icon

Aké máte obľúbené mamičky na MK?

5. nov 2021

Ahojte, aké máte obľúbené mamičky na MK? 🙂

Strana
z2
sissy27
5. nov 2021

@ddaassuullaa ďakujem 🥰

tafita
5. nov 2021

@negymama presne @pribinak @moonlight, uz spomenute viestta ivkazba a este jedna baba, ktorej nick zacina deti.... a za tym ma dlhe cislo. 😀

monillia
5. nov 2021

@tom_i veľmi dobre si to napísala

annamalaga
6. nov 2021

To je čo nejaký prieskum? Už minule tu bolo, ktoré niesu obľúbené. 🤣

h2
6. nov 2021

@petkasaurus
@elizabet173 😃😃😃 Ďakujem, dievčatá, ste zlaté! 😘♥️
Ja tu mám strašne veľa obľúbených, väčšinou tie mená, čo už tu boli spomenuté. A mnohé ďalšie. Nebudem to tu písať, lebo by to bolo na dlho a určite by som niekoho zabudla, čo by ma mrzelo. Všetky ste super, mám vás rada. 😍

annamalaga
6. nov 2021

@viestta ty na konikovi nemáš konkurenciu!!! Aj najobľúbenejšia aj najneoblubenejsia. Si proste top.

annamalaga
6. nov 2021

Mne sa páči ešte Elizabeth, pekné meno a múdre názory. Tipujem, že ma asi viac rokov, lebo sú to také múdre rady starších.

ivkazba
6. nov 2021

Ďakujem baby, ženy, dámy. 😉 Keď teda tu reagujem, tak sa vyjadrím aj k otázke. Rada (pretože sa s nimi v drvivej väčšine prípadov názorovo stotožňujem) si prečítam reakcie @viestta @sissy27 @ddaassuullaa @nafka4703 @elisabeth173 @bambulienka25 @h2 @c_est_la_vie @petamich
Nie vždy súhlasím s názormi (čo je v poriadku, ak máme iné názory) ale mám ich za chytré správne ženské @anjelicek26 @pribinak @0silvia0 @janinah

h2
6. nov 2021

@ivkazba 😘

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
annamalaga
6. nov 2021

@elizabet173 teba som myslela, len neviem pooznačovať.🤣🤣🤣 Rady starších sú vždy rozumné.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
viestta
Odpoveď bola odstránená
natyreggae
7. nov 2021

Zamňa aj keď ju osobne nepoznám si ma veľmi raz zastala v jednej diskusii a ako asi jedna z mála a bola vždy priateľská 💙 a taktiež má aj fajn názory na iné témy
@h2 si moc moc milá zlatá osôbka 🤗vždy poradíš keď vieš a ide s teba pozitívna energia 💛💛

h2
7. nov 2021

@natyreggae 😍 Ty si zlatíčko! Ďakujem. 😘♥️

annamalaga
7. nov 2021

@ivkazba teba som zabudla. Si tiež zlata a veľa vieš dobre poradiť.

kristiii
7. nov 2021

Za mňa napríklad: h2, elizabeth173, 0silvia0..neviem, či som ich nicky napísala správne, ale viem, že im často lajkujem ich odpovede či príspevky, aj keď možno nie vždy sa s nimi zhodnem na 100 %, ale ich štýl komunikácie mne osobne vyhovuje

h2
7. nov 2021

@kristiii 😘♥️

tafita
7. nov 2021

Este dodam @h2 ❤️

barbora_t
7. nov 2021

Mne sa strasne paci profil Mamelky 🙂 jej profil zachytava zivot taky aky je, podla mna je velmi uprimna a ludska. Na nic sa nehra a ako som sledovala pribeh toho ako jej dcerky cakali na sestricku ❤ strasne krasne ❤

danulicek
7. nov 2021

Dobrá otázka, zamyslela som sa a nemám jednu obľúbenú mamičku na koni. V každej téme či skupine však stretávam niekoľko takých, s ktorými vyslovene súhlasím, inšpirujú ma alebo ak aj nesúhlasím, diskusia s nimi je pre mňa prínosom ☺️ A v blogoch čítam veľmi rada tomiholjubavi ☺️

barbora_t
7. nov 2021

@danulicek ano suhlasim, ta zienka ma dar od Boha ta vie tak vsetko opisat a zdokumentovat ze sa kolko krat strasne smejem 😁

h2
7. nov 2021

@tafita 😃 Baby, už nebláznite, budem sa červenať!
😘♥️

mells
8. nov 2021

@sissy27 boze zlatik si ma dojala tak krasne vyznanie ... ach dakujem vysrdieckujem ta :D lavjuuuuuuuuuuuuuuuuuu ....

Strana
z2