icon

Akej konšpiračnej teórii veríte?

23. máj 2024

Je na svete mnoho konšpiračných teórií. Je nejaká, ktorej veríte?

nyusika
26. máj 2024

@sp0ngeb0b a to, že bol najväčší režisér všetkých čias - to je podložený fakt, alebo tvoj názor, vydávaný tebou za fakt ?

aniele
26. máj 2024

@aurora33 No ja už som tri roky na dôchodku, takže "ráno vstanem a mám fajront", ale je veľmi veľa dobrých učiteľov. Keď vidím, čo robí v škole s deťmi naša najstaršia, tak ja som bola len slabý odvar. Ale my sme mali aj náročných žiakov, často som učila v matematických a bilingválnych triedach. Tam boli výzvy!, v dobrom, samozrejme. Človek sa musel naozaj stále učiť. Aj konšpiračné teórie 😀, aby vedel reagovať.

sp0ngeb0b
Autor odpoveď zmazal
lucyliu
26. máj 2024

@sp0ngeb0b tazko sa s tebou debatuje, ked vsetko mazes, ja som nestihla precitat odpoved pre mna🤷‍♀️

tiezjedna
26. máj 2024

že pharma firmy nemajú a nikdy nemali skutočný záujem na úplnom vyliečení a vymiznutí niektorých chorôb😉 som o tom presvedčená, a dáva to logiku. Tak ako zbrojari nikdy nebudú mať skutočný záujem, aby zavládol mier na celom svete👍

viestta
26. máj 2024

@sp0ngeb0b coze si tak rychlo vymazala svoje komenty?

romanovic
26. máj 2024

Ja verim iba v silu vole a excelu. Vzdy ma pobavi, ked citam, ako niekto s tragickym pravopisom pise o tom, ze ockovanie nam meni DNA, svet ovladaju zidojastery a Soros, ze Slovania postavili pyramidy a batuska Voloda chce mier.

sbear
26. máj 2024

@syslik81 Boh alebo nabozenstva, sekty a ine ne-sektalne spolocenstva? Slovo Boh je siroky pojem. Su aj nizsie Bozstva, vyzsie Bozstva. A ked si odmyslime vsetko, co existuje, hmotne aj nehmotne, ostale len Boh.

sbear
26. máj 2024

@romanovic v prvom rade si treba uvedomit, ze ockovacie latky vyrabaju farmaceuticke firmy, ktorym ide v prvom rade o zisk a uspech. Ci ockovacia latka meni DNA alebo nemeni DNA vedia najlepsi vedci, ktori to drzia v tajnosti, inac by prisli o zivot.

majulino
26. máj 2024

@lucyliu nevravela som, že tomu verím, len že tie argumenty majú niečo do seba 🤷

sbear
Autor odpoveď zmazal
viestta
26. máj 2024

@sbear staci, ak si porovnava predlozene informacie z roznych zdrojov a nezozerie kazdu pekne predlozenu chujadu, ktora sa k nemu dostane. Kazdy to moze vyhodnotit inac, ale vedecky dokazane zakladne fakty by mal kazdy poznat aby ich vedel porovnat.
Nazorny priklad: Clovek s nekritickym myslenim zozerie aj bludy o chemtrailsoch, hlavne ak su "mudro" napisane. Clovek so vseobecnym prehladom a zakladnymi vedomostiami pozna zaklady fyziky, takze kriticky zhodnoti, ze tu nieco v tej "odtajnenej pravde" nesedi.

sbear
26. máj 2024

@zmrzlinka2021 problem skolstva nie je ucivo, ale problem je sikana, neprijemni ucitelia, sarkazmus, zle nastavene stravovanie sposobujuce uplne zle stravovacie navyky a vela krat sexualne zneuzivanie, fajcenie v okoli skoly, skryte drogy... Deti maju velke moznosti naucit sa kriticke myslenie a ine zrucnosti na kruzkoch v skole aj mimo skoly, doma od rodica... Ak skola nevie zabezpecit bezpecie pre vsetky deti, tak ucivo moze byt neviem ake prepracovane.

liv1
26. máj 2024

@tiezjedna s tym absolutne suhlasim

sbear
26. máj 2024

@viestta noo, stretla som sa s vela nazormi a niektori ludia ich maju teda riadne presvihnute na nase pochopenie. Ak by ste zacali skumat do hlbky o tych chemtrails, tak mozno by ste k dospely k inemu nazoru. Preco tomu ty ludia veria, co je za tym, strach? Nieco podobne zazili v minulom zivote? Alebo su to ludia s umeleckymi dusami, ktori maju radi take veci. Ja som uz prestala pozerat na ludi z pohladu inteligencie a kritickeho myslenia. V poslednej dobe mam rada ludi, ktori vedia len tak davat bez toho, aby nieco spat ocakavali (hoci aj dakujem). Poznam osobne len 2 ludi s kritickym myslenim a nejake celosvetovo uznavane osobnosti, avsak u nich ide uplne za hranice kritickeho myslenia. Este vyzsi upgrade toho pojmu. Povedala by som, laska k ludstvu.

viestta
26. máj 2024

@sbear nebudem debatovat s clovekom, ktory zmaze svoju otazku, na ktoru ja odpovedam. Bud si za tym co si napisala stojis, alebo ma ani neoslovuj.

sbear
26. máj 2024

@viestta zalezi aj na lokalite, kde byvate, ze to tak vnimate. Ja byvam zrovna v lokalite, kde su vsetci na Top urovni a ked idem do uplne inej lokality Slovenska, tam je myslenie uplne ine.

sbear
26. máj 2024

@viestta aj mne sa to stava, ze ma nieco vo virtualnom svete nastve, caro nedele?

sbear
26. máj 2024

@viestta pride mi to strasne vtipne, pardon 🙂

lucifera
26. máj 2024

Prečítam a pozriem si všetko možné.....kopec konšpirácií ,,donúti,,človeka sa zamyslieť,aj keď veriť tomu nemusí...ja mám toho viac v čom som na inej vlne.....

lucifera
26. máj 2024

@tiezjedna všetko je len hnusný biznis😵‍💫

viestta
26. máj 2024

@sbear 🙄

sbear
26. máj 2024

Ja som uplne uverila konspiracnej teorii, ze Jezis prezil ukrizovanie. Odisiel do Indie, kde si zmenil meno a tam posobil. Pride mi to uplne realne, kedze on chcel tym ukrizovanim ukazat ludom, ze on nie je fyzicke telo. Dokonale ovladal svoju mysel a bol plne osvieteny, cize verim tomu, ze sa vedel dat dokopy. O Jezisovy su aj dalsie konspiracne teorie, ale tie su tazsie dokazatelne.

lenkasarka
26. máj 2024

@sbear prečo si vybral Indiu? 🤔

marsmykkok
26. máj 2024

Nie je nejaká, ktorej by som verila. Ja nie som konšpirátor, ale ani ovečka čo zožerie všetko. Verím, že nejaké udalosti môžu byť umelo vyvolané z cieľom upútať pozornosť na ne a odvrátiť pozornosť od niečoho iného. Teda nevylúčila by som, že pád dvojičiek zrealizovalo samotné USA a možno ani pandémia covid-či nebola plánovaná, už len z dôvodu, že prechádzame do systému, že postupne ľudí nahradia stroje, vyskúšať si ako funguje alebo nefunguje ekonomika ak ľudia nerobia a sú doma a štáty rozdávajú peniaze?

ada12345
26. máj 2024

Ked niekto veri konspiracnej teorii, tak si nemysli, ze je konspiracna. Pre neho je to realita/fakt. Takze to sa ti tu nikto neprihlasi.

autor
26. máj 2024

@marsmykkok "že postupne ľudí nahradia stroje"

To sa už deje.

bora0123
26. máj 2024

@sbear inak odkial prameni tato konspiracia o jezisovi? Mas nejaky zdroj? Je to vcelku zaujimave lebo tiez som toto pocula v ramci citania clankov o newtnovej hypnoze 🤔

aniele
27. máj 2024

@bora0123
@sbear
Ja som práve čítala (a už je to dobre dávno), že v Indii bol medzi 12 - 33 rokom, preto sa jeho život v tom čase v evanjeliách nespomína. A vďaka tomu, že tam sa z neho stal jogín, dokázal prežiť ukrižovanie. Potom odišiel do Japonska a tam sa vraj nejaká celá obec (dosiaľ si vraj robia špeciálne znamienko na čelo) hlási k nemu ako ku predkovi.
Predávam, ako som kúpila 😉.

nyusika
27. máj 2024

@marsmykkok
no - ludi nahradia stroje.

ale toto sa deje uz od pociatku ludstva, preco je AZ teraz z toho take halo ?

nevsimla som si, ze by ludia protestovali, ked prvykrat zapriahli kona do vozov a nemuseli ich tahat sami...nevsimla som si, ze by niekto protestoval proti automatickym prackam, umyvackam riau.

proste technologia napreduje, tak mame teraz chatboty, umelu inteligenciu - cize sa vseobecne vsetko automatizuje.