Aké máte obľúbené mamičky na MK?
Ahojte, aké máte obľúbené mamičky na MK? 🙂
To je čo nejaký prieskum? Už minule tu bolo, ktoré niesu obľúbené. 🤣
@petkasaurus
@elizabet173 😃😃😃 Ďakujem, dievčatá, ste zlaté! 😘♥️
Ja tu mám strašne veľa obľúbených, väčšinou tie mená, čo už tu boli spomenuté. A mnohé ďalšie. Nebudem to tu písať, lebo by to bolo na dlho a určite by som niekoho zabudla, čo by ma mrzelo. Všetky ste super, mám vás rada. 😍
@viestta ty na konikovi nemáš konkurenciu!!! Aj najobľúbenejšia aj najneoblubenejsia. Si proste top.
Mne sa páči ešte Elizabeth, pekné meno a múdre názory. Tipujem, že ma asi viac rokov, lebo sú to také múdre rady starších.
Ďakujem baby, ženy, dámy. 😉 Keď teda tu reagujem, tak sa vyjadrím aj k otázke. Rada (pretože sa s nimi v drvivej väčšine prípadov názorovo stotožňujem) si prečítam reakcie @viestta @sissy27 @ddaassuullaa @nafka4703 @elisabeth173 @bambulienka25 @h2 @c_est_la_vie @petamich
Nie vždy súhlasím s názormi (čo je v poriadku, ak máme iné názory) ale mám ich za chytré správne ženské @anjelicek26 @pribinak @0silvia0 @janinah
@elizabet173 teba som myslela, len neviem pooznačovať.🤣🤣🤣 Rady starších sú vždy rozumné.
Zamňa aj keď ju osobne nepoznám si ma veľmi raz zastala v jednej diskusii a ako asi jedna z mála a bola vždy priateľská 💙 a taktiež má aj fajn názory na iné témy
@h2 si moc moc milá zlatá osôbka 🤗vždy poradíš keď vieš a ide s teba pozitívna energia 💛💛
@natyreggae 😍 Ty si zlatíčko! Ďakujem. 😘♥️
@ivkazba teba som zabudla. Si tiež zlata a veľa vieš dobre poradiť.
Za mňa napríklad: h2, elizabeth173, 0silvia0..neviem, či som ich nicky napísala správne, ale viem, že im často lajkujem ich odpovede či príspevky, aj keď možno nie vždy sa s nimi zhodnem na 100 %, ale ich štýl komunikácie mne osobne vyhovuje
Mne sa strasne paci profil Mamelky 🙂 jej profil zachytava zivot taky aky je, podla mna je velmi uprimna a ludska. Na nic sa nehra a ako som sledovala pribeh toho ako jej dcerky cakali na sestricku ❤ strasne krasne ❤
Dobrá otázka, zamyslela som sa a nemám jednu obľúbenú mamičku na koni. V každej téme či skupine však stretávam niekoľko takých, s ktorými vyslovene súhlasím, inšpirujú ma alebo ak aj nesúhlasím, diskusia s nimi je pre mňa prínosom ☺️ A v blogoch čítam veľmi rada tomiholjubavi ☺️

@ddaassuullaa ďakujem 🥰