icon

Ako si predstavujete ostatných používateľov?

hugger
8. feb 2024

Nie každý má v profile fotku a pri mnohých MKčoch si v hlave vytváram obraz ako by mohli vyzerať. Tiež to tak máte?

karolinakr
28. apr 2024
barbora111
28. apr 2024

@demodun jaj v pohode☺️👍🏻👍🏻 Ja že mi niečo ušlo😁😃

pralinka25
28. apr 2024

@karolinakr to si kde nasla?

demodun
28. apr 2024

@karolinakr je pekne mimo 😁

pralinka25
28. apr 2024

@demodun on je myslim vseobecne mimo 😀

tundra
Autor odpoveď zmazal
tundra
Autor odpoveď zmazal
demodun
28. apr 2024

@tundra jéj mňam 😋

pralinka25
28. apr 2024

@tundra domov v dalekych krajoch ❤

tundra
Autor odpoveď zmazal
karolinakr
28. apr 2024

Inak dopozerala som toho Inšpektora Maxa, kto neznáša Kukuru, ani nech nečíta dalej, ale však to bol perfektný seriál, normálne dojak, klasicky policajti riešili prípady, samozrejme mafia do toho zapletená,vražda novinárky Silvia Diana Morova, potom Kukura znovu nadobudol stratenu dceru Mariu Bartaloš a zistil, že je jej otec...btw nikdy som si nevšimla, aká pekná baba to je, a potom najlepšie na koniec, vražda policajneho prezidenta a stret tych 2 mafianskych klanov, normalne posledna časť najlepšie a hrali tam aj českí aj slovenskí herci..Tereza Brodská ako sudkyňa..teda mi je luto, že nenatočili ešte 15 častí k tomu...no za mna uplne som mimo z toho,aké bolo to super..česko slovenska produkcia, keby sa s tym viac pohrali, aj ukapnem slzičku..

karolinakr
28. apr 2024

rozmýšľam, aké by to bolo, keby ho nehral Kukura, či by to malo ten šmrnc, tam hral seladona žovialneho, ale bolo to dobré
Lubomir Paulovic v saku ako policajny prezident

demodun
28. apr 2024

@tundra jedlo po 19:00 !!! 🤨
@pralinka25 nó ale od neho zajace nepytaš. 😄

fido69
Autor odpoveď zmazal
pralinka25
28. apr 2024

@demodun a fakt!!!!!

sticker
pralinka25
28. apr 2024

@demodun lenze on zas urcite nema taky dobry vkus ako ty a mala by som zbytocne len nocne mory 😀

pralinka25
28. apr 2024

@karolinakr mozno kuknem ked to bude v sekcii pre pamatnikov 😀

fido69
Autor odpoveď zmazal
karolinakr
28. apr 2024

@fido69 čo to ma s mojim vekom prosim? nemusi ist každy herec po 70ke na odstrel..videl si Daj si pohov, kamoš! s Waltherom Matthau? Mal tam 76 rokov, ked to hral a vzal si tam Sofiu Loren sexbombu a je to jeden cool film..Takisto Blazniva strela s Leslie Nilsenom mal tam 73 a 75 rokov a vyzeral vyborne..
Lasica blogoval do 81 ..

demodun
28. apr 2024

@pralinka25 no a možno by aj prekvapil nejakým na smotane 😋😄

pralinka25
28. apr 2024

@demodun no to jedine. bielkoviny 😀 inak ked sme pritom .... davno sme neboli doma a ziadne potesenie k tomu 😂

demodun
28. apr 2024

@pralinka25 ty brďo fakt 😄 musíme to napraviť 🤔😄

pralinka25
28. apr 2024
h2
28. apr 2024

@demodun Jasné, aj kačičky sú mňaaam. 😋

demodun
28. apr 2024

@h2 😁😁

h2
28. apr 2024

@demodun Sorry, zase som tu nebola pol dňa, ach jaj, toľko zmeškaného, idem čítať, vidím, že ste obsadili ďalšiu diskusiu. 😆

h2
28. apr 2024

@tundra Tú diskusiu s ubytkom vo Švajčiarsku si pamätám, tam som ťa prvýkrát zaregistrovala, musel si ma upozorniť, že nie si žena, ako som si myslela. 😁

pralinka25
28. apr 2024

@h2 ubytkom coho?

demodun
28. apr 2024

@h2 no čo narobíš,. keď sme dobré 😁
Aspoň budú mať o čom rozprávať