icon

Akú knihu práve čítate?

petruska77
14. aug 2014

Ahojte maminy,
pred casom tu bola podobna tema, ktora bola presunuta na ceskeho konika, tak ju obnovujem opat tu. Radi citate? Aku knihu mate prave rozcitanu?
Ja prave citam Zitkovske bohyne od Kateriny Tuckovej a predtym to bola kniha 22.11.1963 od Stephena Kinga 🙂

kocko
12. mar 2017

Jana Eyrová, a čítam Dieťa odnikiaľ.

ewelyn3
12. mar 2017

@macik166 seria Bratstvo ciernej dyky od J.R.WARD. prva kniha serie sa vola Milenec z temnoty. Je to fantasy tematika. Ale ked raz zacnes, uz to nepustis z ruky! Ja som to zacala citat lebo nebolo nic ine poriadne a dost skepticky som k tomj pristupovala...teraz ma seria 14 knih a citam ju celu kazdy rok znova a znova 😂

tarvika
12. mar 2017

@ewelyn3 fantasy mam rada. o co tam ide?

janaemmka
12. mar 2017

Mengeleho dievča - skutočný príbeh ženy.

dorottka
12. mar 2017

Norska citanka 🙂.

liushkaaa
12. mar 2017

Svätá krv a svätý grál

ewelyn3
12. mar 2017

@tarvika upiry...ale ziadne cajiky pre nastrocnych ako twilight.
Ak mas rada fantasy, vyborna je aj seria Temni lovci od Sherylin Kenyon,
Alebo seria Mortal Instruments od Casandry Clare,
Alebo seria Strazci vecnosti..len uz nepamatam od koho.
Ale Bratstvo ciernej dyky je z toho uplne to najlepsie!

tamtamka26
12. mar 2017

K. Farkašová - Som mama. Uz sa mi aj sníva, ze mam dvojičky... 😝

mirka414
12. mar 2017

vsetko alebo nic 🙂

bajciatko
12. mar 2017

Miluj svoj život

gala31
12. mar 2017

Jo Nesbo: Syn, Haruki Murakami: 1Q84

lenka1993
12. mar 2017

5 jazykov lásky

danii1
12. mar 2017
disala
12. mar 2017

Dočìtala som ,,Domov pre neobyčajne deti slečny Pelegrinovej.'' Fajn čìtanie,idem na dvojku.

tanita007
12. mar 2017

Stalker od Keplera.Všetky jeho knihy sú super.

jankach
13. mar 2017

Jo Nesbo - Snehuliak.

laurika1432
13. mar 2017

Babule som dostala tú knižku 5 jazykov lásky a už sa teším na večer kedy ju konečne začnem čítať. Veľa som o nej počula že je veľmi dobrá tak som zvedavá 🙂

miriam311077
13. mar 2017

Docitala som knihu od Patrika Hartla Prvok, šampon, Tečka a Karel. Ked sa chcete pobavit, urcite skuste tuto knihu. Nema chybu. 😀 Teraz citam Brandon Bays Cesta. Zaujimave citanie.

lady083
13. mar 2017

Lovec kraliku od Keplera, super kniha

roamers
13. mar 2017

Pentcho - opat zidovska vojnova tema. Je to príbeh o sne a ideáloch, ale aj o omyloch. Stal sa bratislavskou aj slovenskou legendou, rovnako ako sa legendou stal muž, ktorý v Bratislave vymyslel obranný štýl boja Krav maga a učil ho aj pasažierov parníka Pentcho.

liviadanova
17. mar 2017

Motýlik... príbeh napísaní podľa skutočných udalostí z prostr

liviadanova
17. mar 2017

Motýlik... Príbeh napísaný podľa skutočných udalostí z prostredia mladých narkomanov z Trenčína. Doslova zhltnuté! Povinné čítanie pre dospievajúce deti. Po prečítaní mám úplne iný názor na drogovo závislých ľudí. Odporúčam.

adulka07
17. mar 2017

@miriam311077 cestu som čítala pár rokov dozadu.. páčila sa mi ... Aj mi veľa dala ... Najviac sa mi páčilo keď pozeral do piesku a videl len jednu stopu a myslel si že ho Boh opustil a pritom ho nosil na rukách ... Alebo ,že každá emócia sa u nás nabaľuje ako cibuľa
Alebo keď žene zhorel dom a povedala,že neprisla o všetko...

pitik
18. mar 2017

@liviadanova kto to prosim napisal?

liviadanova
18. mar 2017

@pitik Je to prvá slovenská e-kniha uverejnená na stránke Enigma.sk a vydaná aj v knižnej podobe od Silvia Mozerová.

lukbe
16. apr 2017

@ella2015 zdravím, nemáš prečítaný Smäd, nechcem byť dotieravá, ale nijako nemôžem prísť na dve indície, no nechápem :( stačilo by mi len naviesť, ale ak nie, tak nie, inak, pekné sviatky prajem 🙂

rakywanda
16. apr 2017

sviatky využívam tak ako sa patrí - oddychovo s knihou v ruke - Samuel Bjork Cestujem sama a Sova (tá sa mi páčila viac), dnes sa chystám na štvrtú knihu od Karin Fossum Keď diabol svieti na cestu, paralelne čítam Kváskovanie 🙂

tamtamka26
16. apr 2017

K. Gillerova - Ilúzia šťastia. Jej najnovšia, velmi dobrá.

janinah
16. apr 2017

@macik166 Klobučníkov hrad autor J.A.Cronin

slnecnica333
16. apr 2017

@tamtamka26 mne sa až tak nepáči. Má aj lepšie knihy