icon

Ako zvládať teploty, ktoré idú na nervy?

13. aug 2024

Už mi ide mi na nervyyyyy to teploooooo🤒🤒🤒🤒🤒
Koniec hlásenia.
Prežite ďalší pekelný deň bez ujmy na zdraví.koniec hlásenia

3petka
13. aug 2024

Aj tebe? Strašne sa teším na chladnejšie dni. Zimu nenavidim viac ako takéto teplo ale ja už nevládzem. Mne sa tento rok tak strašne potia vlasy 🤣🤣🤣
Za dve sekundy som ako mop.

aaadkaaa
13. aug 2024

Nenavidim teplo...nenavidiiiiiiiim....doma sa to neda vydrzat....a klimu nemam kam namontovat....takze mi ostava len trpiet🤨

letfenixa
13. aug 2024

@lakebabe presne, ja to teplo potrebujem nasať, aby som prežila polroka zimy.

lakebabe
13. aug 2024

@letfenixa ja tiež ja som vodný tvor potrebujem slnko a vodu celoročne. Ešte teraz to uzivam kým sa dá.

slniecko5
13. aug 2024

Podlahové chladenie nás spasilo, doslova. Ani neviem, že je vonku teplo, vnútri 24-25 celý deň.

doriiis
13. aug 2024

Týžden tepla= týždeň fnukania na koníku.

autor
13. aug 2024

@doriiis týždeň? Žiješ v jaskyni?

doriiis
13. aug 2024

Minulý týždeň bolo aké teplo? Ledva 30 stupnov celý týždeň.Konecne je zase leto.😄

autor
13. aug 2024

@doriiis joj no bože,niekomu vadí teplo,niekomu ľudia a hluk,.ty fňukanie,u vás je možno zima .u nás peče 4 mesiace, už aj na koňa veľa

doriiis
13. aug 2024

Autorka aj ja žijem na JZ😄.Okolie NZ.Sme jedno z najteplejších a najsuchsich miest na Slovensku.😅
Áno máme 4 mesiace v roku teplo a chvalabohu za to.Treba sa presťahovať do hôr a bude lepšie.Ja tu to milujem,presne kvôli pocasiu

autor
13. aug 2024

@doriiis tak týždeň, či štyri mesiace,.?🥵

lakebabe
13. aug 2024

@doriiis podobne my sme teraz cele leto na dome pri Nz a minulý týždeň to ani na bazén nebolo bolo tak " sviezo" 😄 až od nedele zas clapeme na nafukovacke

betulinka1
13. aug 2024

Mne teplo nikdy nevadilo ale tento rok je extrem. Alebo ja starnem 🤣🤣. Ked som videla, ze mame 39 stupnov, tak hovorim, ze teplo mame ako pri mori ale more nam sem zabudli dat 🤣🤣🤣.

elbejo
13. aug 2024

Fuuu nezávidím vám baby. Hlavne tým, ktoré musíte aj pracovať v takom teple. Na Kysuciach je tento rok mimoriadne sucho a aj teplo. Aktuálne cez 30 stupňov... Cez noc som mala v kuchyno-obyvacke otvorené okno na vetracke a aj malé terasové dvere na vetracke a ráno v dome bolo úžasných 21 stupňov. Aktuálne v dome 23 ale okno otvorené aj terasa a to nám na terasu páli slnko celý deň. S deťmi chodím von do nejakej Max pol 11, potom večer až okolo 17 a dá sa to prežiť. Večer po 19 tu bolo čosi cez 20 stupňov, veľmi príjemne.
V najchladnejšej izbe máme 20 stupňov :D to bude asi tým že máme drevodom 🤷

doriiis
13. aug 2024

@lakebabe ..áno,minulý týždeň tu bolo ochladenie.Takze neviem o akom neustálom teple 4 mesiace v kuse autorka píše.🤷🏻‍♀️

doriiis
13. aug 2024

Choď autorka do bazéna troška.Hned bude lepšie🤭

autor
13. aug 2024

@doriiis ja zas neviem o akom ochladení píšeš ty,lebo TU sú úpeky bez dažďa už xy týždňov

doriiis
13. aug 2024

Kde je to tu?

autor
13. aug 2024

@doriiis na celom Slovensku,len ty žiješ na zaujímavom mieste,kde je stále zima a prší

doriiis
13. aug 2024

Autorka...ešte raz.Minuly týždeň sme tu v okolí NZ mali 27,28,29 stupňov.To mi ako horúčava nepríde.Dnes máme 37 stupňov.
Mám sa pokukať ako bolo minulý týždeň inde? Lebo keď tu bolo 28 tak v takom Poprade ti garantujem,že bolo menej.

lakebabe
13. aug 2024

@doriiis minulý aj predminulý od polovice bol taky slabší max do 28 cez den a vecer som vonku sedela v leginach

doriiis
13. aug 2024

@lakebabe ...áno ja viem,Ja tu žijem.V Bratislave bolo niektorý deň minulý týždeň 24 stupňov.
To len autorka tu hysterci.Asi sa jej prehrial mozog uz

lakebabe
13. aug 2024

@doriiis za mesiac dva budú témy, že stále prší nikam sa nedá ísť 😃

zuzitko74
13. aug 2024
janickacrazy
13. aug 2024

@elbejo my máme doma 28 stupňov a môžem vetrať aj v noci som mala otvorené, proste je tu hic

elbejo
13. aug 2024

@janickacrazy bývalá som tak v rodičovskom dome. Izba v podkroví a celé leto 28 stupňov. Múry boli nahriate
Keby v našom dome otvorím dokorán nadránom tak verím že tu máme 20 stupňov ráno. Tu nemáme nahriate múry a teplo sa vyvetrať dá

dadis
13. aug 2024

Ja leto milujem, milujem teple dni a teple letne noci. Perzeidy. Ale mam rada aj zimu, taku ti pravu mrznucu so snehom. Po lete mi je vzdy smunto, ale ked je pekna farebna slnecna jesen, tak to mam tiez rada. A jar milujem preto, lebo sa uz tesim na leto 😀. My v byte klimu nemame a mame max 26 stupnov. Vetram v taketo horuce dni len cez noc. Dnes aj vcera som bola rano behat v lese, ked som prisla, pozatvarala som okna a budem vetrat az vecer.

esterr_ka
Odpoveď bola odstránená
kacena2022
13. aug 2024

Hlásim sa aj ja,tiez nemám rada teplo ani leto.Uz ráno o ôsmej je 27 stupňov,pracujem vonku a tečie zo mňa.Milujem jeseň a zimu.

lentilka78
13. aug 2024

Baby ktoré máte klímu, koľko vás to vyšlo v dome? Ja sa vôbec nevyznám ale vážne o tomto uvažujeme lebo niekoľko noci toto leto sme s mužom spali v altánku, v spálni sa vôbec nedalo vydržať