icon

Ako sa single môžu vyjadriť na fóre?

8. dec 2024

Prepáčte ale potrebujem to zo seba dostať. Neskutočne ma to na tomto fore hnevá. To ako kde to vlastne žijeme? Tu majú len vyvolené právo všetko komentovať a zhadzovať diskutujúce či diskutujúcich? Iba na základe toho, že niekto nemá svoju vlastnú rodinu. A toto forum je len pre vydaté a ženatých? To je vstupenka k tomu aby mohol vyjadriť svoj názor? Lebo iba vydaté a ženatí muži majú jediný univerzálny a navždy platný správny pohľad na život? Teda odteraz všetci čo sme single sme úplne mimo reálny život. Nemáme právo chodiť na MK a vyjadrovať sa tu. Neskutočné.

h2
8. dec 2024

@bessie12 Jasné, že je. Toto mi napísal do súkromnej správy.

bessie12
8. dec 2024

@h2 práve preto sa pýtam. To všetko vysvetľuje. Ešte sa aj urazil 😅

autor
8. dec 2024

@h2 Tak si to zarámuj. Lebo ti od srdca napísala čo si za hnusnú ženskú.

eviulenka
8. dec 2024

Take mrzute, ze si ty nezaramujes to, co ti tu napisalo asi 30 ludi. Mala by si zbierku na celu stenu…Ale chapem, ked jej niekto napise, ze je hnusna zenska, je to preto, ze je hnusna zenska. Ked to tebe napise 30 zien, je to preto, ze hnusne su vsetky tie zeny, len ty si nepochopena. Ako sa zije vo svete s nulovou sebareflexiou a pocitom, ze mas vacsie prava ako ostatni a zaroven nulove povinnosti?

h2
8. dec 2024

@eviulenka Mal, nie mala. Je to on. Ach, aké úbohé!

eviulenka
8. dec 2024

@h2 dokonca…tak to je pripad pre psychiatra

mondolina
8. dec 2024

@h2
on vie odpovedať keď je anonym v tejto téme?

bessie12
8. dec 2024

@mondolina pod svojim nickom nie, len ako anonym.

mondolina
8. dec 2024

raz mi @bloger tiež také " pekné" napísal. ako pravý milujúci kresťan 😂

mondolina
8. dec 2024

@bessie12
ja viem od začiatku, že to písal on.

bessie12
8. dec 2024

@mondolina mne to zo zaciatku nenapadlo. Az neskor podla odpovedi. A aj podla toho, ze tu nenapisal nic pod svojim nickom aj napriek tomu, ze ho @h2 vyzvala.

h2
8. dec 2024

@mondolina Nevie, nie pod svojím nickom. Preto som ho označila. Potom mi napísal do súkromnej správy. Čiže, je to on. Mne sa, pravdupovediac, nechcelo veriť, že je to naozaj on, že by sa znížil k niečomu takému. Som prekvapená.

mondolina
8. dec 2024

@h2
chudáčik ublížený.

tenerifka
8. dec 2024

Bolo to jasne hned od zaciatku

autor
8. dec 2024

Ste smiešne totálne. A čo on je na špagátiku, že H2O napíše a o má urobiť. Takto rozmýšľa dospelá žena. Preto sme v takej riti v akej sme.

mondolina
8. dec 2024

😂😂

bessie12
8. dec 2024

uz sa prestan prosim ta zosmiesnovat. Je to viac nez trapne. Uz to ani vtipne nie je. Taka blbot ta trapi. Nemozes pisat za vsetkych muzov, len za seba. Uz sme ti to napisali milion krat, ale si tak mimo, ze to nevies pochopit a ani to nikdy nepochopis.

earlgrey
8. dec 2024

Ináč ženy, prečo tu idete ukameňovať muža ale nepustíte sa do žien, ktoré v diskusiách napíšu..VŠETKY nezamestnané naťahujú ruku a chcú od štatu neviem čo...VŠETCI dôchodcovia plačú, že nemajú peniaze...a takto by som mohla pokračovať ďalej...veľakrát som sa ozvala, že všetky a všetci nie a ešte ja som bola zlá, lebo mne stúpli na odtlak 🤣 veď sa správajte normálne...

bessie12
8. dec 2024

@earlgrey to iste plati aj pre ne. Uz som to tu pisala, ze nikto nemoze pisat za vsetkych, len za jednu osobu a to za seba. Bez ohladu na pohlavie, vek ci postavenie ..

autor
8. dec 2024

A vy ste dokonalé, že ste nikdy neurobili chybu? To tu človek má si dávať pozor na každú čiarku všetko. Preste úplne choré toto. Ak napíše svoj pohľad ako to vidí ako muž koniec sveta.

earlgrey
8. dec 2024

@bessie12 áno ale nikde som nezaregistrovala aby sa takto ženy pustili do tých, ktoré zovšeobecňujú ale akonáhle niečo napíše nejaký muž, tak už idete a idete a idete a neviete kedy stačilo a kedy už máte prestať...

h2
8. dec 2024

@earlgrey Nikto ho nejde ukameňovať. Len mu vysvetľujeme, že nemôže písať za všetkých, lebo to mnohí tak vôbec nemajú, ako on píše. Jediný, kto tu ide niekoho kameňovať, je on. Lebo sme si dovolili, my hnusné hnusné ženské, napísať mu, že s ním nesúhlasíme! Na to založil anonymnú diskusiu, kde sa postavil sám na svoju stranu, ako by to bola iná osoba, ktorá sa ho zastala, ako slabšieho! Toto ti príde normálne?

h2
8. dec 2024

Autor, ja som ti písala, ako žene, lebo som neverila, že si to ty. Takže také, že sme sa do teba pustili, lebo si muž, tu neobstojí.

autor
8. dec 2024

@h2 Dá sa nesúhlasiť aj slušne. Nie hned napádať.

bessie12
8. dec 2024

@earlgrey nemam problem sa pustit aj do zien ak je to potrebne. Lenze tento clovek si neda vysvetlit, ze nemoze pisat za VSETKYCH muzov, ale len a len za seba. Kope nozickami a uraza nas, pretoze na nic ine sa nezmoze. Navyse pisala som mu to najprv ako zene a az neskor sa prislo na to kto to vlastne je.

earlgrey
8. dec 2024

@h2 Normálne, či nenormálne...diskusiu si môze založiť kto chce, či muž, či žena, či mužatko, či ženatko 🤣 ale nepríde mi normálne stále do niekoho rýpať...a neprestávať...

earlgrey
8. dec 2024

@bessie12 Veď dobre...ale tak pokiaľ sa nedá vysvetlit, tak kašlem na to...ale nie ešte v niekoľkých témach ho označiť, vysmievať sa atď. ale ok, je mi to jedno...idem ka odtiaľto...

h2
8. dec 2024

🤦🏻‍♀️ Toto nemá zmysel! Veď ja ťa nenapádam! Ani v tej predošlej diskusii a ani v tejto. Aspoň kým si ma ty nezačal sám urážať. Trocha sebareflexie!

h2
8. dec 2024

@earlgrey Z tvojho pohľadu rýpem, z môjho sa obhajujem. Začal útočiť prvý.

autor
8. dec 2024

@h2 Vidíme kto začal do koho útočiť. Rozumné ženy to vidia.