Akú knihu práve čítate?
Ahojte maminy,
pred casom tu bola podobna tema, ktora bola presunuta na ceskeho konika, tak ju obnovujem opat tu. Radi citate? Aku knihu mate prave rozcitanu?
Ja prave citam Zitkovske bohyne od Kateriny Tuckovej a predtym to bola kniha 22.11.1963 od Stephena Kinga 🙂
@liviadanova mne sa ta kniha nepacila, lebo je to totalna vykradacka knihy My deti zo stanice ZOO. Rovnake situacie, hlasky, vsetko, akurat zasadene na SK a nie do Nemecka :-/
Maria Dueñas - el tiempo entre costuras, roman podla pravdivych udalosti z obdobia spanielskej obcianskej vojny a 2.sv. vojny
...dočítala som trilógiu 50 odtieňov sivej a už tiež končím s knihou od Dominika Dána - Beštia
@tamtamka26 záhada zadnej izby tu som čítal dávno sle dobrá hra na milovanie je super dotkni sa ma laska ak.mi uveria a konečne sa rozhodnú a láska si nevyberá. Ja mám od Gillerova všetky prečítané ale tie na zaujali najviac
kolymske denniky od Jacek Hugo Badera, vydavatelstvo Absynt.
@liviadanova dakujem za tip, vdaka tebe som si tu knizku precitala na jeden sup..len skoda toho konca
@slnecnica333 a @tamtsmka26 tiež mám rada Gillerovu... Ilúziu šťastia budem čítať cez víkend keď už budem mať po skúškach...Potom by som chcela knihu hra na milovanie
@mariacejch a koľko ťa ten zázrak stál?😀
@slnecnica333 väčšinou sa mi pacili jej knihy, preto si ju vyberam. Zahadu zadnej izby si pamatam zatiaľ najlepšie, bola dobra a iná... Nie len same love story...👍
Najradsej citam slovensku literaturu, v obdobi sucastnosti..ako napr.: Gilerova, Hamzova, Machacova, Benkova, Monosova, Kristofikova, Havranova, Boldisova, Evitovky a pod.. Teraz citam knihu : Havranova Ivana - Dennik slovenskej manzelky.
@tamtamka26 mne sa páčila kniha Aprílové slnko od Gillerovej 🙂
@sendy1977 ano, tu som precitala nedavno. Tiez dobrá.
@sonia1712 Ano, ale na wikipedii som sa docitala, ze bola prelozena do 25 jazykov (viac neviem). Najprv som videla serial a tak sa mi pacil, ze som si kupila tu knihu. A pritom serialy nikdy nepozeram, toto bol 1 z 2, co som kedy videla 🙂 Dostala som na to tip od niekoho a bola to 100% trefa do mojho vkusu
inak baby, tu na konikovi je aj sukromna skupina: Sukromna vymena knih celkom to tam zije.
@jeennyv Za máličko! 🙂 Nie vždy to končí happyendom, škoda, hlavne mladého života, malo to až príliš rýchly spád. ☹
@dorottka Motýlik vznikol ako prvá slovenská e-kniha. Neviem, ktorá bola skôr. Vo mne však zanechala silné dojmy, kedže bývam v okolí a do TN chodíme často aj sa pohybujeme na tých miestach. Tak či onak príbehy z toho prostredia majú rovnaký dej.
@liviadanova My deti je z 80tych rokov, cize garantujem, ze vznikla urcite skor 🙂 A uz vidim ako by nemecky bestseller (dodnes) by kopiroval 1. slovensky ebook, o ktorom vie 5 ludi dokopy. Jasne, pribeh je to mozno silny, ale skus si zohnat tu prvu knihu, uvidis ten rozdiel v kvalite a co sa tyka toho, ze je to kopia, ako tak pozeram hodnotenia na Martinuse, nenapadlo to len mna 🙂 Neni to o tebe, mna len vytaca ta drzost autorky, ze bez hanby vykradne inu knihu a vyda to ako svoje dielo :-/. Ale inak sa ten Motylik pacil aj mne, kebyze nezistim tu podobnost, tiez ju odporucam 🙂
@dorottka Ja som príležitostný čitateľ, takže sa až tak nevyznám a nechám si rada poradiť. Z tohto uhľa pohľadu sa mi to v princípe nepáči, ale to už sa teraz stáva moderným kopírovať druhého a zožať úspech viackrát za dielo niekoho iného. Zmenilo to však vo mne postoj voči narkomanom a už len z tohto dôvodu som za to vďačná. Určite si zadovážim knihu My deti zo stanice ZOO. Ďakujem za tip! Ak máš ešte nejaký budem len rada. ☺
Konvalia od Fulmekovej🙂
@liviadanova ak ta zaujima tema drog (mna napriklad ano 🙂), tak dobra je celkom aj kniha Tovar od Tani Melasovej, uz sa tu spominala tusim. Je to podla skutocnej udalosti, Tana bola roky narkomanka a prostitutka, cita sa dobre 🙂
@ewelyn3 ....bratstvo je super, no len tie " základné " časti o tých "pravých Bratoch" ( Wrath, Rhage, Vishous, Zsadist, Phury a Torhment ), moc sa mi nepáčia - o Rhevengovi, Butchovi, Johnovi, Quinnovi, o Temných.....a teraz tá posledná " Bestie " - síce je o Rhageovi, no nič moc....
ešte sa mi páčia knihy od autorov : Zdena Frýbová, Matkin - tie prvé, Nora Roberts - no len ságy, J.R.Ward, Jana Pronská, Jean Pleady...
Ja Brian Weiss - Mnoho zivotu, mnoho mistru 🙂 pozna to niekto?
ja čítam Mengeleho dievča 🙂 a potom plánujem čítať Lesných ľudí 🙂

@slnecnica333 ja som bola velmi zvedava na rozuzlenie. Ktoré su podla teba lepšie? Čítala som od nej viac, ale veru uz nepamatam ich obsahy.