icon

Aké máte obľúbené mamičky na MK?

5. nov 2021

Ahojte, aké máte obľúbené mamičky na MK? 🙂

Strana
z2
liva92
5. nov 2021

s dovolením sa pripnem 🙂 zaujimavá otázka

ewka9
5. nov 2021

@viestta je top, jej komentáre si vždy rada prečítam.. píše k veci, má nadhľad a fajn zmysel pre humor

gabu_lienka
5. nov 2021

Ja rada citam komentare od @viessta - akoby mi z duse hovorila plus sa aj zabavim 😅 a taktiez je trefna aj @ivkazba

viestta
Odpoveď bola odstránená
17alexis
5. nov 2021

@viestta si popularna, ved uz nedavno tu bola tema specialne tebe venovana. 😄😄😄 Co by ine za to dali. 🤣🤣🤣

viestta
Odpoveď bola odstránená
sissy27
5. nov 2021

čo sa týka príspevkov v blogoch, tak za mňa @tomiholjubavi je úplne top 😀 a @pisulina s jej zaujímavosťami zo sveta ma tiež veľmi baví
v diskusiách mám rada @elizabet173 @ivkazba @viestta a ešte pár ďalších, ktorých nicky si presne nepamätám, za to, že vedia poradiť, argumentovať, aj pobaviť
potom také osobné srdcovky, ktoré mám rada ani nie len virtuálne ale aj ľudsky @ddaassuullaa @calin @mells
a mám aj také, ktorým keď vidím nick, tak sa mi oči prevrátia na vrch hlavy a rýchlo rolujem preč, ale nejdem kaziť túto peknú tému 😂

kate211
5. nov 2021

Za mna taktiez @viestta

kengurica
5. nov 2021

@gabu_lienka presne tieto dve @viestta a @ivkazba sa mi do podvedomia zapísali najviac. Píšu k veci, nehladkajú niekomu ego zbytočne, su rozhľadené a sú sebavedomé, tak "zdravo drzé", čo sa mi páči. Niektorým ležia riadne v žalúdku, ale za mňa, holky - palec hore 👍

petkasaurus
5. nov 2021

A aj @nafka4803 a @h2... Teraz sa citim, ako fanusik :D

zojazoja
5. nov 2021

@viestta ...vieeeeesta na hrad! 🙂 🙂

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
sendy1977
5. nov 2021

za mňa @tomiholjubavi

ivik4
5. nov 2021

Nahodou, mna vzdy pobavi taka Alby 😃😃😃😃😃😃😃😃😃

negymama
5. nov 2021

ja mam oblubene velmi vela... vacsinu z tych co sa zatial spomenuli, ale aj
pribinak
0silvia0
moonlight
dskjhfdlkdjhl

a ine a ine....

fleur1111
5. nov 2021

@elizabet173 , @janickacrazy , @viestta a mnoho dalších 🙂

ddaassuullaa
5. nov 2021

@ivik4 si ma dala dole

sticker
sissy27
5. nov 2021

@elizabet173 áno, ale ja mám také odpovede rada 😀 pomenovať veci pravými menami, bez nejakých kudrliniek, fakty. Napríklad ak by som mala problém, tak by som si nechala poradiť presne od niekoho ako ty, nech mi na rovinu povie čo a ako a viem na čom som.
@negymama @moonlight1210 tuším, dúfam som trafila správne číslo v nicku 🙂 ona má skvelé rady najmä čo sa vzťahov týka, u nej by som bola veľmi zvedavá, či je to aj jej profesia.

negymama
5. nov 2021

@sissy27 mozno aj ano, ale su ludia co na to maju prirodzeny dar.

ddaassuullaa
5. nov 2021

@sissy27 😂 ty si to tak dokonale zhrnula, ze takto v piatok podvecer, vyzmykana, zase (ake prekvapko) cakajuca pred bazenom, musim napisat len jedno.
Za seba pisem, ze moja oblubena racionalna zena s triezvymi nazormi @sissy27 vystihla vsetky moje myslienkove pochody. Hlavne mi dodavas nadej, ze svet nie je uplne skazeny, ohlupnuty a strateny.
Este si posvietim na elizanbet173, a uz sa sem budem zase o cosi radsej pozerat😉

ki_ki2
5. nov 2021

Ja @rebekamarcusko , @barus26 🥰🤗

makova333
5. nov 2021

pre mňa určite @elizabet173 @viestta @dskjhfdlkdjhl a veeeľa iných 🙂

viestta
Odpoveď bola odstránená
tom_i
5. nov 2021

Každú ktorej príspevok, rada, tip má posunie, ktorej životný príbeh ma inšpiruje, každú ktorá sa pasuje s osudom. A úprimne snažím sa pochopiť tie ktoré by za deti najradšej do školy chodili, tie ktoré sú rozmaznané životom a stále majú málo a v neposlednom rade tie ktoré zabúdajú na to, že aj oni raz budú svokry.

ladyvi
5. nov 2021

Rada si precitam nazor @viestta, lebo je vzdy trefny a neosobny, a nie take tie dusevne vylevy ako u inych zien.
A velmi sympaticky na mna posobi @tomiholjubavi, lebo mi pride ako naozaj jedina na MK, z tych co davaju fotky, ze je autenticka, uveritelna a velmi dobre sa vsetko od nej cita. Ak nieco raz vyda, velmi rada ju podporim.
Zvysku neverim 😋 (nebrat osobne)

zojazoja
5. nov 2021

@viestta😉 za penize v Praze dum

sticker
kinderzwillinge
5. nov 2021

Fajn kočky @viessta @ivkazba @anjelicek26 🙂

rebellefleur
5. nov 2021

Za mňa sú to kočky @viestta a @ivkazba - vždy trefne a dobre poradia, bez omacok, priama odpoveď na položenú otazku

sssss123
5. nov 2021

@viestta a @ivkazba - rozumné a trefné

Strana
z2