeru, Hlasu, národniarom a fasounom. Takže zatiaľ sa ukazujúce výsledky považujem za desivé, aj keď sa (zatiaľ) žiadne víťazstvo PS necrta.

@hortenziaj ja bratislavcanka som...a vidim, co porobil...ale vies, niekomu stacia nasadene kvetinky pri ceste