icon

Ako poskladať plachty s gumičkou?

odbornicka
10. sep 2012

Ahojte sikovne mamicky, velmi som si oblubila postelne plachty s gumickou. Super drzia na posteli a netreba ich zehlit. Vzdy vsak hromzim, ked ich mam poskladat a ulozit do skrine. Nech sa snazim ako chcem, kazde skladanie skonci tym, ze z plachty je jedna schalbana guca. 🙂) Ak mate nejaky dobry tip, ako skrotit tieto potvorky, budem vam vdacna. 🙂

katkas1
10. sep 2012

juuuuuuuuj, ako rada bby som mala tvoje starosti. Ja ich mam tiez v jednej guci a dobre, jednu noc sa na nich vyspime a ani nie je vidiet v akej guci boli

monyccka
10. sep 2012

posulkat a zosulkat a potom strcit do jedneho rozka ;) ostane z toho gula, ktora ale nemeni svoj tvar.. Ja takto "skladam" vsetky, kedze kazde ine skladanie koncilo aj tak gulou a tato aspon nemeni tvar.. 🙂

riamim
10. sep 2012

Videla som video, kde nejaká pani takúto plachtu poskladala do dokonalého obdĺžnika - možno to sem niekto dá. Ja osobne si z toho ťažkú hlavu nerobím - vždy sa mi podarí vytvoriť taký sympatický akoby valček, ktorý sa akurát zmestí do komody k ostatnému posteľnému prádlu. 🙂

habibi78
10. sep 2012

@odbornicka myslim, ze ich skladas dokonale...tak ako aj vssetky ostatne baby....do guce!! inak si to predstavit neviem, to sa asi ani neda.... 😉

zuzanocka
10. sep 2012

ja ich do toho dokonaleho obdlznika skladam 😝 a potom este zrolujem 😉
tiez som sa to naucila podla toho videa 😀

zuzanocka
10. sep 2012

na youtube si vyhladaj "how to fold bed sheets" 😉 tam su videa

kacenka255
Odpoveď bola odstránená
habibi78
10. sep 2012
https://www.youtube.com/watch?v=YHTyH2nuFAw

komu sa nechce hladat 😉 @zuzanocka dakujem za tip 😉

something
10. sep 2012

videla som to video,skladam aj ja tak..ale samej mi to tak nejde,lepsie ked sme dvaja 😉

horseshoe
10. sep 2012

@habibi78 ty brdo 😀 ten chlap je dobryyyy, sanka dole sefe ako to poskladal 😉 😉 😉 Ale asi ani po vzhliadnuti tohto videa mi to az take jasne neni, cize kebyze sa mi teraz dostane pod ruku plachta s gumickou - bola by z nej zarucene zase guca 😀 😉

something
10. sep 2012

@habibi78 ale to je ta plachta co nie je pruzna cela, ta sa jednoduchsie sklada, ta sa da aj vyzehlit celkom dobre

trnka77
10. sep 2012

@odbornicka baby vy mi čítate myšlienky???? 😀 😀 keď som skladala prádlo tak som si v duchu hovorila,že by mi pomohla ukážka ako tie plachty skladá niekto šikovnejší 😀 😀 😀 idem skúšať podľa videa....díky 😉

zuzanocka
10. sep 2012

ja som inak tiez prave skladala plachty 🙂

odbornicka
autor
10. sep 2012

Baby dakujem za vyborny tip na youtube. 🙂 Hned to idem vyskusat. Ked sa to podari, budem "excited" ako ta Amicka, ktora to tam prezentovala 😎 😎 Super.

zmrzlinkams
10. sep 2012

ja som to takto skušala ale nejako sa mi nedarilo idem pozrieť do video čo ste sem dali 🙂

ichbinich
11. sep 2012

Po pozreni videa som prisla na to, ze ja to tiez skladam tak isto, ale sa s tym tolko nes*riem, ako ten chlapik 😀 Mne to urcite netrva 2,5 minuty 😉

Inak, pre tych, co chcu skusat nove metody:

https://www.youtube.com/watch?v=dZRd5ulBna4

takto sa da poskladat tricko za 2 sekundy 😉

ivett1
11. sep 2012

No, tak ja som to vždy skladala tak, ako na tom obrázku, ale keďže máme plachty 200x180 cm, tak je to aj tak podľa mňa "guča"...😀 ...
PS: ale keďže sa vojde do skrinky k obliečkam, tak to neriešim, šupnem ich dozadu a vpredu sú obliečkové "komínky", takže poriadok je zaručený🙂

sisaha
11. sep 2012

tak ale na tohto nemate 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=jbTkQJuAt5Q
veron333
11. sep 2012

@sisaha a môže si to dať aj pod hlavu namiesto podušky....

sisaha
11. sep 2012

@veron333 ....a ušetri za vankúše... 😀

zuzulienka1973
19. sep 2012

@habibi78 to je super