Ako vysvetliť ľuďom, že musia mať v predajni rúško?
Ahojte som predavačka, cely deň nosím rúško hlavne kvôli kontrolám, ktoré chodia.
Som za to, že všetci máme právo na svoj názor a nikoho ani nesúdim neodsudzujem - sporsto povedané robte si všetci čo chcete, mám vás na háku, ale ak niekde platia pravidlá, tak to je taký problém si to dať na ksicht??? Na 15 min? Robíte tým problém len nám predavačkám. JA musím počúvať tie reči kontroly, ja znášam následky keď vy nemáte rúško…
Ako vysvetliť ľuďom, že rúško musia mat na tých 15 min., počas ktorých sa nachádzajú v predajni? NIE KVÔLI MNE, ale kvôli KONTROLE, ktorá tu už bola x krát.
Tú pokutu budem platiť ja, za to že som ich upozornila a oni má nepočúvli…
@zoey74 ver mi, že jednať s takými zákazníkmi ako si ty je tak psychicky náročné, že predavačky a dokonca aj majitelia obchodov si častokrát vydýchnu, keď už nikdy nebudú musieť obsluhovať takú osobu. Hoci aj na úkor zisku. A keď si myslíš, že sa niekto poserie z tvojich pár eur, tak to si o sebe myslíš veľa.
To fakt je ešte niekto, kto si mysli, že nejaká handra na ústach ma význam?
Staré dobré časy, keď sa ešte dalo riadiť tým, čo povedala WHO, teraz si s prepáčením serú do huby a všetko obracajú na ruby - masky sú účinné, kolektívna imunita sa dosahuje len očkovaním… to len z pár výrokov, ktoré na popud tých, z koho peňazí žijú zmenili a zasiahol ma, táto organizácia sa zdiskreditovala za jeden rok tak, že im neverim ani jedno písmeno na ich web stránke.
Chvalabohu, že u nás už povinnosť nosiť ruška zrušili, tak ako ich zavedenie pred rokom, tak ani ich zrušenie teraz, nemá žiadnu oporu v štúdiách, sú to čisto politické opatrenia a my sa necháme do nich vmanipulovať, lebo sme ovce, tak nám treba
@viktorka48 dokiaľ budú herci dovtedy sa toto divadlo bude hrať. každý by mal začať u seba. je veľa ľudí, ktorí sú proti, ale bohužiaľ strach nad nami stále víťazí.
@zuzanka.zuzu skvelý postoj naozaj... 🤦♀️
@viktorka48 k tomu sa radšej nevyjadrujem, preniesť zodpovednosť na predavačku, je už úplne mimo misu, ak je tomu naozaj tak, na to fakt len “no comment”
To mas 2 skupiny ludi - 1) vsetky nariadenia su nulitne😂 2) som zaockovani = som nesmrtelni a vsetci ma mozu...ti ostatni nemaju problem s nasadenim ruska.
@zuzanka.zuzu je mi az smutno, aki zlomyselni ludia su... dobre ti to padlo, vyvrsit sa na nevinnom? 🤦♀️
@viktorka48 lebo ty si úplne normálna aj zo svojimi "keď neviem, čo povedať, tak ich tam dám" smajlíkmi?
@viktorka48 je to zakázané?
@zuzanka.zuzu Ten predavac bol urcite odkazany zrovna na tvoje peniaze,ze si mu "nedala zarobit"🙄😅 Az raz to iste spravi niekto v rade pred tebou a ty sa budes ponahlat,bude to este vacsia sranda😂
@viktorka48 čo je pre mňa zakázané. Praskajú nervy asi tebe, inak by si mi nepísali tri príspevky pod seba. Mne sa nezdá nič, k tomu chápaniu by sa dalo polemizovať, lebo ty evidentne budeš tá najmúdrejšia, keď sa vyjadruješ s posmeškami
@zuzanka.zuzu kks pis dalej ,bo taktu potupsiu som uz davno nezahliadla 🤣🤣predavac si musel pomysliet ,ale aspon ma dobru historku 😁
Mam na opatrenia svoj nazor a lezie mi to uz na nervy. No vypatlanci ako niektore tu, este viac. K.rva,tak takmer na kazdom obchode nalepky, ze zakaz vstupu so zmrzlinou, napojmi, korculami, zvieratami atd ale proti rusku bojujete. Zrazu obmedzenie. Ach. No aj pre takych svieti slnko
@viktorka48 ja tu nič z inej diskusie neťahám, a ty ma naozaj poznáš, keď sa opovažuješ takto ostro sa ku mne vyjadrovať, čo ťa doviedlo k takémuto názoru na moju osobu?
@petulda333 Ale prosim ta,taketo telata mas aj na kupalisku. Na brane zakazu vstupu psom a oni ho tam aj tak prepasuju a vymachaju ho medzi ludmi🤦🏻♀️

@zoey74 a v ktorých konkrétnych obchodoch to funguje bez podmienok?