Ako celebrity vozia svoje deti
Niekedy žasnem…”celebritka” s dvomi deťmi a svoje dieťa vozí takto 🤦♀️ Áno áno mňa do toho nič, ale ma hnevá, ze keď ma niekto dieťa nevie si naštudovať niečo o jeho bezpečnosti

navyse, dieta je umiestnene v sedacke spravne...skuste si nastudovat nieco o tom.
Nejak ste stichli dievcence....doteraz huba plna hejtu a teraz ticho
@zooeynka áno jasne keď sa niekto k niečomu ozve automaticky závidí🤦♀️
Ano, lebo sa ozyvas este aj odveci. Sajfa asi vie co robi, nie? Nema prve dieta....
@zooeynka co konkrétne mu mám závidieť ?
Peniaze? Slavu? Pohotovost? Zivotny styl? Peknu rodinu? Zaujimavu pracu? Vyber si
@zooeynka ani jedno🙂 slávna by som byt nechcela,, peniaze mám, peknú rodinu tiež. Zaujímavú pracu tiež. Si predstav😀
Iste. Posobis ze mas vsetko z vymenovaneho 🙂
@zooeynka no to už je tvoja vec čo si myslis ty 🙂 ja viem ako to je🙃 vy tu mne hovoríte že hejtujem a vy robote to iste 🤣🤦♀️
@zooeynka ty pôsobíš, že máš doma vešteckú guľu, keď vieš všetko o všetkých lepšie,ako oni sami o sebe..
..s tou závisťou ste už fakt nadmieru trápne
My nehejtujeme, my konstatujeme ze anonymne ohovaras sajfu, este aj odveci lebo dieta vozi v poriadku. To robia zavistlivi ludia ze sa navazaju do inych. Teba nehejtujeme, az tak zaujimava nie si.
@zooeynka asi som zaujímavá keď mi venuješ toľko svojho času 🙂
@miskakyska tebe sa zda autorkin prispevok v poriadku?
Ani nie, nehnevaj sa. Fakt nie
@zooeynka
Peniaze? Slavu? Pohotovost? Zivotny styl? Peknu rodinu? Zaujimavu pracu? Vyber si
To vazne toto? 😂😂😂 On ma nejaky styl? Bohuzial v jednej praci isla ta hrozna stanica kde on trepe a to sa nedalo pocuvat 🫣 ze pohotovy 😂😂😂
Ku vzhladu sa nevyjadrujem, za ten nemoze.
Vieš, včera na dvore muž opravoval auto a ja som si zobrala na kolená za volant malú susedku, prišla má pozrieť. A? Šoférovala som? Nie.
Sajfa sa tiež mohol sfotiť v aute, napr. doma, u rodiť, na parkovisku.....vieme ako to bolo? Nevieme. Ale kydať na druhých to áno.
@martul áno pretože cestovali tým autom na letisko do Viedne. Takže to nebolo doma na dvore ani na parkovisku 🙂
@martul už len pohľad von z okna naznačuje že auto je v pohybe
@zooeynka a ja tak isto konštatujem a žasnem. Nehejtujem.Skús si prečítať všetko čo som napísala si som tu na Sajfu napísala niečo zle
Sa staraj o seba a svoje deti. O jeho deti je dobre postarane.

Áno, to sa vzťahuje na i-size sedačky. Zákon káže dieťa podľa manuálu sedačky. Ak máš sedačku 9-18kg tá je v smere jazdy, tak tam môžeš dať aj pol ročne dieťa, lebo nejdeš proti manuálu. Dieťa ma byť v zadrziavacom systéme podľa váhy.