icon

Ako zvládať nevkusné letné módne trendy?

9. júl 2024

Vy, čo ste esteticky založení, ako to dávate v týchto teplách, keď sa odhaľuje to, čo by malo zostať skryté?
Bosé nohy šmatlajúce v špinavých šľapkách, zhrubnuté plesnivé nechty, celulitídne obrovské stehná v legínových kraťasoch, holé zadky do polovice pred očami v reštaurácii keď jete, prsia na kolenách bez podprsenky pod šatami, tučné bruchá v cropp topoch, hnusné čarbanicové tetovania, piercingy v pupku čo zas asi prišli do módy, akési prapodivné zapletené copy s nejakým umelým vláknom ( to má byť pekné?), proste všetky tie nechutné veci čo ľudia ukazujú v lete.
Mam rada eleganciu, úroveň, je pre mňa absurdné keď príde niekto na pracovné stretnutie a vyzerá ako by práve šiel z kúpaliska.
Vnímate to niekto tiež takto?

bloger
10. júl 2024

Autorka toto možno nepoznáš. Skús sa nad tým zamyslieť. Potom uvidíš skutočnú krásu v každej žene. Možno nemá dokonalé telo...
Možno nie je tou, ktorá svojou krásou pritiahne pohľady iných.
Možno nikdy nebude nosiť šaty s veľkým výstrihom...
Ale ona je viac, ako tie ,,plastikové" dievčatá.
Ona je tá, čo vie bojovať.
Ona je tá, čo vie, aké to je stratiť.
Ona je tá, ktorá vie, ako chutí víťazstvo.
Ona je tá, ktorá vie, že aj jazvy môžu byť ozdobou života.
Ona je tá, ktorá vie, že aby sa radovala zo života, na to nemusí byť modelka .... Odin

1ryba
Odpoveď bola odstránená
bloger
10. júl 2024

@1ryba A kde autorka píše o hygiene? Také ženy ako opisuješ neexistujú. Neviem kde si takú ženu videla. To čo sa mne páči nechaj na mňa

klementinka58
10. júl 2024

tak po tejto diskusii s o to vacsou radostou si pojdem dat zapliest cop s kanekalonom 🙂

eva8
10. júl 2024

I ja som si citala dalsie prispevky 🙂
Nohy mam dobite, ale nebudem preto nosit v lete dlhe nohavice. Naopak, tesim sa, ked mi na ne svieti slnko, lebo mi pomaha. Ak niekto nie je spokojny s mojimi neustale suchymi patami, nech mi pravidelne zaplati pedikuru a kupuje kremy. Spravim mu radost a aj podakujem 🙂 Dnes by ma mohol "pozvat" aj na manikuru kvoli nechtom zo zahrady. Vezmem si dlhu suknu, nech nevidno skriabance 😉

tiezjedna
10. júl 2024

ako copy súvisia s počasím?? Ale inak súhlasím, na pretekajúcich pupkoch, chlpatých nohách, podpazuší zarastenom ako prales a navyše "tiahnucom" na kilometer ďaleko nie je nič pekné... Ale nemyslím si o takých ľuďoch nič. Proste sú, tak sú. Mne primárne vadia len tí smradľaví, to sa vždy slušne vzdialim bez ohľadu na ročné obdobie...

lubka2510
10. júl 2024

Si zober co je v obchodoch na predaj same.lacne smejdy cropp topy a nie kazdy si moze dovolit lepsie a drahsie oblecenie .Niektory ludia sa ani nedokazu dobre zladit a zakryt nedostatky a vacsine je to aj jedno ako vyzeraju .....a TY s tym.absolutne nic nespravis a co ti pOmoze ked tu 2 zeny budu mat rovnaky nazor????budete stat na ulici a poucovat ich alebo.im to lepsie.oblecko s kvalitnejsimi strihmi zaplatite?zbytocna diskusia o niecom.co sa zmenit neda

lakebabe
10. júl 2024

Ja mam rada pekne veci ale absolútne si nevsimam ci ide niekto okolo mňa v teplákoch alebo s piercingom alebo ma celulitídu preboha.
Musíš mat strašne nudný život, že máš čas si všímať takéto blbosti

lakebabe
10. júl 2024

@lubka2510 inak fakt už je normálne problém kúpiť obyčajne tričko z dobrého materiálu co ma normálnu dĺžku, nie je potlačené somarinami a nepresvita. Sa ani nečudujem prečo to kto kupi . Stačí vojsť do New yorkeru co tam maju

veronika2021
10. júl 2024

@bloger no ale vtedy nechodili polonahe a bez veskerej dostojnosti…..

eva8
10. júl 2024

Pre vsetky zeny s nedostatkami poviem pribeh.

Na plazi. Jeden kamarat mi tak neisto poukazal na pomarancovu kozu, ktoru by mi nebolo vidno, keby som .miesto bikin mala ten kratkonohavicovy spodny diel. Zasmiala som sa, ze su moje, mam ich rada a pacia sa mi 🙂 a pohladkala sa. Normalne som na nom videla, ako mu odlahlo, zasmial sa so mnou.

Majme radi svoje nedostatky, nehanbime sa za ne. Sme take ake sme 🙂 A ostatni ich budu mat radi tiez. Vsak tie strie po opaleni vyzerali ako umelecke dielo 🙂 Ani dokonale nalakovane nechty na nohach som nemusela mat 🙂 Priroda je sama o sebe umenie 😍💛

vienala
10. júl 2024

Autorka, necitala som diskusiu, ale ja tým ľuďom normálne závidím. Ja proste nedokážem odhaliť nič zo svojho tela, čo sa mi úplne nepáči. Kedze ženy 35+ už často nemajú výstavné paže a máloktorá v tom veku môže chodiť bez podprsenky, tak ich proste obdivujem, že to neriešia. Ja nemám vyšportovaná paže, žiaľ, mam veľké prsia, takze odhalené ramena v satoch bez podprsenky mi nehrozia. A mnohé to neriešia. Idu s odhalenymi chodidlami, ako ich vytiahli z botasiek, žiadna pedikúra, kŕčové žily presvitajuce na bielych nohách. No a? Ja to nedokazem, ale nie je to práve sloboda, že ostatné to dokážu? Obsiahnuté tričká s pneumatikou po troch deťoch a berú to úplne v pohode. Ja mam postavu presypacich hodín a aj tak riešim, či v tom alebo onom vyzerám dobre. Večne chodím v topánkach na vysokom opätku, lebo viem, že v nich vyzerajú moje nohy super. Ale je to istým spôsobom vlastne akoby nesloboda, keby nechcem vyzerať dobre, aj ja si dám tričko na ramienka odkiaľ mi vytŕča podprsenka, neforemne kratasy a rozcaptane topánky na neupravené nohy. Ja to nedokážem a vcelku obdivujem ostatných, že im to nevadi. Ja neviem, možno to nemajú čas riešiť, nezaujíma ich to, alebo sa proste majú radi takí, akí sú. A v tom je to práve zaujímavé, všetci sme iní, ideálne je, sa tolerovat

1ryba
Odpoveď bola odstránená
1ryba
Odpoveď bola odstránená
eva8
10. júl 2024

@1ryba nie, nevie si kazda orajbovat paty a nalakovat nechty na nohach. Pisalo sa tu o krcovych zilach, ktore vykukaju cez bledu pokozku. Mozno akurat vlastnicka tych noch tlacila postel niekoho z operacie, alebo cely zivot obsluhovala, behala po schodoch ako ucitelka. A ma si tie nohy skryvat, lebo tomu, komu sluzili sa nepacia? Nemoze nosit kratke nohavice, lebo tie vydrete nohy pohorsuju niekomu zrak? Pani, ktora si vypestovala krcove zily nosenim lodiciek, si mozno zaplati drahu operaciu, aby neostala ani jazvicka, ked jej vadia u inych. Kazdy ma ine predispozicie.
Chlap, ktory v 35 stupnovych horucavach robi cely den na slnku bez tiena ako robotnik pri vlakovej trati s respiratorom na ustach a decht mu rozozerie pokozku na rukach, ktora vykuka spid rukavic, bez moznosti sprchy, urcite prejde ulicou domou vyvonany s kvietkom v gombikovej dierke z fraky

zuzana76
10. júl 2024

Viem o com pises, ano, nic esteticke, ale ja sa nepozeram, neriesim, myslim, ze si spomenula vsetky prehresky a mas pravdu, je to nelichotive a neesteticke a tam sme asi skoncili. Tak ako ma kazdy clovek ine IQ, tak mame aj rozdielny vkus.

1ryba
Odpoveď bola odstránená
eva8
10. júl 2024

@1ryba a spomenula si tej pani, ci by nesla s tebou na nakupy, popripade si jej navrhla, ze ju objednas ku kadernicke?

1ryba
Odpoveď bola odstránená
cecilia29
10. júl 2024

Tie veci co si ty autorka popísala sa mu nepáčia a neprídu mu vkusne. Ale max sa nad tým na sekundu pozastavim a idem ďalej . To je ich zivot.. Dôležité pre mňa je skôr to aby sa moje dcéry v budúcnosti správali ako dámy
Ale ak ma niekto zhrubnyte nechty ci špinavé nechty lebo sa 5 kijut pred tým vrták v záhrade tak to nevkus určite nie je.

liv1
10. júl 2024

Mne je jedno ako vyzeraju, pomyslim si svoje ak je mi to uz velmi proti srsti. Co mne ale brutalne vadi, je neznesitelny smrad niektorych ludi. A jedno ci muzi ci zeny, niektori smrdia ako zhnite vajce. A tych by som poslala do sprchy ale ze v momente, lebo z toho mi je fakt fyzicky zle

nika3136
10. júl 2024

😂😂😂 ja som si este nikdy nevsimla nikoho spinave slapky ani nic podobne, co opisujes. Asi preto, ze ma to nezaujima a ani sa nad tym nepozastavim, ked prejdem pohladom, moj mozog to ani nevnima a ide dalej. Pracujem ako zdravotnik a raz mi prisiel pacient pos*raty, bol opity. To som si ale vsimla, pravda 😃 inak mi vadia iba silne pachy, ak niekto vyslovene zapacha (ako ten vyssie spominany). Inak neriesim ani jeden styl (a babkovsky sa mi tiez na mladej peknej zene nepaci inak, na seba by som to neobliekla)

eva8
10. júl 2024

@1ryba ano, ked mi nieco vadi, navrhnem riesenie. Ty nie? A ked ju poznam, ziaden problem nevidim

kulumulu123
10. júl 2024

Nenapadlo ta este nikdy ze to co je pekne pre teba nemusi nyt pekne pre niekoho ineho a naopak???

kulumulu123
10. júl 2024

Reagujem presne na tento prispevok

denithestrange1993
10. júl 2024

Kazdemu sa paci nieco ine a ver mi,ze ani ty nie si pre ostatnych len neodolatelna ale aj divna,nevkusna,gycova...Stretavam sa s roznymi ludmi,ale pokial to nie su vyslovene ozrani,bezdomovci,fetaci tak mi ani nenapadne sa pozastavovat nas ich vzhladom.

majkadu92
11. júl 2024

@veronika2021 ja súhlasím s týmto celým príspevkov ..ale som žena po 30tke a nosím hole brucho neprídem si že mám staré telo ..to akože po 30tke čo sa mám opustit že som stará a chodiť zahalená ...pre mňa začali najlepšie roky a vyzerám lepšie ako predtým

1ryba
Odpoveď bola odstránená
eva8
11. júl 2024

@1ryba nezavisi len od toho, ale moze aj od toho. A napr. kvoli krcovym zilam ist na vylet v midi satockach je zaujimave. A nik nikdy nevie, kto je preco ako upraveny.
Autorka sa stazovala nie na mastne vlasy, ale upravene farebne vrkociky. Mne sa to napr. paci. Aj modre, ruzove a podobne farebne kreacie vlasov sa mi pacia. A vyjadruje sa tym osobnost, aj odvaha. Ja im drukujem

veronika2021
11. júl 2024

@majkadu92 nevravim,ja mam tiez obcas hole brucho ale nikdy nie na ulici ,ci v meste celkovo.Brucho mam ploche ,pas tenky ,len mi to pride uz nevhodne,ked sa niekto pozrie na moju tvar,vidi moj vek a k tomu hole brucho😁ale zasa ja uz mam coskoro 36 tak ty si este caja oproti mne😁.Peknu postavu je vidiet aj v obleceni ,a ak je vonku horuco ako teraz,tak si skratka dam lanove oblecenie-vzdy to vyzera luxusnejsie ako to hole bruseno ☺️