Akú knihu práve čítate?
Ahojte maminy,
pred casom tu bola podobna tema, ktora bola presunuta na ceskeho konika, tak ju obnovujem opat tu. Radi citate? Aku knihu mate prave rozcitanu?
Ja prave citam Zitkovske bohyne od Kateriny Tuckovej a predtym to bola kniha 22.11.1963 od Stephena Kinga 🙂
Kate Mossová: Čudákova dcéra
Ja aktuálne Monika Wurm a Slzy predaných dievčat ❤👍
Jiří Zeman: Island' - země lidí a skřítků
@casperka1980
@casperka1980 aha, dakujem velmi pekne 🙂
@janage oplatí sa to prečítať?
v pekle plynovych komor, zlomeni anjeli - odporucam
práve som dočítala nórsku detektívku - Zaslepenosť a chystám sa na dve čo sme si doniesli s dcérou z múzea holokaustu v Seredi: Na tenkom ľade a Ja som tam bol.
Vanda Rozenbergova_ Muž z jamy, deti z lásky.
@nikuska744 ja si myslim ze ano. Je to lahsie citanie oddychovka, pre citatela klasickych detektivok aj celkom priehladna, ale mne velmi dobre padlo na vikend😉
Zienky - tipy na kvalitnu knižku od slovenského autora - len prosím nie Holokaust, to nemôžem čítať, pripadne dobrú knižku zahraničného autora- nie anglicky píšúceho a nie severské thrillery. Ferrante som čítala. Skratka niečo dobre, čo ma nejakú literárnu hodnotu a oplatí sa kúpiť. Ďakujem.
Martinus som prelistovala nemôžem tam nájsť niečo dobre...
Text od ruského spisovateľa
Dmitry Glukchovsky
Tim Marschall - V zajatí geografie. Je to super prehľad globálnej politiky. Slovenský preklad je trochu odfláknutý, ale koho bavia také veci, smelo do toho, ozaj zaujímavé veci tam píše autor.
Jak prohrát maraton.Som od prírody lenivá,športový antitalent ale po tejto knihe rozmýšľam,že začnem aspoň bežkať.
Dakujem za tipy, idem sa pozrieť, či je tam niečo pre mna.
@yoxinka tak ten Tim mi padol hneď do oka, vyzerá to na zaujímavé čítanie, keďže píše po anglicky, tak sa mi neoplatí dávať si kupovať knihu v slovenskom preklade, ten už tradične je na ...., keď si ju tu môžem kúpiť a prečítať v originali, ale určite kupujem. Necitala si Timothy Snyder - The Road to Unfreedom (Cesta do neslobody)? Tu mám tiež na zozname .....
Ja teraz citam Echo park od Michaela Connellyho. Kto ma rad detektivky, tak od tohto spisovatela som ich citala viaero a vsetky boli vyborne 🙂
@sisaka Ahoj, ja som nedavno citala od Hany Ladicovej Sluzka, velmi sa mi pacila. A teraz od Cervenaka Mrtvy na pekelnom vrchu- miestami drsnejsie sceny, ale dobre napisana.
Margat Atwood- Pribeh sluzobnicky, je podla toho aj serial, ktory je podla mna lepsi ako kniha, co sa malokedy stava
Priepasť-Karika Jozef
@petruska77 súhlasim,ja už som od neho čítala asi 5 kníh a všetky sa mi veľmi páčili,teraz zháňam ďalšie 😂
@petraslov aké knihy máš doma? Ja som z jeho kníh mala depky. Strach je úplne otras kniha. Je pravda, že tie knihy sa čítajú jedným dychom, sú napínavé.Nútia čitateľa čítať a čítať. Ale čítala som ich, iba keď bol muž doma.
@nikuska744 mám Nepriateľ štátu a Trhlina. Prečo je Strach otrasna kniha? Akože hororova príliš? Čo si sa tak bála keď si čítala len keď bol muž doma?
Dočítala som Ego maniak, teraz čítam Ľutujem, nemám čas

@casperka1980 aha, skoda. Dakujem velmi pekne