icon

Ako podľa vás vyzerá zanedbaná žena?

18. jan 2026

Ahojte, aka je podľa vás zanedbaná žena? čo si pod tým predstavíte?

bykaterina
20. jan 2026

inak sranda to tu citat 😀
hej damy dajte foto ake ste vsetky teraz krasne ale nie vypisovat anonymne
takže k teme
nestretavama vela ale su taki že maju zuby ako zo zameny manzeliek. ako noty na bubon. ano chapem je to drahe ale ked nemas problem dat na cigarety tak vyhovarat sa na sumu u zubara je mimo.
a zanedbana zena ? vytlacene kolena na teplakoch a ked ides po ekalatore a nad tebou zena v leginach kde jej priesvita vlozka alebo ma ich v zadku zarezane.. inak skuste si o tom pozriet reakcie ako to vnimaju muzi, a zeny si myslia ake su samice
druha vec ked nemam na to ale davam si to : nechty a mihalnice
nechty odrastene lebo na nechyty idem o 3-4 t a chvalit sa ako dlho mi vydrazali. radsje zaidne ako pol centimetrovy odrast.
moj muz ked ide do banky kde sa ludom priortitne pozerate na ruky alebo uradnicke a ma to take tak je to katastrofa.
a vypadane nevkusne mihalnice to je dalsi bombonik, lebo je to drahe a terba chodit raz za mesiac kedy si dam opat tie kartače na oci...

anonym_1ef40c
20. jan 2026
@anonym_dc4544

@anonym_bb4965 ja môžem svoju foto poslať 😂,dnes je deň umývania vlasov

@anonym_dc4544 dnes a to si neumyvas kazdy den? 😃 tak si na tom dobre ak to nemusi byt 2x za den ako u mna, uz by som tu bola označená za zanedbanu len preto ze mam nahovno vlasy, umývam rano 4:30 a potom ked pridem z prace aby ma ropuchy neohovarali ze mam mastné

anonym_668a48
20. jan 2026
@anonym_f67fa8

@anonym_668a48 normálny človek si dá urobiť zuby za 10 a viac tisíc, jasné, hlavne ak má plat 1100 eur, úver a 2 deti. Brnkačka.Ľudia majú smradľavé pazuchy aj o ochorenia štítnej žľazy a mnohých liečiv. Pritom pol hodinu predtým mohol výjst z vane a normálne sa navon̈ať. Keď to tu čítam, je mi normálne tých pacientov ľúto

@anonym_f67fa8 Jasné... zuby bežne stoja desaťtisíc. Treba ich nechať komplet všetky odhniť a potom v 40-tke ich treba začať riešiť. Kašľať na hygienu, kašlať na preventívne prehliadky, kašľať na zubnú hygienu. Potom plakať, že stoja zuby 10 000. Normálnemu človeku stačí umývať zuby a ísť na bežnú kontrolu, kde dá za bežný kaz 70 až 100 €. Netreba to nechať zájsť aj ísť až do hnilých zubov. Keď má niekto diabetes a smrdí, tak nech používa antiperspirant, alebo si da parfém. V dnešnej dobe úplne normálna vec

anonym_8af2fe
20. jan 2026
@anonym_f67fa8

@anonym_8af2fe a preto netreba odcudzovat, nikdy nevieme ço je za tým. S takou ženou treba súcitiť. A sivé vlasy má niekto aj od veku 25 rokov. To nie je staroba a zanedbanosť.

@anonym_f67fa8 ja ani neodsudzujem, lebo mi je jasne, že ten vzhľad je vysledkom ich partnerstiev. Áno, môže vstupovať aj do toho genetika, ale podľa mna u oboch mnou spomínaných je to dlhodobým stresom v manželstve. Obaja chlapi 5 kilovi škaredi zakomplexovaní chudaci, čo by si o nich ani bicykel neoprela a obe celkom pekne zeny

anonym_26b2ae
20. jan 2026
@anonym_7a3216

@jblheart tak som podľa tvojich kritérií dosť zanedbaná, viac než 30 rokov som sa nelíčila kvôli problémom.s pleťou a alergii, mám kilá naviac kvôli liečbe, kebyže tie lieky vysadím dokončím v nemocnici , a možno tebe budem aj smrdieť lebo som menopauze a mám strašne návaly a kvôli liekom môj pot smrdí viac ako obvykle. Ďalej nepoužam ani parfémy lebo ako asi každej astmatičke je mi z toho zle

@anonym_7a3216 v robote majú z teba radosť.

anonym_dc4544
20. jan 2026
@anonym_1ef40c

@anonym_dc4544 dnes a to si neumyvas kazdy den? 😃 tak si na tom dobre ak to nemusi byt 2x za den ako u mna, uz by som tu bola označená za zanedbanu len preto ze mam nahovno vlasy, umývam rano 4:30 a potom ked pridem z prace aby ma ropuchy neohovarali ze mam mastné

@anonym_1ef40c no som na materskej,takže neumyvam každý deň.umyjem večer hlavu,jeden deň to ako tak vydrží a na druhý keď niekam idem ,tak použijem suchý šampón a večer umyjem.

anonym_10473d
20. jan 2026

Čudné koľkí sa smejete čistým topánkam. U nás aj deti zo sociálne slabších rodín, vylúčených komunít chodia v čistých topánkach. Naučili ich to...

anonym_9797a6
20. jan 2026

@anonym_autor
Tučná,nenedbaný pohyb,zanedbaný účes,neumyté vlasy,zanedbaný chrup,smrdí jej z huby a z pazuchy,keď má menses,cítiť to na km,chlastá,nevkusne sa oblieka,špinavé topánky,zarastená na intímnych miestach,vulgárny až oplzlý slovník...ešte by sa našlo

anonym_7a3216
20. jan 2026
@anonym_26b2ae

@anonym_7a3216 v robote majú z teba radosť.

@anonym_26b2ae keď máš v práci takýto prístup k zákazníkom tak z teba tiež.

A padlo ti dobre že si mohla kopnúť do osoby ktorá má doživotné a nevyliečiteľne zdravotné problémy?

anonym_668a48
20. jan 2026
@anonym_7a3216

@anonym_26b2ae keď máš v práci takýto prístup k zákazníkom tak z teba tiež.

A padlo ti dobre že si mohla kopnúť do osoby ktorá má doživotné a nevyliečiteľne zdravotné problémy?

@anonym_7a3216 takych nas je vela, co mame tazke chronicke ochorenie. Meni to nieco na tom, ze clovek ak vie ovplyvnit niektore veci, tak sa nema pokusat? Ci si na prahu smrti? Alebo nevychadzas von? Vonavka je to najmenej. Ak nelezis priputana na lozku, tak aj upravit sa mozes.

anonym_7a3216
20. jan 2026
@anonym_668a48

@anonym_7a3216 takych nas je vela, co mame tazke chronicke ochorenie. Meni to nieco na tom, ze clovek ak vie ovplyvnit niektore veci, tak sa nema pokusat? Ci si na prahu smrti? Alebo nevychadzas von? Vonavka je to najmenej. Ak nelezis priputana na lozku, tak aj upravit sa mozes.

@anonym_668a48 pre slabších to napíšem ešte raz od voňaviek od parfémov hoc aj olejov do prania sa dusím. Ďakujem za pochopenie.

klotildabazarik
20. jan 2026
@mmoni89

@klotildabazarik to ani smeti nevynesies bez make-upu ?

@mmoni89 ja osobne nenosim make up, vypadam dobre aj bez neho, na Slovensku je zanedbana pomerne kazda druha co vidim na ulici, myslim to cisto vizualne ak vypada dobre bez make up tak ok,skor som myslela oblečenie

ivik4
20. jan 2026
@klotildabazarik

@mmoni89 ja osobne nenosim make up, vypadam dobre aj bez neho, na Slovensku je zanedbana pomerne kazda druha co vidim na ulici, myslim to cisto vizualne ak vypada dobre bez make up tak ok,skor som myslela oblečenie

@klotildabazarik celkom ma potesilo ze ja taka zanedbana ( rozumej bez make-upu) vyzeram lepsie ako tie ,,nie zanedbane" s nim na tvari 😀

anonym_f67fa8
20. jan 2026
@jblheart

@anonym_f67fa8
@anonym_f67fa8
@anonym_f67fa8

Možno má psoriázu, diabetes, nízky alebo žiadny príjem a preto behá šupinatá/mastná tučná v otrhaných handrách, nenalíčená, smradľavá a bez zubov - proste všetko naraz, ale pritom vôbeeeeec nie je zanedbaná že ? 🙄

@jblheart snažím sa ti vysvetliť takýto príklad, ako ma foto. Jedna a tá istá žena. Stačí, keď ti rakovina zaklope na dvere a máš vybavené. Krásavec, stále budeš tvrdiť, že tá žena je zanedbaná? Tak, ale rozumiem, že asi nemáš dostatočné IQ a EQ aby si tomu porozumel.

anonym_f67fa8
20. jan 2026
@anonym_668a48

@anonym_f67fa8 Jasné... zuby bežne stoja desaťtisíc. Treba ich nechať komplet všetky odhniť a potom v 40-tke ich treba začať riešiť. Kašľať na hygienu, kašlať na preventívne prehliadky, kašľať na zubnú hygienu. Potom plakať, že stoja zuby 10 000. Normálnemu človeku stačí umývať zuby a ísť na bežnú kontrolu, kde dá za bežný kaz 70 až 100 €. Netreba to nechať zájsť aj ísť až do hnilých zubov. Keď má niekto diabetes a smrdí, tak nech používa antiperspirant, alebo si da parfém. V dnešnej dobe úplne normálna vec

@anonym_668a48 áno, stoja aj viac, stačí otvoriť cenník hocijakej zubnej ambulancie. Vyber 10 cyklov chemo ako moja sestra a potom sa príď pochváliť Hollywoodským úsmevom.

anonym_e8e76a
20. jan 2026

Keď to tak čítam, až mi je smutno, žena má byť pekná čistá ale aj usmievavá, pokojná. Čo z oblečenia a make-upu, keď jej chýba vludnost.
Ja sa práveže pohybujem skôr okolo staršej generácie. A stare známe klišé... Dôležité je akú má človek dušu. Ako sa rozpráva, pozdraví usmeje prihovorí. Len si spomeňte na nejakého milého dedka či tetu.
Ja pôsobím nahnevane oduto 🤷🏻‍♀️🫣 ale som len extra hanblivá. A ešte aj skulim, mám lazy eye.. a medicínsky sa s tým už nič nedá robiť...moje sebavedomie bod mrazu. No nemôžem chodiť po ulici s kŕčom, čo povedia iné ženy 😅
Vždy si ale spomeniem na obdobie mojich tehotenských nevoľnosti. Ledva som žila. Vyzerala som ako sivé strašidlo. Ísť na poradňu bolo utrpenie. Všade som chodila s vedierkom 🙈 mohlo mi byť jedno čo si mysleli. Tvorila som životy.

tilly
20. jan 2026

Je rozdiel neupravená a zanedbaná, nie?
Ja som každé ráno pri venčení psa neupravená, oblečená ako bezdomovec, občas aj so špinavou bundou keď ma poskacu psy, hlavne v tomto počasí, aj so spinavymi topánkami ku koncu venčenia, ale myslím, že zanedbaná nie som. Zanedbaná ja pre mňa žena, ktorá dlhodobo na seba kašle (alebo nemá možnosť sa o seba starať) a to nie len na vzhľad, ale celkovo na svoje zdravie aj duševné aj telesné.
To, že mám dnes mastné vlasy, neznamená, že ich budem mat mastné aj zajtra.

anonym_668a48
20. jan 2026
@anonym_f67fa8

@jblheart snažím sa ti vysvetliť takýto príklad, ako ma foto. Jedna a tá istá žena. Stačí, keď ti rakovina zaklope na dvere a máš vybavené. Krásavec, stále budeš tvrdiť, že tá žena je zanedbaná? Tak, ale rozumiem, že asi nemáš dostatočné IQ a EQ aby si tomu porozumel.

@anonym_f67fa8 co je na tej zene zle? Ani na jednej nie je zanedbana zena. Akurat na druhej foto je mierne opuchnuta.

jblheart
20. jan 2026
@anonym_668a48

@anonym_f67fa8 co je na tej zene zle? Ani na jednej nie je zanedbana zena. Akurat na druhej foto je mierne opuchnuta.

@anonym_668a48 Nerieš... Tento anonym sa snaží dokázať že všetci čo sme tu napísali nejaké všeobecné kritériá pre ktoré považujeme ženu za zanedbanú, tak máme nízke IQ a EQ lebo ona/on vie nájsť výnimku.

anonym_8d7def
20. jan 2026
@anonym_1a0638

Zaráža ma ze považujú chýbajúce zuby u človeka za zanedbanost. Zuby sú drahá vec a nie každý na to má. Zuby odchádzajú vplyvom tehotenstva liekov chorôb hocičoho. V živote mi nenapadlo súdiť človeka podľa zubov. Môj ex manžel si v puberte vybil predný zub inak to bol krásny chlap. Nikdy som ho nenutila nech si to ide urobiť. Zuby nie vždy odchádzajú zlou hygienou.

@anonym_1a0638 zuby su zaklad. Radsej by som sa vozila busom a bola bez auta, ako nemat zub.preboha🤯🤯

anonym_f67fa8
20. jan 2026
@anonym_668a48

@anonym_668a48 práve na to poukazujem. Podľa krásavcovej logiky, by ta opuchnutá žena bola zanedbaná, lebo tučná, lebo zlé vlasy, lebo, lebo...ja som sa mu vyššie snažila vysvetliť, že zam mnohým "zanedbaným" môže byť zdravotný problém a netreba posudzovať, odsudzovať.

anonym_f67fa8
20. jan 2026
@jblheart

@anonym_668a48 Nerieš... Tento anonym sa snaží dokázať že všetci čo sme tu napísali nejaké všeobecné kritériá pre ktoré považujeme ženu za zanedbanú, tak máme nízke IQ a EQ lebo ona/on vie nájsť výnimku.

@jblheart nemusím ti nič dokazovať, je to proste tak. Prajem ti z celého srdca, aby si zažil, ak vôbec prežil. Alebo užíval lieky, z ktorých ti budú smrdieť pazuchy 10 minút po sprche a nebude v tvojej moci zmeniť to. Potom nech každý na teba ukazuje a pohŕda, aký si zanedbaný smradľavý humusák. Príjemnú zábavu.

jblheart
20. jan 2026
@anonym_f67fa8

@jblheart nemusím ti nič dokazovať, je to proste tak. Prajem ti z celého srdca, aby si zažil, ak vôbec prežil. Alebo užíval lieky, z ktorých ti budú smrdieť pazuchy 10 minút po sprche a nebude v tvojej moci zmeniť to. Potom nech každý na teba ukazuje a pohŕda, aký si zanedbaný smradľavý humusák. Príjemnú zábavu.

@anonym_f67fa8 Na to že nechceš nič dokazovať sa až extrémne snažíš. Ja narozdiel od teba ti prajem všetko najlepšie v živote, očividne to potrebuješ aby sa v tvojom živote diali aj nejaké dobré veci. Potom nebudeš mať možno potrebu anonymne tu ľuďom vypisovať že sú hlúpy, bez dostatku súcitu a želať tu choroby či dokonca smrť len za to že napíše všeobecné parametre podľa ktorých si pomyslí či je niekto zanedbany.

anonym_827f20
20. jan 2026

Mna len udivuje, ze za zanedbanu zenu sa povazuje aj zena, co ide do skolky ide v teplakoch/leginach a dokonca v teniskach a nenamalovana…
Ja napr.chodim hned zo skolky behat (samozrejme nie teraz v zime). Cize ide v leginach a teniskach. No nemam to vytetovane na cele. Namalovana vacsinou som, aj ked ja sa malujem len velmi decentne (make up/bb-cc, puder, spirala)…. Ale pride mi odveci povazovat cloveka za “zanedbaneho” lebo dieta neodprevadza v kostimceku 😂

eva8
20. jan 2026

Neprajme nikomu nic zle, budme navzajom tolerantny, nikdy nevieme, aky pribeh sa skryva za roztrhanym, usmudlanym obalom. Je uplne v poriadku napisat, koho povazujeme za zanedbaneho, ale ked nevieme dovod, neodsudzujme

Vzdy som tvrdila, ze svojim zovnajskom prejavujeme aj uctu k cloveku. Ked sa primerane oblecieme na nejaku udalost, prejavujeme uctu k tym, ktori ju usporiadaju/pozvali nas. Ale nestitme sa od toho, kto na to nema (je chory, nema financie a pod)

iwesska
20. jan 2026

Ja neviem,vsetci tu pisete o zanedbanych hnilych zuboch...Vy sa v akej spolocnosti pohybujete? Ja mam stovku kolegyn a kolegov a ani jeden/jedna nema hnile,vypadane zuby. Ani v okoli nepoznam nikoho v takom stave,okrem Zameny manzeliek😂 Vacsinou to suvisi s nizsim socialnym statusom,ze si to ti ludia proste financne nemozu dovolit,ale do takych extremov nezachadzajme.
Zanedbanu zenu velmi tazko charakterizovat,lebo to je niekto,kto dlhodobo o seba nedba a vyslovene to z neho srsi. Neda sa ani povedat,ze je to preto,ze nepouziva makeup,lebo ak je niekto od prirody pekny,ma peknu plet,ziarive oci,tak moze mat aj mastne vlasy v cope a teplakovu supravu a zanedbane posobit nebude. Kym ina,nevyrazna zena bez makeupu uz vyzera ako ozaj chora a zanedbana. Mne sa umele nechty nepacia,potrebujem svoje kratke,ktore si lakujem,ale niekedy sa proste ten lak kde tu zadrie a odlupne,tak potom si asi tiez myslia,ze som zanedbana😂

anonym_5b09e8
20. jan 2026
@anonym_668a48

@anonym_668a48 Pozri,ja mam sice zuby zdrave,ale nie su proporcionalne v poriadku,potrebovala by som nielen keramicke fazetyy,ale aj strojcek. Co je spolu tak 7-8 tisic. Myslis,ze si teraz vezmem pozicku na to,aby som si dala skraslit zdrave zuby,ked mam milion inych vydavkov? Urcite si hovoria,ze posobim zanedbane a co si s tym nedam nic urobit,ale dobre sa hovori tomu,kto s nimi nema problem.

anonym_668a48
20. jan 2026
@jblheart

@anonym_f67fa8 Na to že nechceš nič dokazovať sa až extrémne snažíš. Ja narozdiel od teba ti prajem všetko najlepšie v živote, očividne to potrebuješ aby sa v tvojom živote diali aj nejaké dobré veci. Potom nebudeš mať možno potrebu anonymne tu ľuďom vypisovať že sú hlúpy, bez dostatku súcitu a želať tu choroby či dokonca smrť len za to že napíše všeobecné parametre podľa ktorých si pomyslí či je niekto zanedbany.

@anonym_f67fa8 tiež nevidím že by príspevok od
@jblheart opisoval takú ženu ako tvrdíš ty. Nikto, ani on dokonca netvrdí, že ta žena je zanedbaná. Ona ani zanedbaná vôbec nevyzerá. Je vidieť, že je opuchnutá-nič iné. Ma peknu čistú pleť, upravené čisté vlasy. Len ty sa snažíš zase dokázať niečo, čo nikto netvrdí. A to že ti smrdia pazuchy 10 minút po sprche, prepac, ale s tým sa naozaj dá niečo robiť. Nevkladaj nikomu do úst to, o čom sa nás snažíš presvedčiť

nikoletta1712
21. jan 2026
@anonym_7a3216

@anonym_668a48 pre slabších to napíšem ešte raz od voňaviek od parfémov hoc aj olejov do prania sa dusím. Ďakujem za pochopenie.

@anonym_7a3216 To by si sa potom pri mne zadusila…Aj keď používam len originál parfem a do práčky hodím vonné guličky Lenor…Milujem, keď voniam čistotou…

eva8
21. jan 2026
@anonym_7a3216

@anonym_7a3216 su aj neparfemovane nesprejove antiperspiranty, tzv. "gulicky", tuhe sticky. Pohltia vhkost, nenechaju stopy na obleceni (invisible), su aj bez aluminia, podla zlozenia sa da vybrat vyhovujuci. Skus, uz len pre tvoj dobry pocit. Samozrejme, nie na ukor zdravia