Ako si predstavujete ostatných používateľov?
Nie každý má v profile fotku a pri mnohých MKčoch si v hlave vytváram obraz ako by mohli vyzerať. Tiež to tak máte?
@macatt ďakujem ti za tvoj názor... že som prestrelil máš úplnú pravdu, priznávam... ale je tu určitá história a ja viem, že ak si nedupnem na začiatku, zvrhne sa to tam, kam nechcem...
Každopádne máš úplnú pravdu a mám pocit, že som toxický teraz pre vás ja (veď už ani moje vtipy neberiete ako vtipy), čo rozhodne nie je môj cieľ, takže to tu nebudem ďalej kaziť.
Ľudia, nekazte tu atmosféru. Radšej ešte zahlasujte. O 17:00 súťaž končí 😉
@panda21
@h2 Vďaka za privítanie 😎
Nevzali ma bohužiaľ...bol som na pohovore ale už od prvej chvíle som sa nepozdával hlavnému vo firme, pretože ako ma skúšali z nemčiny tak som rozprával iba "Ich, ich" teda vety som začal iba o mne.. plus niečo o hoteli kde som pracoval asi 2 vety...on jak prečítal, že mám z NJ "iba" B1 tak povedal, že nie je presvedčený o tom, že by som zvládol takúto prácu...a potom sa ma pýtali či by som vedel obchodovať, presvedčiť klientov, hovoriť s 50 - tymi klientmi po nemecky a dobavovať ceny a pod...ale v inzeráte mali napísané, že hľadajú niekoho z NJ B1 a dneska mi poslali mail, že ma neberú
Čo sa týka trenéra stále sa neviem rozhodnúť....či šetriť a nechodiť k ani jednému a chodiť iba k fyzio a cvičiť sám alebo vymeniť a ísť za tým druhým ale tiež neviem či ma on sám nepošle k fyzio (ten druhý samozrejme) ale on robí silovo - kondične.. môj terajší je kulturista
sutaz sa uzatvára zvitazila @minka201 o 3 body pred @karolinakr.
Dievcata mozete si vyberat cenu. Hoci to nebolo v plane myslim ze aj druhé miesto si zaslúži odmenu.
Dakujem vsetkym zucastnenym, v sutazi aj v teme. Neveril by som ze taka blbosť nas zabaví na 20 strán 😁
Mna niekto v nejakych temach zachytil? Fakt som zvedava ako posobim. Date vediet? Nejaky obrazok 😉
Nepredstavujem si kto je kto, vyzor vobec. Vsetkych povazujem za rovnakych, kym sa niecim neodlisia, ked sa sklamem, som opatrna. Skor vek sa mi pri citani vybavi, ale ani to neviem, ci spravne 🙂
a ja zas len zasnem. vsetci su jeb.uti len jeden je lietadlo.🙈
no nic gratulujem vitazke. a
@minka201 @karolinakr posielam ..... 😀😝
@hugger čiže ta noc s tebou je pasé? 😅
@pralinka25 😉
este keby sa mi rozplynuli aj na jazyku, nielen pred očami
@demodun 😅
musim ho trochu poštengrovať
@karolinakr
@h2 🤣🤣🤣🤣
@karolinakr tak nakoniec ti naozaj zostala tá káva z automatu 😁😁
@karolinakr ber to ako dietu pred letom. treba rysovat do plaviek. 😉
P.S. ja stale cakam.
@minka201 keby bol čo k čomu, pristavi ti lietadlo
Možno ešte taký autogram od viessty by som brala, tu na koňovi je dosť veľká hviezda 😀
@demodun 😅 už to tak bude
Ženy mám na vás takú chulostivejšiu otázku 😂
@minka201 takže pri kávomate sobota Košice 17.00 značka :úbor spoločenský

Joooj, že vždy pekná téma musí skončiť doťahovaním 🙄