icon

Ako si predstavujete ostatných používateľov?

hugger
8. feb 2024

Nie každý má v profile fotku a pri mnohých MKčoch si v hlave vytváram obraz ako by mohli vyzerať. Tiež to tak máte?

karolinakr
14. feb 2024

@grof_monte_christo tam je so psom? však ti to mohlo lichotiť, že si naňho tak zapôsobila
vlastne tym ti vyznal lasku, že ťa zablokoval 🤣
no, kuštik keby bol mladši. a ne ako dedek( do 2 sekund tu h2 naskoči kvôli dedkovi) 😅

grof_monte_christo
14. feb 2024

@karolinakr Toto fakt nechápem, čo malo znamenať. Inak inteligentný muž a takto to zabil. Veď ja som mu nikdy žiadne nádeje nerobila 🤷, že sa mu so mnou dobre písalo a takto sa na mňa upol.

karolinakr
14. feb 2024

@grof_monte_christo čo ty vieš ake motyle v bruchu mal

grof_monte_christo
14. feb 2024

@karolinakr Ma 55 a ano, prišiel mi už starý...

karolinakr
14. feb 2024

@grof_monte_christo ty sa máš
mne taketo slavne persony nepíšu

grof_monte_christo
14. feb 2024

@karolinakr Daj pokoj 😂.

grof_monte_christo
14. feb 2024

@karolinakr Možno sa nájdem v nejakej jeho ďalšej knihe a tam si na mne riadne zgustne 😁

karolinakr
14. feb 2024
grof_monte_christo
14. feb 2024

@karolinakr Tebe nevypisuju na FB?

karolinakr
14. feb 2024

@grof_monte_christo praveže nikto..raz mi jeden poslal nahy penis, taky 20r..toho som hned zablokovala..asi tiež dumal, že prečo...😤

grof_monte_christo
Autor odpoveď zmazal
karolinakr
14. feb 2024

@grof_monte_christo a vlastne toho spisovatela si prečo nechcela?

grof_monte_christo
14. feb 2024

@karolinakr Neuputal ma. Je to skôr kaviarensky typ na filozofovanie. Dokážem aj to, ale potrebujem aj športovo založeného muža.

ondro1122
14. feb 2024

@minka201 Nedali vedieť ešte

ondro1122
14. feb 2024

@grof_monte_christo To je typické mužské zmýšľanie....Chlap, ktorý chce ženu a ona nechce jeho sa pohnevá a nechce s ňou už nič mať ani kamarátstvo....takto je väčšinou....to preto sa hovorí, že chlap a dievča nemôžu byť kamaráti.. podľa mňa môžu ale keď je chlap zaľúbený do nej a ona ho ako partnera odmieta tak tam kamarátstvo končí...chlap ju znenávidí

grof_monte_christo
Autor odpoveď zmazal
pralinka25
14. feb 2024

@grof_monte_christo a o kom sa to tu vlastne bavime?

sticker
grof_monte_christo
14. feb 2024

@pralinka25 Zmeškala si meno toho spisovateľa 🙂

karolinakr
14. feb 2024

@ondro1122 žeby sa už stihol zalubit? vidíš
@grof_monte_christo haha dnešny deň ste mohli stravit po valentinsky..normalne ma svrbi ruka sa spytat tu pritomnych, či si partner spomenul, i ked nemusi to každy oslavovat
@pralinka25 dostala si niečo dnes??

ondro1122
14. feb 2024

Inak tak trošku k téme ale moja predstava akí sú tu užívatelia :
@tanyag - Večne vysmiata a vždy sa smeje aj pri jednoduchých vtipoch (nič v zlom 😂), nevie dostať nervy, pomôže a je strašne ukecaná, je psychicky v pohode a len tak niečo ju nerozhodí, už od rána má dobrú náladu, ktorá ju sprevádza celý deň, keď sa niekomu niečo stane tak ho nenechá v štichu a stresuje za neho, nie je prísna matka a na svoje dieťa nezakričí, opak cholerika, vie sa nahlas smiať

@h2 - matka, ktorú musí syn počúvať, inak dostane ľahší krik, vie dostať nervy ale vie aj zavtipkovať a byť kľudná, nestála povaha, skôr ju naštve len keď niekto začína s negatívnymi rečami o niekom (ako ja som hovoril o ženách), dokáže pomôcť, priemerne ukecaná

@pralinka25 - kľudná povaha, ktorá skôr dokáže dávať psychologické rady, len tak niečo ju nerozhodí, na deti nekričí aj keď nepočúvajú skôr ich len upozorní, nadpriemerne ukecaná, vždy sa tvári takisto je ľahko vysmiata, jej prednosti sú psychologické rady

@karolinakr - kľudnejšia povaha, ktorá je strašne ukecaná až niekedy možno nevie čo sama vraví a často jej utekajú slová alebo jej niekto nemusí rozumieť, pretože rozpráva strašne rýchlo a nezrozumiteľne (nič v zlom 😂), tiež dokáže pomôcť, ale vie aj skritizovať, tvári sa skôr typ "poker face"

ondro1122
14. feb 2024

@minka201 - ľahko vysmiata a citlivá povaha, trocha hanblivejšia, pozoruje skôr mužov, takých ako je ona sama, ukecaná keď sa k nej niekto prihovorí, prežíva za druhých a vie dať rady, nedostane nervy ale skôr ju niečo rozplače

pralinka25
14. feb 2024

@karolinakr no hadaj..... 😀
ale ano cherry pralinky a tulipany a obed (sice len cez pracovnu prestavku ale lepsie ako nic) inak ja som taky neromantik. ja by som to isto neriesila.

pralinka25
14. feb 2024

@grof_monte_christo ano tradicne vzdy zmeskam vsetko zaujimave. nabuduce ma prosim oznacujte 😀 milujem tie cervrne cisielka

h2
14. feb 2024

@ondro1122 Wau, ja zíram! Povedala by som, že si ma vcelku odhadol.

pralinka25
14. feb 2024

@ondro1122 ale ondrik ty si sa fakt celkom trafil 👍 vidis tymto si prekonal dokonca aj marsa - myslim v studiu zien.

tanyag
14. feb 2024

@ondro1122 Ondrík, kde sa toto v tebe vzalo? 😁😁😁 ale kebyže mám klobúk, tak ho dám dole 😊

ondro1122
14. feb 2024

@h2
@pralinka25
@tanyag Je to vidno podľa písania ženy ;)

tanyag
14. feb 2024

@ondro1122 Noo ale si vezmi, že muž, starší od teba, s omnoho viac skúsenostiami si o nás mysli, že sme bosorky...a ty si nás tak krásne opísal, že si sa až trafil 😁 normálne mi skoro slzička z oka vyšla 🥹

ondro1122
14. feb 2024

Aj v kaviarni keď som robil sa mi stalo, že pre moju rovnú chôdzu ženy niektoré kukali na mňa....pamätám si ešte terasu, párik taký malý mladý chlapec a malé mladé dievča...výškovo boli nízki proste....a aj keď som priamo na ňu nepozeral tak ona pozerala na mňa a už si chytala retiazku (náznak)...ani Bohovi som sa nezlakomil aby som s ňou flirtoval, pretože mi bolo fakt ľúto chlapca ;) mám morálne zásady...takisto pri pokladni chodili platiť spolu jedni (veľmi často do nás chodili, asi aj chodia len ja tam už nerobím) a pri pokladni jak chlap vždy platil kukala na mňa jeho polovička a ja stále hlava nasmerovaná tak aby som jej pohľad neopätoval

tanyag
14. feb 2024

@ondro1122 už by si mal nejakú zo zoznamky vytiahnúť von 😉