Akej konšpiračnej teórii veríte?
Je na svete mnoho konšpiračných teórií. Je nejaká, ktorej veríte?
@aurora33 No ja už som tri roky na dôchodku, takže "ráno vstanem a mám fajront", ale je veľmi veľa dobrých učiteľov. Keď vidím, čo robí v škole s deťmi naša najstaršia, tak ja som bola len slabý odvar. Ale my sme mali aj náročných žiakov, často som učila v matematických a bilingválnych triedach. Tam boli výzvy!, v dobrom, samozrejme. Človek sa musel naozaj stále učiť. Aj konšpiračné teórie 😀, aby vedel reagovať.
že pharma firmy nemajú a nikdy nemali skutočný záujem na úplnom vyliečení a vymiznutí niektorých chorôb😉 som o tom presvedčená, a dáva to logiku. Tak ako zbrojari nikdy nebudú mať skutočný záujem, aby zavládol mier na celom svete👍
Ja verim iba v silu vole a excelu. Vzdy ma pobavi, ked citam, ako niekto s tragickym pravopisom pise o tom, ze ockovanie nam meni DNA, svet ovladaju zidojastery a Soros, ze Slovania postavili pyramidy a batuska Voloda chce mier.
@sbear staci, ak si porovnava predlozene informacie z roznych zdrojov a nezozerie kazdu pekne predlozenu chujadu, ktora sa k nemu dostane. Kazdy to moze vyhodnotit inac, ale vedecky dokazane zakladne fakty by mal kazdy poznat aby ich vedel porovnat.
Nazorny priklad: Clovek s nekritickym myslenim zozerie aj bludy o chemtrailsoch, hlavne ak su "mudro" napisane. Clovek so vseobecnym prehladom a zakladnymi vedomostiami pozna zaklady fyziky, takze kriticky zhodnoti, ze tu nieco v tej "odtajnenej pravde" nesedi.
@zmrzlinka2021 problem skolstva nie je ucivo, ale problem je sikana, neprijemni ucitelia, sarkazmus, zle nastavene stravovanie sposobujuce uplne zle stravovacie navyky a vela krat sexualne zneuzivanie, fajcenie v okoli skoly, skryte drogy... Deti maju velke moznosti naucit sa kriticke myslenie a ine zrucnosti na kruzkoch v skole aj mimo skoly, doma od rodica... Ak skola nevie zabezpecit bezpecie pre vsetky deti, tak ucivo moze byt neviem ake prepracovane.
@viestta noo, stretla som sa s vela nazormi a niektori ludia ich maju teda riadne presvihnute na nase pochopenie. Ak by ste zacali skumat do hlbky o tych chemtrails, tak mozno by ste k dospely k inemu nazoru. Preco tomu ty ludia veria, co je za tym, strach? Nieco podobne zazili v minulom zivote? Alebo su to ludia s umeleckymi dusami, ktori maju radi take veci. Ja som uz prestala pozerat na ludi z pohladu inteligencie a kritickeho myslenia. V poslednej dobe mam rada ludi, ktori vedia len tak davat bez toho, aby nieco spat ocakavali (hoci aj dakujem). Poznam osobne len 2 ludi s kritickym myslenim a nejake celosvetovo uznavane osobnosti, avsak u nich ide uplne za hranice kritickeho myslenia. Este vyzsi upgrade toho pojmu. Povedala by som, laska k ludstvu.
Prečítam a pozriem si všetko možné.....kopec konšpirácií ,,donúti,,človeka sa zamyslieť,aj keď veriť tomu nemusí...ja mám toho viac v čom som na inej vlne.....
Ja som uplne uverila konspiracnej teorii, ze Jezis prezil ukrizovanie. Odisiel do Indie, kde si zmenil meno a tam posobil. Pride mi to uplne realne, kedze on chcel tym ukrizovanim ukazat ludom, ze on nie je fyzicke telo. Dokonale ovladal svoju mysel a bol plne osvieteny, cize verim tomu, ze sa vedel dat dokopy. O Jezisovy su aj dalsie konspiracne teorie, ale tie su tazsie dokazatelne.
Nie je nejaká, ktorej by som verila. Ja nie som konšpirátor, ale ani ovečka čo zožerie všetko. Verím, že nejaké udalosti môžu byť umelo vyvolané z cieľom upútať pozornosť na ne a odvrátiť pozornosť od niečoho iného. Teda nevylúčila by som, že pád dvojičiek zrealizovalo samotné USA a možno ani pandémia covid-či nebola plánovaná, už len z dôvodu, že prechádzame do systému, že postupne ľudí nahradia stroje, vyskúšať si ako funguje alebo nefunguje ekonomika ak ľudia nerobia a sú doma a štáty rozdávajú peniaze?
Ked niekto veri konspiracnej teorii, tak si nemysli, ze je konspiracna. Pre neho je to realita/fakt. Takze to sa ti tu nikto neprihlasi.
@bora0123
@sbear
Ja som práve čítala (a už je to dobre dávno), že v Indii bol medzi 12 - 33 rokom, preto sa jeho život v tom čase v evanjeliách nespomína. A vďaka tomu, že tam sa z neho stal jogín, dokázal prežiť ukrižovanie. Potom odišiel do Japonska a tam sa vraj nejaká celá obec (dosiaľ si vraj robia špeciálne znamienko na čelo) hlási k nemu ako ku predkovi.
Predávam, ako som kúpila 😉.
@marsmykkok
no - ludi nahradia stroje.
ale toto sa deje uz od pociatku ludstva, preco je AZ teraz z toho take halo ?
nevsimla som si, ze by ludia protestovali, ked prvykrat zapriahli kona do vozov a nemuseli ich tahat sami...nevsimla som si, ze by niekto protestoval proti automatickym prackam, umyvackam riau.
proste technologia napreduje, tak mame teraz chatboty, umelu inteligenciu - cize sa vseobecne vsetko automatizuje.

@sp0ngeb0b a to, že bol najväčší režisér všetkých čias - to je podložený fakt, alebo tvoj názor, vydávaný tebou za fakt ?