Aké utajené fakty vás prekvapili?
Z akýchkoľvek odvetví.
Niečo čo vás prekvapilo, niečo o čom možno nevie široký ľud 😁 neviem či pochopíte význam tejto otázky - príklad - že predavačky v supermarketoch si po 18:00 môžu nakupovať s 50% zľavou (samozrejme je to nepravda ale iný príklad ma nenapadol) 😂😂😂 vy píšte pravdivé veci, je to na pobavenie a rozšírenie si obzorov 😁
Leasingové spoločnosti zarábajú prevažne z predaja auta po ukončení leasingu.
@jana_eyre_2 cvičme v rytme

Kamarátka robila niekde vo fabrike pri páse a keď žena mala svoje dni, mala si dať pásku na ruku - rameno, vtedy mala nárok na jednu prestávku navyše.
Ináč, je zaujímavé, čo všetko sú niektorí ľudia ochotní trpieť a tolerovať.
@lilope prosím ťa a v ktorej banke to bolo? Išla by som aj ja. ☺️
@weronika171717 veď máš banky kde máš zadarmo účet bez podmienok nemusíš sa nikomu doprosovať
a dokonca ak máš mesačný príjem do 897€ tak máš v každej banke bezplatný účet, len si ho treba vypýtať.
@weronika171717 SLSP. Ale sú aj banky kde je vedenie účtu zadarmo bez podmienok, napr. FIO.
@user62056819 ako získať zľavu na paušál?
@lilope pýtaj si "Základný bankový produkt" tento rok sa podmienka maximálneho príjmu zvyšuje na 897€
Máš v tom zadarmo účet, kartu, výbery z vlastných bankomatov, IB, prevody/inkasá/trvalé príkazy a vklady a výbery hotovosti na pobočke.
Napríklad je to výhodnejšie zmeniť si aj v "bezplatnej" 365bank, lebo u nich platíš za vklady/výbery na pobočke poplatok.
@lilope tu máš SLSP, bezplatné sú tieto služby
https://cdn0.erstegroup.com/content/dam/sk/slsp...
@maranco ale ja nechcem nejakú obyčajnú banku, ktorá nemá pobočky......tie sú podľa mňa väčšinou zadarmo a príjem mám vyšší. 😊
@lilope toto by aj mne pomohlo, da sa tato info o bezplatnom ucte na 12 mes. aj ked nesplnam podmienky niekde najst?
@klementinka58 ved nevadí, doleje vodu ( je to vtip)
@sofiafranko to naozaj netuším. Ponúkli mi to, keď som prišla osobne zrušiť účet. Na ďalší deň mi volal zamestnanec, ktorý mi to zriadil telefonicky. V IB mi figuruje ,,Zľava z poplatku na základe retenčnej ponuky".
Ja robím v Bille a predtým Tesco, Kaufland. Kaufland presne ako niekto spomínal. Tesco pohoda ale nie cez prestávku. Billa zatiaľ najlepšie čo sa týka prístupu k zamestnancom.
Ale veľa záleží od nadriadeného.
@bosorkabb ja mam kamaratku co robi v bille a vraj si ani v zlave nemozu vziat ovocie a zeleninu co uz niesu 1,2 triedy... vsetko musia vyhadzovat aj ked to je este jedle a davaju to do kontajnerov ktore este zamykaju a su pod kamerami aby sa tam nik nedostal... boze take plytvanie jedlom
@lindayaaa vsade sa plytva a zbytocne. Robila som davno v cba,ovocie ktore bolo len otlacene,zelenina trosku poskodena ale jedla,pecivo vsetko sme odpisali a balili a vykladali za obchod a chodili si ludia brat. A potom nas nahlasili,tak vsetko do kosa 🤦🤦
Jedna vec, muz pracuje v hydinarni, tak si niektori myslia, ze mame doma zadarmo kuracie maso a dalsia vec ja mam obchod a tiez si myslia, ze ked som podnikatelka mam penazi jak plevu a blbost a uz pritom rozmyslam, ci uz neni cas radsej sa zamestnat a budem na tom rovnako alebo aj mozno vlastne aj financne lepsie ako robit 26 dni v mesiaci a budem mat narok uz konecne aj na ocr, pn aj platenu dovolenku a nie chodit nezdrava do prace, pri chorych detoch je moja mama
@barbora_t pracovala som ako upratovačka v obchode s oblečením a presne toto nám robili, upratovala som viac obchodov a všade toto. Som s tým skončila skôr ako som začala. Upratovala som banky, väčšie firmy , policajné stanice, dokonca sklady u colníkov, kancelárie vyšetrovateľov a nikde ma nekontrolovali ako v obchode s 10 eurovými handrami . Predavačka mi bola celý čas za riťou kde som a čo robím, pred odchodom všetky vrstvy naviac vyzliecť pod kamerou, vysypať smeti a pretriasť vlasy !! Totálna šikana 😃
@weronika171717 keď máš vyšší príjem tak máš v každej banke za 3€ "Platobný účet so základnými funkciami – štandardný účet"

@vkatush a to sedenie a opieranie uplne rovnako bolo aj u nas... A do zadu na wc, sme mali len jeden kluc a museli sme sa pytat, ci mozeme ist....