Ako si predstavujete ostatných používateľov?
Nie každý má v profile fotku a pri mnohých MKčoch si v hlave vytváram obraz ako by mohli vyzerať. Tiež to tak máte?
@ondro1122 no ty maš čo hovoriť..od rana do večera pred zrkadlom
@h2 ale prečo? Mne by nevadilo ak by moja žena písala na fórum kde sú sami muži. Ani by mi nevadilo keby tu písali 50% muži. Tu nejde o to, že toto je ženské fórum, ale že sa venuje rodinným témam a vzťahom a celkovo nežným a milým témam. Že si tu ľudia navzájom pomáhajú. Preto tu chodím. A aj kvôli ženám. Je to milé stvorenie. Ženy aj deti domáci miláčikovia. Ale nie je tu žiadna erotika žiadne narážky na sex. Proste jemnosť, vkus, inteligencia. Poznáš lepšie fórum? Daj a pôjdem tam 🙂
@karolinakr Keď sa niekto narodí v chudobnej rodine a chce sa osamostatniť musí zarábať poriadne financie....a musí urobiť toho veľa aby všetko splácal a makať na sebe a vzdelávať....alebo keď ma niekto prácu v ktorej je celý deň, robí na stavbe a pod. Proste je fyzicky vyčerpaný a nezvládne to..a tvár je geneticky daná
@karolinakr manželka mi hovorí, že keď si dám okuliare na čelo tak sa podobám na Bartošku. Ja si to nemyslím. Typovo skôr Boldwin.
@slovakboy nemysleli sme priamo fotku, skôr len tak približný popis. A ďakujeme.
Vieš neviem či vadilo, skôr už po tých 17 rokoch čo sme spolu, už nemám ten pocit robiť všetko spolu a byť stále spolu. Ja nechám muža odreagovať v dielni, pokecať s inými chlapmi a on nech mi nechá MK 😊
Samozrejme že keď je niečo zaujímavé, tak mu dám prečítať alebo zreferujem.
A potom sa venujeme spoločným záujmom.
A aj tak budeš pre mňa vždy Jánošík. Ten tvoj opis samého seba som už zabudla 🤣🤣✌️
@ondro1122 ono to neni ani, ako dlho stojiš pred tym zrkadlom, ale či maš či nemaš vkus..ja ti postavim 2 chlapov v teplakoch - jeden može ist robit šaša do cirkusu, druhy na molo..chapes, v tom je rozdiel. a poznam x ludi, ktori nie su ani škaredi, ale módou, dlžkou vlasou a okuliarmi sa tak dogabu, že vyzeraju horšie, než v skutočnosti su
Neviem, čo na tom nechápeš
@slovakboy no konečne 👏
@karolinakr Ale nie každý má peniaze na to, aby si kupoval drahé tričká značky Calvin Klein, Hollister a pod....po návrate z De mi peniaze iba klesajú a nevrazil som do domu ani cent ani do oblečenia
@karolinakr a mám módu rád
@karolinakr no a teraz by som chcela vidiet fotku tvojho tatka v 17-20 rokoch 😀
a tiez ma ten brembo zaujal. ty vies ako vzbudit zvedavost. kym netrepnes nejaku vec ani neviem na co vsetko som zvedava
@slovakboy ja rada citam tvoje prispevky ale strasne ma rozosmiala veta ze ezny su mile stvorenia. pracujem v prevazne zenskom kolektive zatial po materskej kratko a poviem ti ze sa citim ako v hniezde tarantul.
@pralinka25 presne 🤣🤣🤣
@h2 Mňa by to rušilo vzájomne, aj to, že by som musela čítať, čo píše on, vtipkovanie so ženami atď. Viem, že je to len sranda, ale aj tak by mi to vadilo. Bol by to veľký zásah do našej intimity.
@grof_monte_christo no a ty tu vtipkujes 😀 este aj s typkami ako hugo marso ondro.....

@pralinka25 Ale nie je tu môj partner a práve som single. Obaja by sme tu nemohli byť.
@grof_monte_christo aha. ale aj tak to bolo len vtip. male podpichnutie chapes ... 😀
@grof_monte_christo tak to máš pravdu. Neviem si predstaviť že v tejto diskusii tu bude písať aj moja manželka pod iným nočnom a budeme o sebe vedieť. To už skôr že mať tu spoločný nick. Pár krát som tu písal vlastne ústami mojej manželky kedy mi poradila čo mám tu poradiť.
@minka201 nie ona nechce nikde byť a nemá rada dávať si nejaké nicky a verejne sa ukazovať či už pod svojou identitou alebo skrytou. Ona rada číta a číta aj koníka. Je len taký pozorovateľ. Ma rada keď jej ja čítam príbehy ľudí z koníka. A veľmi vždy čakáme na Perly našich detičiek. Každú jednu perlu laikujeme. Len málo píšu mamičky určite deti toho naplodia oveľa viac.
@slovakboy To sa ani nedá, byť otvorený a spontánny pre široké fórum pod rúškom anonymity a zároveň sa musieť kontrolovať kvôli niekomu, na kom nám záleží. Ja by som ani nechcela vedieť nick môjho partnera na akomkoľvek inom fóre.
@pralinka25 ďakujem. No ja viem že zeny v práci vedia byt potvory. Hlavne keď sú na vedúcich postoch tak to často krát uchopia tak, že no a teraz vam ukážem všetkým. Ale inak ja si napríklad s kolegyňami vykám ako jediný z mužov a už som si aj chcel potýkať ale jednej sa to tak zapáčilo, že chce aby sme si ďalej vykali. Proste je na tom čosi elegantné, milé a dáva to našej práci takú slušnú atmosféru. Dobre ráno pani .., dnes potrebujeme vyriešiť ten problém páčilo sa mi ako ste to vtedy odkomunikovali atd. Chválime sa ale vždy je to bez sexuálnych narážok. A napriek tomu v tom je niečo máličko sexuálne. Veľmi málo. Proste je to iný vzťah ako muž a muž. Na vzťahu s mužmi kolegami sa mi zas páči keď sme slušní, pochválime svoju prácu a idem aj do konfliktných diskusii. To so ženami neviem. Tam často ustúpim alebo počkám kým ustúpi ona. S mužmi sa dá ľahšie pohádať a bez následkov. O minútu už sme kamaráti. Zas ale keď muži začnú intrigovať a ohovárať, stará Blašková sa môže skryť. Niet nič horšie ako klebetný chlap. A veru že ich máme aj v práci zopár.

@karolinakr Nie každý sa o seba má času starať