Ako si predstavujete ostatných používateľov?
Nie každý má v profile fotku a pri mnohých MKčoch si v hlave vytváram obraz ako by mohli vyzerať. Tiež to tak máte?
@demodun jaj v pohode☺️👍🏻👍🏻 Ja že mi niečo ušlo😁😃
@karolinakr to si kde nasla?
@karolinakr je pekne mimo 😁
@demodun on je myslim vseobecne mimo 😀
@tundra domov v dalekych krajoch ❤
Inak dopozerala som toho Inšpektora Maxa, kto neznáša Kukuru, ani nech nečíta dalej, ale však to bol perfektný seriál, normálne dojak, klasicky policajti riešili prípady, samozrejme mafia do toho zapletená,vražda novinárky Silvia Diana Morova, potom Kukura znovu nadobudol stratenu dceru Mariu Bartaloš a zistil, že je jej otec...btw nikdy som si nevšimla, aká pekná baba to je, a potom najlepšie na koniec, vražda policajneho prezidenta a stret tych 2 mafianskych klanov, normalne posledna časť najlepšie a hrali tam aj českí aj slovenskí herci..Tereza Brodská ako sudkyňa..teda mi je luto, že nenatočili ešte 15 častí k tomu...no za mna uplne som mimo z toho,aké bolo to super..česko slovenska produkcia, keby sa s tym viac pohrali, aj ukapnem slzičku..
rozmýšľam, aké by to bolo, keby ho nehral Kukura, či by to malo ten šmrnc, tam hral seladona žovialneho, ale bolo to dobré
Lubomir Paulovic v saku ako policajny prezident
@tundra jedlo po 19:00 !!! 🤨
@pralinka25 nó ale od neho zajace nepytaš. 😄
@demodun a fakt!!!!!

@demodun lenze on zas urcite nema taky dobry vkus ako ty a mala by som zbytocne len nocne mory 😀
@karolinakr mozno kuknem ked to bude v sekcii pre pamatnikov 😀
@fido69 čo to ma s mojim vekom prosim? nemusi ist každy herec po 70ke na odstrel..videl si Daj si pohov, kamoš! s Waltherom Matthau? Mal tam 76 rokov, ked to hral a vzal si tam Sofiu Loren sexbombu a je to jeden cool film..Takisto Blazniva strela s Leslie Nilsenom mal tam 73 a 75 rokov a vyzeral vyborne..
Lasica blogoval do 81 ..
@pralinka25 no a možno by aj prekvapil nejakým na smotane 😋😄
@demodun no to jedine. bielkoviny 😀 inak ked sme pritom .... davno sme neboli doma a ziadne potesenie k tomu 😂
@pralinka25 ty brďo fakt 😄 musíme to napraviť 🤔😄
@h2 ubytkom coho?

@demodun
@tundra