Ako sa single môžu vyjadriť na fóre?
Prepáčte ale potrebujem to zo seba dostať. Neskutočne ma to na tomto fore hnevá. To ako kde to vlastne žijeme? Tu majú len vyvolené právo všetko komentovať a zhadzovať diskutujúce či diskutujúcich? Iba na základe toho, že niekto nemá svoju vlastnú rodinu. A toto forum je len pre vydaté a ženatých? To je vstupenka k tomu aby mohol vyjadriť svoj názor? Lebo iba vydaté a ženatí muži majú jediný univerzálny a navždy platný správny pohľad na život? Teda odteraz všetci čo sme single sme úplne mimo reálny život. Nemáme právo chodiť na MK a vyjadrovať sa tu. Neskutočné.
Navyše narozdiel od vás dámy má toľko chochmesu, že si nedovolil nikoho označiť. Za to vy to tu robíte nonstop. Absolútne žiadna úcta a rešpekt voči nemu.
Neviem čoho sa týka tvoj komentar.Ja ti len všeobecné odpovedám,že ťa nik neobmedzuje v komentovaní.A také písanie je bezemocne To znamená,že si to každý vysvetlí,ako mu to vyhovuje,alebo chápe.....
Súhlasím. Rozumné ženy to vidia.
Mimochodom, mohol by si už prestať písať o "ňom", keď už vieme, že si to ty.
Netuším, kde si sa to dočítala. Keď už, tak by som povedala, že tu často diskutujú ľudia, ktorí ( či slobodní, alebo vydáte, ženatí) majú v sebe iba hnev, zlobu a frustráciu a chodia sa tu pravidelne ventilovať. Takže moja rada, vsetko, čo tu čítaš a komentujes treba brať s rezervou. Inak to môže byť použité proti tebe.
vyjadrovať sa môže každý slobodne - vydatá, s deťmi, bez detí, slobodná, a takisto aj muži, len najlepšie je k témam s ktorými má jednotlivec skúsenosti, lebo tak je reálna šanca, že pomôže, hlavne vyjadrovať sa k deťom a partnerstvu bez skúseností sú potom len domienky a môžu zavádzať
wow ja len valim oci.
tak si ja myslim ze na prihlasenie na akukolvek socialnu siet by sa rozhodne mali zacat robit psychotesty.
opustit sa takto kvoli takej kravine, pisat o sebe v tretej osobe. fuha ja neviem no.
to ze s tebou nesuhlasili je normalne. je nas viac ako 8 miliard vzdy bude s tebou niekto nesuhlasit. a tuto si naozaj dovolim pouzit slovo VZDY.
ak ta na tomto fore cokolvek hneva mas hned niekolko moznosti a ta najjednoduchsia je odist. najst ine dokonale forum s dokonalymi ludmi.
inak som tu 18 rokov. som tu skor ako existoval modry konik, vlastne som bola pri tom ako sa o modrom koniku len zacinalo uvazovat. a teda nemam pocit ze by sa tu vyhadzovali ludia co nemaju deti alebo partnera. zovseobecnujes, si vztahovacny a kus neurotik.
inak ktovie ako by to bolo keby sa trebars na stranku o rybaroch prihlasil nejaky fanusik formule ale rybu by nedrzal v ruke ani len v supermarkete. co by tam s nimi asi preberal.
no nic. slnko na vsetkych svieti ale porozmyslaj nad tymto. to co vyzadujes od inych skus najprv davat ty. ty utocis ale od inych chces aby nie, ty kopes ale od inych ocakavas pokoj, ty urazas ale od inych to vadi. nie nechovas sa ako vzor a priklad. takze ludi okolo seba vobec nic nenaucis.
a k teme otcov a synov. moj otec tuzil po dcere. takze nie je to naozaj pravidlo. je fajn ze vas jozko to tak ma. za mna su najvacsi hrdinoia ludia co nerobia rozdiely medzi pohlaviami. byt citlivejsi na akekolvek stvorenie len preto ze ma nieco medzi nohami je zrudnost. a to teraz nemyslim sexualnu pritazlivost ak by sa toho niekto chcel chytit.
a mozno este jedna rada. ak sa citis slabsi medzi zenami tak s tym nieco do pekla rob. najdi nejakeho osobneho kouca alebo terapeuta a nepoddavaj sa tomu v reale a uz vobec nie na anonymnej socialnej sieti. nie je to v poriadku. ale mozes s tym nieco urobit. ale nei tak ze budes ocakavat od sveta ze ta bude mojkat ale tak ze ty budes silnejsi, cize zvnutra to men. svet ta cicikat nebude.
@pralinka25 Za to pralinku všetci pocickajú.
nie neboj moj zivot nie je prechadzka ruzovou zahradou ale co je podstatne nikdy v zivote sa nespolieham na to ze mi ktokolvek ma fukat kolena. kolena si oprasim aj sama. 😉
Som tu pár rokov, čítam si to tu, komentujem, som slobodná, bezdetná a nestretla som sa s diskrimináciou 😄
@dharmasanata Pokiaľ sa ťa netýka tak neexistuje
@dharmasanata no ze si sem ty liezla 😀 (vtip samozrejme.) dostala si nakladacku za nic pre nic ale tu pan je zlaticko ktore si treba zastat. ty nie si reprezentativna vzorka ako ostatne baby co napisali ze su bezdetne a slobodne a tiez sa s nicim takym nestretli. (ironia 😉 )
Ja ani neviem, ci ten, co komentuje je zenaty, alebo vydata... Alebo ci ma deti. A nie je to podstatne. Ved praveze cim viac nazorov, tym lepsie. Mnohokrat si citam komenty, lebo ma zaujima, aky pohlad na vec maju rozny ludia. Nikto nie je supermatka, ale kazda robi to najlepsie, co vie. A mozno zena, co nema deti ma v niektorych veciach vacsi nadhľad.
Tak asi mas zlu skusenost, ale zrejme to bude niekoho problem, nie vseobecny nazor. Kludne pis dalej😉
Paneboze, to co su tu za vylevy 🤣. No nic. Mily autor/autorka. Ty mas plne pravo vyjadrit svoj nazor. A ostatni maju plne pravo s nim nesuhlasit. A ano, problem je v generalizovani VSETCI, pricom vyjadrujes len cisto svoj subjektivny nazor. Ine by bolo mat nejaku relevantnu a podlozenu statistiku. Ale ani vtedy sa nebavis o vsetkych, ale len o nejakom percente zo vzorky.
v podstate si sa trafila no... Kôň sa tak definoval sám👍
Ale srandičky bokom. Myslím, že single a bezdetní dostanú na frak iba vtedy, keď mermomoci pretláčajú svoj názor (obvykle totálne mimo) na výchovu či partnerstvo, hoci o tom vedia úplné houby, zatiaľ čo tí, ktorých tým rozčúlia, majú asi tak o tri milióny skúsenosti viac než oni. Nediv sa. Niekedy sú to fakt bludy, čo píšete (neber to osobne, nie si tu jediná single a bezdetná).

Vypla som si upozornenia na tento príspevok po 2 strane.... Teraz pozerám, že sa to tu pekne zvrhlo 😀
Akože po vcerajsej diskusii s blogerkom v inej téme mi bolo jasné, že je taký jednoduchší ale toto? Wau 🤭