icon

Akú knihu práve čítate?

petruska77
14. aug 2014

Ahojte maminy,
pred casom tu bola podobna tema, ktora bola presunuta na ceskeho konika, tak ju obnovujem opat tu. Radi citate? Aku knihu mate prave rozcitanu?
Ja prave citam Zitkovske bohyne od Kateriny Tuckovej a predtym to bola kniha 22.11.1963 od Stephena Kinga 🙂

tamtamka26
16. apr 2017

@slnecnica333 ja som bola velmi zvedava na rozuzlenie. Ktoré su podla teba lepšie? Čítala som od nej viac, ale veru uz nepamatam ich obsahy.

dorottka
16. apr 2017

@liviadanova mne sa ta kniha nepacila, lebo je to totalna vykradacka knihy My deti zo stanice ZOO. Rovnake situacie, hlasky, vsetko, akurat zasadene na SK a nie do Nemecka :-/

bluka2
16. apr 2017

Maria Dueñas - el tiempo entre costuras, roman podla pravdivych udalosti z obdobia spanielskej obcianskej vojny a 2.sv. vojny

andrejkam
16. apr 2017

...dočítala som trilógiu 50 odtieňov sivej a už tiež končím s knihou od Dominika Dána - Beštia

slnecnica333
16. apr 2017

@tamtamka26 záhada zadnej izby tu som čítal dávno sle dobrá hra na milovanie je super dotkni sa ma laska ak.mi uveria a konečne sa rozhodnú a láska si nevyberá. Ja mám od Gillerova všetky prečítané ale tie na zaujali najviac

michaelkanr
16. apr 2017

kolymske denniky od Jacek Hugo Badera, vydavatelstvo Absynt.

jeennyv
17. apr 2017

@liviadanova dakujem za tip, vdaka tebe som si tu knizku precitala na jeden sup..len skoda toho konca

adulka07
17. apr 2017

@slnecnica333 a @tamtsmka26 tiež mám rada Gillerovu... Ilúziu šťastia budem čítať cez víkend keď už budem mať po skúškach...Potom by som chcela knihu hra na milovanie

mariacejch
Odpoveď bola odstránená
janinah
17. apr 2017

@mariacejch a koľko ťa ten zázrak stál?😀

sonia1712
17. apr 2017

@bluka2 Ahoj a máš to v original v španielčine?

tamtamka26
17. apr 2017

@slnecnica333 väčšinou sa mi pacili jej knihy, preto si ju vyberam. Zahadu zadnej izby si pamatam zatiaľ najlepšie, bola dobra a iná... Nie len same love story...👍

sandrika1986
17. apr 2017

Najradsej citam slovensku literaturu, v obdobi sucastnosti..ako napr.: Gilerova, Hamzova, Machacova, Benkova, Monosova, Kristofikova, Havranova, Boldisova, Evitovky a pod.. Teraz citam knihu : Havranova Ivana - Dennik slovenskej manzelky.

sendy1977
17. apr 2017

@tamtamka26 mne sa páčila kniha Aprílové slnko od Gillerovej 🙂

tamtamka26
17. apr 2017

@sendy1977 ano, tu som precitala nedavno. Tiez dobrá.

bluka2
17. apr 2017

@sonia1712 Ano, ale na wikipedii som sa docitala, ze bola prelozena do 25 jazykov (viac neviem). Najprv som videla serial a tak sa mi pacil, ze som si kupila tu knihu. A pritom serialy nikdy nepozeram, toto bol 1 z 2, co som kedy videla 🙂 Dostala som na to tip od niekoho a bola to 100% trefa do mojho vkusu

salome123
17. apr 2017

inak baby, tu na konikovi je aj sukromna skupina: Sukromna vymena knih celkom to tam zije.

dorottka
17. apr 2017

@jeennyv skus si zohnat My deti ze stanice ZOO, je to najlepsia kniha s danou tematikou, klasika 🙂 Podla mna sa ti urcite bude pacit.

sonia1712
17. apr 2017

@bluka2 ja by som tiež rada v španielčine,musím poguuglit Ďakujem za tip😀

liviadanova
20. apr 2017

@jeennyv Za máličko! 🙂 Nie vždy to končí happyendom, škoda, hlavne mladého života, malo to až príliš rýchly spád. ☹

liviadanova
20. apr 2017

@dorottka Motýlik vznikol ako prvá slovenská e-kniha. Neviem, ktorá bola skôr. Vo mne však zanechala silné dojmy, kedže bývam v okolí a do TN chodíme často aj sa pohybujeme na tých miestach. Tak či onak príbehy z toho prostredia majú rovnaký dej.

dorottka
20. apr 2017

@liviadanova My deti je z 80tych rokov, cize garantujem, ze vznikla urcite skor 🙂 A uz vidim ako by nemecky bestseller (dodnes) by kopiroval 1. slovensky ebook, o ktorom vie 5 ludi dokopy. Jasne, pribeh je to mozno silny, ale skus si zohnat tu prvu knihu, uvidis ten rozdiel v kvalite a co sa tyka toho, ze je to kopia, ako tak pozeram hodnotenia na Martinuse, nenapadlo to len mna 🙂 Neni to o tebe, mna len vytaca ta drzost autorky, ze bez hanby vykradne inu knihu a vyda to ako svoje dielo :-/. Ale inak sa ten Motylik pacil aj mne, kebyze nezistim tu podobnost, tiez ju odporucam 🙂

liviadanova
20. apr 2017

@dorottka Ja som príležitostný čitateľ, takže sa až tak nevyznám a nechám si rada poradiť. Z tohto uhľa pohľadu sa mi to v princípe nepáči, ale to už sa teraz stáva moderným kopírovať druhého a zožať úspech viackrát za dielo niekoho iného. Zmenilo to však vo mne postoj voči narkomanom a už len z tohto dôvodu som za to vďačná. Určite si zadovážim knihu My deti zo stanice ZOO. Ďakujem za tip! Ak máš ešte nejaký budem len rada. ☺

michaelkanr
20. apr 2017

Konvalia od Fulmekovej🙂

dorottka
20. apr 2017

@liviadanova ak ta zaujima tema drog (mna napriklad ano 🙂), tak dobra je celkom aj kniha Tovar od Tani Melasovej, uz sa tu spominala tusim. Je to podla skutocnej udalosti, Tana bola roky narkomanka a prostitutka, cita sa dobre 🙂

libawet
21. apr 2017

@ewelyn3 ....bratstvo je super, no len tie " základné " časti o tých "pravých Bratoch" ( Wrath, Rhage, Vishous, Zsadist, Phury a Torhment ), moc sa mi nepáčia - o Rhevengovi, Butchovi, Johnovi, Quinnovi, o Temných.....a teraz tá posledná " Bestie " - síce je o Rhageovi, no nič moc....

libawet
21. apr 2017

@adulka07 ...Vasilková sa už len opakuje, to sa už dávno nedá čítať, ešte tie jej prvotiny....

libawet
21. apr 2017

ešte sa mi páčia knihy od autorov : Zdena Frýbová, Matkin - tie prvé, Nora Roberts - no len ságy, J.R.Ward, Jana Pronská, Jean Pleady...

missguerlain
21. apr 2017

Ja Brian Weiss - Mnoho zivotu, mnoho mistru 🙂 pozna to niekto?

marytesss
21. apr 2017

ja čítam Mengeleho dievča 🙂 a potom plánujem čítať Lesných ľudí 🙂